Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-Nyu → Zoro

γεια ειδα που ελεγεσ σε ενα παιδι οτι σαρεσει η σακουρα..ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος εχει τεραααααααααααααααααααααααααααστιο μετωπο!
Jun 01 2009 10:14
Photo

valadorn → Emmanouela

Μεταλονι, χαχα,ωραιο! Σε βλεπω και με κιθαρα οποτε μπορεις να ριξεις μια ματια: social groups metaltone instrument player!
Jun 01 2009 09:13
Photo

iristella → kelborn3

[B][COLOR=Cyan]Ουστ!!!! Που πήρες και θάρρος.. Πέρα από την πλάκα αν είναι θα σου επαναφέρω τον αριθμό επεισοδίων που έλεγες εφόσον το πρόγραμμα είναι κάτι το γνωστό. ΧDD [/COLOR][/B]
Jun 01 2009 05:48
Photo

kelborn3 → iristella

Eιναι μη δωσουν στην γυναικα δικαιωματα-κα8αριζει και αυτα που δεν πρεπει να κα8αρισει-απαιτω να ξαναφτιαξεις σωαστα το ποστ μου η αλλιως 8α σε σκατγγιελω στα συνδικατα Κατω η εξουσια
Jun 01 2009 00:56
Photo

iristella → kelborn3

[B][COLOR=Cyan]Σαν πολύ δεν σε έχω κακομάθει εσενα? Αντί να λες και ευχαριστώ που δεν έφαγε όλο το ποστ σβήσιμο μου διαμαρτύρεσαι για δυο λέξεις παραπάνω.:hahaha::hahaha::hahaha: Λίγο υπομονή μέχρι να φτάσω up to date στο anime. Μετά θα περάσω σκούπα το thread σβήνω ακριβώς όσα πρέπει (δεν ξέρω αν πρέπει να χαρείς ή να τρομάξεις με αυτήν την δήλωση):hahaha::hahaha::hahaha: [/COLOR][/B]
Jun 01 2009 00:52
Photo

kelborn3 → iristella

Kαλα βρε ξαν8ια να σβησεις τα κομμεντ για το ετοιμαστειτε ψυχολογικα να παει στα κομματια-το οτι εχουμε ακομα 2 επεισοδια στο συγτκεκριμενο αρκ δνε χρειαζεται σβησιμο λολ:hahaha:
Jun 01 2009 00:44
Photo

Cassiel → jenna-san

Την προηγούμενη φορά έλεγα τι απέγινες:Blissfull:. Πάντως κοίτα να καθίσεις αυτή την φορά. Δεν θα ξαναδείς πιο επικό ποσοτικά και ποιοτικά πάρτι από αυτό. Στο λεώ επειδή ξέρω. Τώρα το ότι θα σκάσουμε είναι εγγυημένο 100%.Καλοκαίρι, έλλειψη κλιματισμού, τίγκα κόσμος που μάλλον δεν θα χωρέσουν όλοι μέσα και φυσικά τα cosplay πάνω μας. Σε κάνω add και Face:wis:.Τι θα ντυθώ;Κλασσικά δεν το αποκαλύπτω:hahaha:.Αλλά να σε σίγουρη ότι από τόση "epicιά" ή θα γελάτε ή θα κλέτε:deadga6:
Jun 01 2009 00:15
Photo

Ankaa → °•πίΟu-πίΟu•°™

:yawn2: τώρα το είδα ... :hahaha:
Jun 01 2009 00:04
Photo

GeRi → MisaYoshiko

εριστικο? τι ειναι αυτο? και δεν εχω κανενα υφακι καλο μ :)
May 31 2009 23:03
Photo

Robin-Chwan → Zoro

and now i will hit you :beaten:. αφου εισαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια δεν σου λεω τιποτα. θα δεις και μονος σου οταν προχωρισεις λιγακι. κι οσο για το αβαταρ... δε βαριεσαι, σε λιγο καιρο θα το ξαναλλαξω οποτε... (ουτε πουκαμισα να ηταν τα αβαταρ) btw αφου βλεπεις ολες αυτες τις σειρες μηπως υπαρχει καμια περιπτωσουλα να παιζεις και Kingdom Hearts??:if:
May 31 2009 22:43
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oi marimo! Αμα μου ξαναβάλεις foto του απαυτούλη, θα τρυπήσω τα boobs της Robin - chwan κ θα ξεριζώσω τα κοτσίδια της Lenalee!!!Capici? (το έγραψα σωστά ή το σκότωσα κ αυτό?:hahaha:) /εκβιασμός mode ==>FAILED :hahaha:
May 31 2009 22:33
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ο sentomaru για καποιο περιεργο λογο μου τι σπαει απιστευτα.Σαν σουμο ειναι...... Η robin ειναι μαθημενη σε κακουχιες, dont worry :P
May 31 2009 22:26
Photo

mono → Melkor

δισκοκτονία εξ αμελείας:hahaha::hahaha::hahaha: Α ρε Θανάση νασαι καλά μέσα στον πόνο μου μεκανες και γέλασα...(Δεν είμαι σπίτι γιαυτό και σου στέλνω vm :P )
May 31 2009 22:10
Photo

Zoro → Gol D. Roger

Δεν κάνει τίποτα αγαπητέ Pirate King, βλέπω ήδη φόρεσες το ava! Καλή τύχη στην ανεύρεση μιας καλής sig, αυτές που σου έδωσα είχαν το σωστό μέγεθος για τους κανόνες του site... αν βρεις ποτέ μια και θες resize, don't mind asking! :gotit: ΥΓ: Για τυχόν μελλοντικά vms που θα σου αφήσει κανείς, καλό είναι να απαντάς στο προφίλ του χρήστη, αν θες να δει την απάντησή σου! :thatsit:
May 31 2009 22:05
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Back, sorry που άργησα να απαντήσω, δήθεν δουλειές. :hot: Κοίτα δεν έχω δει αρκετά για να κρίνω, αλλά απ' όσο μου φαίνεται η αναλογία Sakura-Hinata είναι στο περίπου σαν Nami-Robin... στο περίπου πάντα. :P Από χαρακτήρα συμφωνώ κι εγώ ότι η Hinata είναι καλύτερη... oμορφιά όμως... Sakura-chaaann!! :nbleed: (and now you can hit me :P) Για το OP έχουμε ίδιους faves, χαίρομαι! Και μεγιές το ava, επίκαιρο του θέματος... μόνο που δεν θα περνάς για κοπέλα πια! :hahaha:
May 31 2009 21:59