Jump to content

Community Status Updates

Photo

efi2408

[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/8905/headerblue209.gif[/IMG]
May 31 2009 03:03
Photo

GeRi → MisaYoshiko

0xa0x0ax0a0xa0xa0x0!!!! σιγα την πολυλογια ρε!!! λολ!!! αμα ειναι να σου λεω ενα "γεια" και ενα "εγραψες παλι" και απο κοντα και να το θεορεις πολλα τοτε καλα παμε xD
May 31 2009 00:22
Photo

Ankaa → iristella

aloha :) πολύ ωραίο το song στο my media. Πραγματικα πολύ ωραίο . μου θυμίζει τα τραγούδια που μου σιγοτραγούδαγε η μητέρα μου για να κοιμηθώ όταν ήμουν μικρός..
May 31 2009 00:08
Photo

Daf_Chan → Glaurung

[COLOR=DeepSkyBlue]ααχ,μόλις γύρισα από βόλτα..:w00t: 17,5 περίπου??? τέλεια ρε συ μπράβο! ^^ :clap: χμμ εσένα ποιά σχολή σε τραβάει περισσότερο? Καλά τα πάω,ε, φυσική και γεωμετρία έχω κάποια κενά άλλα οκ πίστευω θα πιάσω τη βάση.. στο 2ο 4μηνο πάντως τα πήγα πολύ καλά, εβγαλα 18,8 ε και δε θέλω να απογοητεύσω τους καθηγητές που μου βάλανε καλούς βαθμούς, οπότε το χω ρίξει στο διάβασμα..:smart: εγώ περιμένω να έρθει ο Αύγουστος, να κάνω διακοπές..μέχρι τότε..φροντιστήρια..:'(:'(:'([/COLOR]
May 30 2009 23:31
Photo

Kris → mysticismlover

ευχαριστώ για την ενημέρωση! δυστυχώς ο δρόμος μου σπάνια με βγάζει Αθήνα οπότε θα ψάξω αν έχει κάτι ανάλογο στη Θεσσαλονίκη (φοβάμαι ότι μάλλον δεν θα παίζει) thanks!!!!!!!!!!!!!
May 30 2009 23:24
Photo

Gol D. Roger → carharoth

Thomolae tin paleueis???
May 30 2009 23:12
Photo

Mad_HatterTea-chan

[QUOTE=Tea-chan] Και, συνεχίζουμε... [B]NarutoxCode Geass:[/B] [/QUOTE] ειναι βλασφημια.......πας και μου βαζεις μεσα στη μουρη φατσα φορα στο thread pic naurto-code geass που στη θεση της μιας και μοναδικης,φοβερης, ανεπαναληπτης θεας μου CC ειναι το βατραχοπαιδο μεταμορφωμενο? *leaves angry and slams the door behind him*
May 30 2009 22:47
Photo

amaya3 → Tea-chan

Δεν είναι δικό μου το Dicktaro(μην παίρνω και credits αλλουνού) αλλά του ταιριάζει τέλεια imo! Καλά,μη βασίζεσαι και πολύ στους τίτλους των chapter.Είναι και παραπλανητικοί αλλά και δεν βγάζουν νόημα(for me at least ^^;; ) μερικές φορές.Νομίζω(θέλω να πιστεύω δηλαδή*κλαψς*) ότι ο πρώτος που σκέφτηκε ήταν ο Dicktaro γιατί ήταν συνέχεια τριγύρω της εκείνες τις μέρες-μου την έσπασε πολύ κι εμένα!Πολύ χάρηκα όμως όταν ένιωσε ανακούφιση και ηρεμία και μόνο στο άκουσμα της είδησης ότι έφτασε ο Ren στην Karuizawa(κι εγώ το ίδιο ένιωσα!XD). RenxKyoko is luuuurve,τέλος!*spazz spazz spazz* *παραλήρημα ενός shipper σκηνή 2* XD Καλά λέει η miko-chin...έχω κατακαεί με το συγκεκριμένο pairing(και με το manga γενικότερα αλλά είναι obvious i think:calm:)! Thankies και για το request!^^
May 30 2009 22:33
Photo

Tea-chan → amaya3

Α! Sorry, τα διάβασα μονοκοπανιά και μπερδεύτηκα με τα ονόματα!:terror2: Dicktaro, lol... καλό, όντως!:hahaha: Άσε, το arc όπου ξαναβρεθήκανε και Shotaro φάνηκε σα να ενδιαφέρεται γι'αυτήν ονομαζόταν "Unexpected [B][I]Love[/I][/B] Story" και με είχε λούσει ο κρύος ιδρώτας γι'αυτό! "Κάνε πλάκα," λέω "να τα ξαναβρούν!:OMG3:" Χώρια που κι εκείνη φαίνεται να τον έχει σε υπόληψη όταν της επιτέθηκε ο Reino. Ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε η Kyoko ως σωτήρα και σπάστικα απίστευτα... Όχι στο ShotaroχΚυοκο! Είναι καλύτερο ακόμη κι από το ReinoxKyoko! Αλλά, βέβαια, ο OTP μας είναι RenxKyoko, ναι. *παραλήρημα ενός shipper σκηνή 1η*, που λέει και η miko-chin.
May 30 2009 22:00
Photo

amaya3 → Tea-chan

Ohohoho!You are right after all! SO true!O Ren και η αφέντρα του [s]Kyoko[/s]Natsu!:kill4u: *imagination running WILD* :hihi2: Ώπα,ώπα.[I]Dick[/I]taro είναι το lovuly nickname του Shotaro!Έχει fangirls και μάλιστα πολλά>.< Όσο για τον άλλο τον αλλοπαρμένο τον Reino συμφωνώ.Το pairing του με την Kyoko μου "αρέσει" ως κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί αλλά είναι hot as [B]hell[/B](<-lol) όπως και να το κάνουμε. Φυσικά,RenxKyoko forevah and evah ρααααααααα!
May 30 2009 21:51
Photo

Tea-chaniristella

ΩΠΑ! ΚΑΤΣΕ! Τί είπες τώρα ρε, τί ξεστόμισες;;;:oo::oo: Πρόσεχε μη σε κάνει αυτή η φωνή να σφάξεις καμιά φαμίλια και τρέχουμε... για άλλη μοδερατόρισσα! Κάτσε καλά! Και αυτήν που λες την έχω! Γενικά, όλοι όσοι θυμίζουν Minato μου αρέσουν!:wooi2: Hai, hai! Απ'αυτήν είναι! Είπα να τη μοιραστώ με τους συμφορουμίτες μου και να τους [s]φρίξω[/s] ανοίξω τα μάτια. Μια φορά, ο Black Kaiser πιάστηκε! ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑ!:kakaka:
May 30 2009 21:48
Photo

iristellaTea-chan

Να την βρήκα .... [SPOILER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/Kakashi_sleeping.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 30 2009 21:44
Photo

Xristos-san → valadorn

Τις κανω upload και μετα τις βαζω στο profile.Ευκολο ειναι αρκει να αφιερωσεις λιγο χρονο
May 30 2009 21:42
Photo

iristellaTea-chan

Aυτη του kakashi τα σπάει αλλά την είχα ήδη. Και έχω και σε άλλη πολύ ωραία εκδοχή που είναι κοιμισμένος καλύπτει το στομα του με το χέρι του και πάνω είναι οι photos από την μία των μαθητών του (naruto - Sasuke - Sakura) και από την άλλη (Obito - rin - kakashi - yondaime). Nai στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε κρα το ότι θα σχολίαζα. :hahaha: Αφου μπορούσα πρακτικά να ακούσω το "Sasuke vi Uchiha commands you" στο κεφάλι μου (δεν είναι τίποτα συχνά ακούω φωνές :hahaha:) Edit. Το είδα και το bleach thread. Άλλο γέλιο από εκεί. Νομίζω ότι το fanart αυτό είναι από την κοπελιά στο deviant art που μου είχες δώσει λινκ σωστά?
May 30 2009 21:40
Photo

Tea-chaniristella

Α, ναι! Πήγαινε και το αντίστοιχο thread στο Bleach.
May 30 2009 21:39