Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chaniristella

Εάν στοιχιμάτιζα 10 € κάθε φορά που προβλέπω τις αντιδράσεις σου στα post μου στο Naruto, θά'μουν πλούσια τώρα!:hahaha: Πραγματικά, είπα "η Iristella θα τις σχολιάσει, δε γίνεται!" Αλλά περίμενα σχόλιο και γι'αυτήν του Kakashi! Τί έγινε, το χάσαμε το ενδιαφέρον, ή την έχεις δει ήδη;:knock-knock:
May 30 2009 21:33
Photo

Tea-chan → amaya3

Για το pun, να το αφήσεις έτσι. Εάν δε το πιάσανε, κακό δικό τους, μου-χαχα! :kakaka: Ούτως ά άλλως, πρέπει να έχεις μια άλφα γνώση σε ότι αναφορα τα... υγρά του σώματος. *γκουχ* Βέβαια, μπορείς να δώσεις άλλο ένα hint μέσα στο ίδιο το Fanfic, αλλά το είπες πολύ καθαρά, τί άλλο μένει... τίποτα. O Ren πρέπει να είναι μαζόχιστής, παρέα με το martyr complex, να μου το θυμηθείς! Βέβαια, αυτό δίνει πολλή τροφή για M fanfics...:hehehe: Σοβαρά, υπάρχουν Fans και γι'αυτόν;;:oo: Οκ, νομίζω ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό τους: βγάζει έξω προς τη Kyoko το συναίσθημα που συνεχώς καλύπτει ο Ren, και δεν εμπνέει ο παιδικός της φίλος: τη λαγνεία. Είναι σκοτεινό pairing, ειδικά με εκείνη τη μεταφορά που είχε κάνει η mangaka με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Λύκο, το οποίο παραμύθι έχει πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα... Βέβαια, RenxKyoko FTW!:head:
May 30 2009 21:30
Photo

iristellaTea-chan

Αχαχαχαχ απαιχτες οι φώτο σου στο Naruto gallery. Ειδικά με την Geass μεταφορά ψόφησα στο γέλιο XDDDDDDDDDDD Sasuke as lelouch owns....... Και ο Naruto σαν Suzaku. Τι πιο ταιριαστό ?
May 30 2009 21:26
Photo

Robin-Chwan → annoula

σε εκανα add λογο ονοματος. αννα κι εγω
May 30 2009 21:22
Photo

amaya3 → Tea-chan

Ευχαριστώ πολύ!*ureshii* Νομίζω κι εγώ-με όλη τη μετριφροσύνη που με διέπει lol-ότι δεν ήμουν OOC(με M-fics ειδικά ένας τέτοιος κίνδυνος είναι μεγάλος).[I]"You just have to take your time while writing the scenes and you'll definitely improve!" [/I]Thanks for the advice!Αυτό διαπιστώνω όσο διαβάζω και ξαναδιαβάζω το fic.Έχω βρει beta(που είναι και πρώην editor,yay)αλλά είναι currently busy.Μου επεσήμανε όμως ότι στο σημείο που λέει ο Ren αυτό για το...milk*cough* να κάνω κάποια επεξήγηση στο τέλος για το pun.Εσύ τι λες;Να το αφήσω στη...φαντασία των readers ή όχι; LOL,αφού του το'πε και ο Lory(άλλος θεός)!"You like it that much,huh?The path of eternal fighting" XDD Martyr complex σίγουρα,δεν το συζητώ!Αλλά πιστεύω η τροπή που αρχίζουν και παίρνουν τα πράγματα είναι ευνοική για το OTP μας!Τo DicktaroxKyoko το αποκλείω,ας ονειρεύονται τα fangirls(ναι,υπάρχουν και Dicktaro fangirls >_>) ό,τι θέλουν,δεν πρόκειται να γίνει!:burningbe3: [SIZE=1]PS:Gomen for the late reply,αλλά προέκυψε έκτακτη αναχώρηση για πατρικό![/SIZE]
May 30 2009 21:18
Photo

Robin-Chwan

τσεκαρετε καινουριο αβαταρ!
May 30 2009 20:47
Photo

Robin-Chwan → Zoro

"δε με πειραζει" (σορρυ τυπογραφικο λαθος)
May 30 2009 20:43
Photo

Robin-Chwan → Zoro

μωρε δεν θα σε βρισουν οι φαν καποτε, τωρα θα σε βρισουν. εγω δηλαδη ή μαλλον θα σε εβριζα αλλα θα γεμισεις με * και δεν θα βγαζεις νοημα.XD παντως εγω σου λεω οτι η χινατα ειναι ποιο καλη σε προσωπικοτητα απο την σακουρα (μιλας με μια sakura hater τωρα) και στο 2ο μερος την ξεπερναει και σε εμφανιση. τεσπα, απο το ΟΡ αγαπημενος αρσενικος χαρακτηρας ειναι ο θεος (με 3 κεφαλια και 6 χερια) zoro και γυναικα ειναι η robin ΥΓ: μα και βαβαια σε με πειραζει. κι εγω σε μεγαλο μεγεθος θελω να τις βγαλω αλλα το imageshack τις βγαζει πολυ μικρες.
May 30 2009 20:40
Photo

Gol D. Roger

Ευχαριστώ πολύ φίλε Ζοro.Θα δυσκολευτώ μάλλον να διαλέξω εικόνα για signature,αλλά κάτι θα γίνει τελικά.Ευχαριστώ και πάλι.
May 30 2009 20:38
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μην ανησυχείς, κι εγώ του γράψιμου είμαι (όχι μεταφορικά!), οπότε σε καταλαβαίνω! :hahaha: Damn, θα με βρίσουν οι fans κάποτε, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι της βρίσκουν της αλλήθωρης, ενώ υπάρχει η Sakura-chan η οποία έγινε τόσο καλή (εμφανισιακά) στο Shippuuden απ' όσο είδα! :nbleed: (σαν την Robin καμία πάντα ;)) Δεν έχω δει πάνω από 40 eps του πρώτου Naruto και Bleach καθόλου πάντως, παρ' ότι τα έχω κατεβασμένα και τα 2... πολυάσχολος που δεν βρήκε χρόνο... λέμε τώρα, στο pc λιώνω κι εγώ. XD D.Gray το έχω κατεβάσει και εγώ και θα το ξεκινήσω το καλοκαίρι μετά τις εξετάσεις λογικά... από μια γρήγορη ματιά που έριξα με κέρδισε η Lenalee, η χαρακτήρας που έχω για profile pic στο προφίλ μου! Btw από χαρακτήρες του OP ποιος είναι ο fave αρσενικός και θηλυκός; PS: Είπα να βοηθήσω περαιτέρω τον αγαπητό [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10458&vmid=32203#vmessage32203"]βασιλιά[/URL], με βάση την δική σου ιδέα... ελπίζω να μην σε πείραξε!
May 30 2009 20:18
Photo

Zoro → Gol D. Roger

Όχι για να προσβάλλω την προσφορά της αγαπητής HinataSt, αλλά συνήθως στο forum μ' αρέσει να αξιοποιώ στο maximum τις δυνατότητες που σου προσφέρουν για τα επιτρεπόμενα μεγέθη avatar και signature. Οπότε αγαπητέ Kaizoku Ou πήρα την πρωτοβουλία και σου ετοίμασα 3 εικόνες, 1 για avatar και 2 για signature, τις οποίες φυσικά αν θες χρησιμοποιείς, αλλιώς no prob, 2 λεπτά μου πήρε να τις φτιάξω! ;) [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/5564/rogers.jpg[/IMG] [IMG]http://img194.imageshack.us/img194/1909/sig1b.jpg[/IMG] [IMG]http://img194.imageshack.us/img194/3063/sig2f.jpg[/IMG] Hope you like... και καλώς όρισες στο forum!
May 30 2009 20:07
Photo

Gol D. Roger

για προφιλ εχω να διαλέξω μια απο τις σκηνες του 400 επεισοδιου,αυτο που λεει την ιστορια του Roger ο Rayleigh.
May 30 2009 19:58
Photo

valadorn → Xristos-san

Οι εικονες του φοντου, τις κατεβαζεις σαν θεμα οπως πχ στο κινητο ή τις αλλαζεις απο τις ρυθμισεις του profile?Upload δλδ
May 30 2009 19:58
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Όχι εντάξει, αυτό το παραδέχομαι πως το έκανα :P
May 30 2009 19:47
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

ελπιζω γιατι του χρονου θελω να εχω και καποιον αλλο στο σχολειο που να το βλεπει.
May 30 2009 19:40