Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Casshern → Mad_Hatter

edo kai kati meres :P,esy ti lei re?ola kala?
Μάι 30 2009 16:44
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Έτσι!! Γιατί στο OP anime ξέρουν να κάνουν καλή δουλειά!! :D
Μάι 30 2009 16:14
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Αααα αρχή είσαι ακόμη... έχω ακούσει (αλλά και δει από διάφορες εικόνες όπως τις δικές σου, με "κύματα") ότι πιο κει βελτιώνεται αρκετά... σαν το προχωρήσεις πες καμιά άποψη!
Μάι 30 2009 16:03
Φωτογραφία

MisaYoshiko → GeRi

... απο νετ μιλας απο κοντα δε μιλας:Ρ
Μάι 30 2009 16:03
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://i410.photobucket.com/albums/pp188/Kurisu_Kun_Bucket/Kizaruman.png[/IMG] [B][I]Mooosshiii Mooosshiiiiiii... ore wa Kizaruuuuu!!! Moooshiii Moosshiiii!!! [/I][/B] [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/6876/aozaru.png[/IMG] Wanna take it to the next level??? :hahaha: (damn δεν σε πρόλαβα... next time σαν ξαναμπείς η έκπληξη! :bleh:)
Μάι 30 2009 15:51
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Ναι μικρουλα(ελα μην με ξαναπεις μικρο) μην δεις τα επισοδεια απο το 33 μεχρι το 50 μην τα δεις και να διαβασεις πρωτα αν θες ολο το μανγκα...και μετα το ανιμ(αλλα αν θες το αντιστροφο,οκ αλλα το μανγκα ολο)(^_^)
Μάι 30 2009 15:37
Φωτογραφία

GeRi → MisaYoshiko

"γραφε με ελληνικα βασικα...θα στην πουνε" xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa εγραψες παλι ρε Ναυσικα!!! χD
Μάι 30 2009 15:21
Φωτογραφία

Johnyman → Lucy-Nyu

εσυ εισαι η καλογρια?ουπς...δν εψαχνα εσενα
Μάι 30 2009 14:42
Φωτογραφία

odin → 私の死んだ兄弟

Μικρυνε λιγο την υπογραφη σου man,μεγιστο επιτρεπομενο υψος συμφωνα με τους κανονες ειναι 250 pixels:drink:
Μάι 30 2009 14:38
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Melkor

βαρκα desu:P
Μάι 30 2009 13:52
Φωτογραφία

MisaYoshiko → GeRi

γεια σου ρε γκερι:Ρ
Μάι 30 2009 13:51
Φωτογραφία

Zerro → Konart

hey hey! γεια κ αποδω :P
Μάι 30 2009 13:33
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Hyuuga_Nikorasu

καλως ορισες στο anime.gr αγαπητε Hyuuga. οπως ο Night Wizard Seal ετσι και εγω χαιρομαι που ηρθες γιατι ετσι προστεθηκε ακομα ενα μελος στη Hyuuga clan του anime.gr. και μιας και ειμαστε ολοι μια οικογενεια αμα θελησεις τιποτα βαλε μια φωνη. (μετα γραψτην κιολας)
Μάι 30 2009 13:31
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

λοιπον, μικρε, τωρα που τελειωσα το One Piece θα αρχισω να βλεπω D.Gray-Man οπως σου υποσχεθηκα. μηπως ξερεις να μου πεις ποια ειναι τα φιλλερ για να μην χανω χρονο?
Μάι 30 2009 13:22
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

να σου πω την αμαρτια μου, μερικα φιλλερ μου αρεσαν και μενα και περισσοτερο απ ολα εκεινο που ανεφερες (βαριεμαι να γραψω ονομα). και θα απαντησω στην ερωτηση σου λεγοντας σου για τριτη φορα οτι το ανιμ μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το μανγκα αλλα το διαβαζω γιατι δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο της συνεχειας μιας ιστοριας :D. οποτε δεν υπαρχει καμια απουτως περιπτωση να σταματισω το ανιμ!!:tensai:
Μάι 30 2009 13:14