Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Zoro

να σου πω την αμαρτια μου, μερικα φιλλερ μου αρεσαν και μενα και περισσοτερο απ ολα εκεινο που ανεφερες (βαριεμαι να γραψω ονομα). και θα απαντησω στην ερωτηση σου λεγοντας σου για τριτη φορα οτι το ανιμ μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το μανγκα αλλα το διαβαζω γιατι δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο της συνεχειας μιας ιστοριας :D. οποτε δεν υπαρχει καμια απουτως περιπτωση να σταματισω το ανιμ!!
May 30 2009 13:05
Photo

Tenshi → Ash_Pokemaster

χεχε...σε ευχαριστω πολυ!!! και καλος ηρθες πισω στο φορουμ!! :)
May 30 2009 11:49
Photo

hyuga → odin

a koitaga ta kb :((
May 30 2009 11:12
Photo

GkLoc → Zoro

Οπως τα λες,φλωρος ειναι...Φυσιολογικος 15χρονος ειναι,απο οσα εχω δει μεχρι τωρα(2 eps),δεν εχει κανει τιποτα.... Μονο στο πρωτο ετρεξε με το μποξερακι και ειπε σε μια γκομενα να τα φτιαξει μαζι του..XD
May 30 2009 10:05
Photo

Gol D. Roger → Robin-Chwan

ευχαριστώ πολύ για τις εικόνες.έψαχνα και εγώ να βρω κάποια καλή για avatar
May 30 2009 08:39
Photo

Glaurung → Daf_Chan

Το φαντάστηκα ότι έχεις πολύ διάβασμα και λόγω αυτού έχεις χαθεί , ως ένα σημείο καλά έκανες έτσι και αλλιώς . Όχι , όχι , δεν τελείωσα ακόμα . Έχω και τις ενδοσχολικές και κάθομαι όλοι μέρα και διαβάζω , τώρα που σου μιλάω κάνω το ημερήσιο ( και μοναδικό ) δεκάλεπτο διάλυμα :hahaha: Τέλεια είναι ! Δεν το έχουμε οι πιο πολύ συνειδητοποιήσει ακόμα , αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό το ψιλο-μπερδεμένο ,ψιλο-ελεύθερο αίσθημα . Στις πανελλήνιες θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα ( έχασα στην Φυσική το 100 γιατί άλλα έλεγε και γω άλλα διάβαζα :P) ,δεν έχω παράπονο όμως . Κάνα 17,5 πιστεύω ότι θα βγάλω , βαθμός πολύ καλός άμα σκεφτείς πόσο διάβαζα για τα μαθήματα σε σχέση με την πλειοψηφία .Τώρα σκέφτομαι πια σχολή να δηλώσω πρώτη , Φυσικό Αθηνών ή Εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών του Μετσόβιου . Το καλό είναι ότι σχεδόν σίγουρα έχω τα μόρια και για τις δυο σχολές , οπότε θα είναι δική μου απόφαση και όχι υποχρεωτική λόγω των μορίων . Τώρα χαλαρά , έκανα και την Πέμπτη το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα και γενικότερα είναι ήρεμα τα πράγματα . Μάλλον θα είμαι με τους κολλητούς μου στο ίδιο πανεπιστήμιο , οπότε χαιρόμαστε που θα συνεχίσουμε την παρέα και που θα μπορεί ο ένας να συμμετέχει στα μαθήματα του άλλου . Την Τρίτη θα παραδώσω και το πρώτο μου μάθημα στην κόρη μια φίλη μας , που χρειάζεται βοήθεια στα μαθηματικά γενική Β λυκείου , έτσι ώστε να μην πάρει κάτω από την βάση . Πλάκα-πλάκα τώρα έχω πολύ μεγαλύτερη όρεξη για διάβασμα , έχω αρχίσει να διαβάζω μαθηματικά και φυσική . Φλωρεντία , εκτός από ωραία , είναι και πολύ φθηνός προορισμός του εξωτερικού . Με ια 400 περίπου θα πάμε διακοπές 12 μέρες ,με όλα μέσα . Φαγητό , διαμονή ( 10 μέρες ) μεταφορικά . Εσύ πως τα πάς με τις εξετάσεις ? Είσαι εντάξει ή έχεις καινά σε μαθήματα ? Πάντως ούτε και για σένα αργεί ακόμα ,σε λίγο τελειώνεται και σεις και θα κάτσεις να ξεκουραστείς και να κάνεις ότι θέλεις .:wis:
May 30 2009 08:36
Photo

Sunabouzu → Lucy-Nyu

ειναι της Hinako απο το [url=http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7078]Isshoni Training[/url] μεγαλο αριστουργημα, βασικα το avatar κανει spoiler ολη την υποθεση του anime:hahaha:
May 30 2009 06:36
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Αμάν πια κι αυτή η Han-cock (:P), όλο τα καλύτερα ακούω και κλέβει τους fans από την δική μου... XD Να δω όταν φτάσει το anime εκεί τι με περιμένει... ελπίζω άλλη συγκίνηση! Καληνύχτες λοιπόν, indd το κάψαμε με Berserk και OP συζήτηση (από τα 2 πιο fave anime που έχω... επόμενο ήταν να πιαστούμε!) και πέρασε η ώρα... ελπίζω να τα πούμε αύριο ή αυτές τις μέρες! :gn2: [SIZE=1]ΥΓ: Αν ποτέ χρειαστείς Berserk links... ask me![/SIZE] :wis:
May 30 2009 05:24
Photo

Nighteyesiristella

:hahaha:Και μέχρι να απαντήσω και να δω ότι μου έστειλες μήνυμα πήγε 6.:hahaha: Αν και είχα πει να κοιμηθώ νωρίς σήμερα(πριν τις 3) δεν νύσταζα με τίποτα. Και το death note τραβάει συζήτηση.:congrats:
May 30 2009 05:04
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

ααααααααααχ δηλ δεν την αφησε στο ελεος του θεου?αχ συγκινη8ηκα..ασε ρε παω να κοιμηθω θα σου γραψω οταν ξυπνησω ααα κι εγω αντιμετοπιζω με περιεργο τροπο το ωραιο αποτι μου λεει ο κοσμος.... οχι δν μαρεσει μονο γιατι ειναι κουλ [SPOILER]μαρεσει γιατι η μουρη του ειναι γαματη μαρεσει γιατι δν εχει αναγκη απο μπανκαι μαρεσει γιατι του αρεσει το αιμα μαρεσει γιατι εχει κουδουνια στα μαλια του μαρεσει γιατι εχει και **** τις μυτες ακρως αρενωπη μουρη εμενα η ρομπιν μου αρεσε μεχρι που εμαθα για την χανκοκ[/SPOILER]
May 30 2009 04:58
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Έκανα edit το προηγούμενο vm, κάτω στο τέλος αν δεις (όταν βγήκε το thread, πρώτη πρώτη σελίδα αμέσως έκανα post... μην μου την φάνε XD)... ναι όπως τα λες, Robin ftw!! :nbleed: Δεν μου έχει αρέσει άλλη anime χαρακτήρας όσο αυτή και από άποψη εξωτερικής εμφάνισης και από ιστορίας! Που όταν πρωτομπήκε στο πλήρωμα ανυπομονούσα να μάθω το παρελθόν και όταν (200 επεισόδια μετά... XD) το είδα, ήταν και νύχτα και περίοδος εξεταστικής, έπαθα... όλο το ξανάβλεπα... συγκίνηση... εποχέεεςς! :if: Άλλα spoilers... χμμμ, κρίμα αλλά αφού το ζητάς: [spoiler=MORE Berserk Spoilers]Ο Griffith μετενσαρκώνεται και ξαναγυρνάει στην γη με ανθρώπινη μορφή και έτσι επιτέλους ο Guts, ενώ πριν ήταν σε άλλο κόσμο, έχει ελπίδες να τον βρει πια και να παλέψει μαζί του (αυτό δεν έχει γίνει ως τώρα)... το πρόβλημα; Είναι ο δυνατότερος apostle που υπάρχει (apostles = αυτοί που γίνονται τέρατα θυσιάζοντας κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο) και έχει στην διάθεση του μια στρατιά από δαυτούς, ενώ η ανθρωπότητα τον έχει σχεδόν δεχτεί σαν απόλυτο ηγέτη. Προς το παρόν ο Guts έχει βρει μια πανοπλία που του αφαιρεί τις αισθήσεις και τον πόνο με αποτέλεσμα να έχει γίνει 2x πιο δυνατός (να δεις κάτι κόλπα που κάνει με το σπαθί... για πλάκα τους σκοτώνει), αλλά σαν αντάλλαγμα έχει ότι κινδυνεύει να πάθει κάτι ο οργανισμός του ή οι φίλοι του και να μην το πάρει χαμπάρι (κάτι παρόμοιο με Gear 2 όσο αφορά τον οργανισμό... δλδ πιο πολύ δύναμη και ταχύτητα σε αντάλλαγμα με κίνδυνο σωματικής υγείας), ενώ έχει βρει ξανά συντρόφους που τον ακολουθούν, όπως τους Hawks (εδώ είναι αυτός ο αρχηγός όμως :P). Η Caska συνεχίζει να είναι νοητικά ανάπηρη και προς το παρόν η παρέα μας ταξιδεύει προς την πατρίδα του Puck (του ξωτικού) γιατί ο βασιλιάς της των ξωτικών λέγεται ότι μπορεί να θεραπεύσει την αρρώστια της, όπως και να δώσει κάποιο power up στον Guts φαντάζομαι... :P[/spoiler]Ελπίζω να αρκούν! :nanana: Ο Zaraki βασικά (δεν έχω δει Bleach... ακόμη) δεν μου φαίνεται τόσο ωραίος εμφανισιακά να σου πω την αλήθεια... υπάρχει διαφορά στο να είναι cool ένας χαρακτήρας, που φαίνεται να το κατέχει και να είναι ωραίος εμφανισιακά (που για μένα δεν... :P)... anw γούστα... εμένα ο fave αρσενικός χαρακτήρας φαντάζομαι κατάλαβες ποιος είναι πάντως. :P
May 30 2009 04:37
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

1on ο κεμπατσι ειναι η ενσαρκωση της αντριλας και της βαρβατιλας!ΒΙΒΑ ΖΑΡΑΚΙ αυτο για το ελφ το ξερω εχω ηδη διαβασει μεχρι ενα σημειο..πες τιποτε για την κασκα... ααα ωστε αυτο ενοουσες περι ντρεικ..δν το χα προσεξει οτι εξαφανιστηκε!!!γουαου!! μονο στο ουαν πισ με χαλανε τα σποιλερσ σχεδον ολα τα ανμε που εχω δει τα εχω διαβασει απο γουκια πρωτα. ενιγουει εσυ να μαντεψω εχεις τη ρομπιν για γουαφου? εγω τον ζαρακι μου:wooi2::nbleed:ειναι τοσο αντρας:Ρ
May 30 2009 04:12
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

lol, γκαβομάρα... σήμερα το πόσταρες και δεν το δα!! :P Ξέχασα να πω πάντως ότι συμφωνώ με τα όσα είπες σ' εκείνο το post περί OP... τώρα βλέπω γιατί τόσο κάψιμο! I see για το DB... well αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο από το Berserk να αρέσει σε κοπέλες... μία έχουμε σε όλο το site και περισσεύει, τόσα που ξέρει για την σειρά! Επίσης ξέχασα να σου απαντήσω περί του latest episode thread ότι όταν ο Drake μεταμορφώθηκε, το παντελόνι του εξαφανίστηκε και ξαναεμφανίστηκε όταν έγινε άνθρωπος... αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό των Zoan και γι' αυτό και το σχολίασα... επομένως αυτό που είπες περί ελαστικού παντελονιού δεν ισχύει πολύ απλά γιατί όταν μεταμορφώθηκε δεν είχε παντελόνι!! :hahaha: (εκτός κι αν έλεγες άλλο... ) [SIZE=1]τέρας υπερανάλυσης, το ξέρω... :terror2: [SIZE=2]Berserk πέραν του ότι [/SIZE][/SIZE][spoiler=Berserk Spoilers]ο Guts και η Caska επιβιώνουν από την έκλειψη γιατί τους σώζει ένας μυστηριώδης ιππότης με νεκροκεφαλές (ο οποίος ξανασώζει τον Guts και άλλες φορές και δεν ξέρουμε πολλά γι' αυτόν) και ότι υπάρχει ένα πολύ kawai elf που δεν υπήρχε στο anime και ακολουθεί τον Guts σε όλη του την περιπέτεια για να σκοτώσει τον Griffith (είναι το κωμικό στοιχείο της σειράς), ενώ ο Griffith συνεχίζει το σχέδιο κατάκτησης της ανθρωπότητας, ως θεός πια[/spoiler]υπάρχει κάτι άλλο που θες να ξέρεις; Νομίζω αρκετά σου είπα πάντως... κρίμα να στο χαλάσω άλλο! :P PS: Χαίρομαι που είσαι και Guts fan! [SIZE=1]ο kenpachi δεν μου φαίνετε και τόσο γόης βέβαια... αλλά ο καθένας τα γούστα του... [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=273346&postcount=5"]Robin[/URL] for me! XD[/SIZE]
May 30 2009 04:06
Photo

iristellaNighteyes

DN συζήτηση στις 5 το πρωί. Έχουμε καεί λίγο ή μου φαίνεται?
May 30 2009 04:05
Photo

Lucy-Nyuiristella

:oo:pardon ελα ρε συ ηθελα πολυ να με θυσιασουν και μετα να γυρισω σαν κακο πνευμα και να περνω ψυχες
May 30 2009 03:54