Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → fakeobsession

Βρηκα καi αλλον που να του αρεσει το d gray man.!!!!!Οχαιοκαταρχας ειμαι ο night_wizard seal χαρηκα!!!! Ποπο ,δεν κοβεις φλεβες οταν το βλεπεις αυτο το ανιμ?????
May 31 2009 21:53
Photo

Serestrum → Lomar

[url]http://www.mangafox.com/manga/digimortal/[/url] Digimortal απο Nihei Tsutomu ολο το σετ... ^^
May 31 2009 21:44
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Hell Yeah... καιρός ήταν αν σοβαρευτούν λιγάκι... μέχρι και ο Luffy φάνηκε πιο σοβαρός at times... ακούς εκεί ήθελε να πάει στο Luna Park!! :burningbe3: Την waifu μου μόνο να μην πειράξει ο κακούργος ο πίθηκος ελπίζω... :nanana: ΥΓ: Και ο Sentoumaru φάση πάντως... το είπε ότι δεν έχει δυνάμεις φρούτου και έριξε πίσω τον Luffy... αυτά είναι, hard work surpass talent!!
May 31 2009 21:06
Photo

Lomar → Serestrum

φίλε μου το avatar σου (του forum, όχι του profile, αν και αυτό γαμεί) μου θυμίζει τον Hisagi Shuuhei απο το bleach σε hollowfication φάση. απο ποιό manga είναι;
May 31 2009 21:00
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Αυτο ειναι προσων, να εμφανιζεσαι ακριβως την χειροτερη ωρα για τους αντιπαλους σου :P Και καλα να παθουν οι strawhats, τους χρειαζοταν για να μαθουν που βρισκονται, new world ειναι απο εδω και περα, οχι arabasta και Loguetown.
May 31 2009 20:43
Photo

Melkor → Dante80

αφεντικο, το ξερω οτι σας πανε πιπ@-πωλο στη δουλεια, αλλα βρες μιση ωρα και κανε ενα review για το now and then here and there.
May 31 2009 20:42
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Subbed το 'χω βρε... οι Horrible Subs μου φαίνεται το κάνανε... αλλά αφού το είδες raw πια περίμενε να το κάνει ένα decent group (aka yibis, ACSF... damn ακόμη δεν μπορώ να συνηθίσω το Warlord που λένε οι yibis, αντί για το Schichibukai των ACSF :frozen:). Ναι άστα, μήνες είχα να νιώσω τέτοια πόρωση!! :burningbe3: Επιτέλους είναι σε αδιέξοδο οι δικοί μας για μια φορά... θέλω να δω τι θα γίνει μετά!! :nanana: Χειρότερη στιγμή δεν μπορούσε να βρει ο Ki για να εμφανιστεί... :P
May 31 2009 20:32
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Σε νιωθω, τα ιδια εχω περασει και εγω οταν προκειτε για τη ζωη του αγαπημενου χαρακτηρα μου. To επισοδιο το ειδα raw, ειχαν βγαλει τα torrents του leaked επισοδιου οταν πηγα για dl, θα το ξαναδω μολις subbαριστει, ηταν αρκετα καλο. Παντως για αυτο μου αρεσει ο kizaru, οταν δεν εχει τη να κανει παει και killαρει, νο μερσυ :)
May 31 2009 20:24
Photo

lily → IlPalazzo

Ναι, η ευρωπαική. Κανεις και εσυ ξιφασκια? Ποια γιορτη σου? τι λεει ο cassel? Εχασα κερασμα? Αγορακι, πως σε λενε?
May 31 2009 20:00
Photo

Zoro → Mad_Hatter

ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ! ΡΕ! Τι ήταν αυτό στο 403; Το είδες; :oo: Σχεδιάζουν να μας σκοτώσουν από την αγωνία; :deadga6: Ποιος αντέχει μια βδομάδα τώρα; :if: (και όχι δεν θα διαβάσω την συνέχεια στο manga όσα κι αν πεις... I am the man with the tightest defense in the world!)
May 31 2009 19:43
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

τοσο σπανιο φαινομενο ειμαι? αφου ειναι γαματα ανιμε!!τεσπα θα τα κατεβασω απο το βεοχ ευχαριστω που με ενημερωσες
May 31 2009 19:13
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Είσαι δηλαδή και εσύ "ματσουμοτική"! Πρέπει να είσαι η μόνη κοπέλα που γράφει στο forum και ασχολείται με τον καπετάνιο! Στους περισσότερους που λέω για αυτά τα anime, δε τα ξέρουν! Στο Veoh έχω ανεβάσει στα ελληνικά την ταινία Queen Millennia, το Captain Halrock Saga και το Maetel Legend που ψάχνεις! Μπορείς να τα κατεβάσεις και από εκεί! Επιτέλους και μια κοπέλα που βλέπει mastumoto εδώ μέσα!
May 31 2009 18:50
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Μου εχουν πει οτι η Ια ειναι πλ ωραια! Εμεις λεμε να παμε ή Κρητη ή Ροδο ή Σαντορινη.. Εξαρταται βεβαια και απο το ποτε θα ανεβουμε αθηνα ολοι ποτε ξεκιναει η εξεταστικη του σεπτεμβρη κτλ κτλ! We will see! Παντως Ιο παλεψτε το να πατε! ^^
May 31 2009 18:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Ankaa

re kouli... dexesai sumboules k dior8oseis apo ton night wizard lol dld an einai dunaton [URL]http://anime.gr/forums/showpost.php?p=314403&postcount=4751[/URL]
May 31 2009 18:21
Photo

Raven Princess → cheery girl!

που εισαι Νατασουλα???????:try::try:
May 31 2009 18:02