Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Labrokratis

Πέρνα μία από μσν που έχω να σου πω. ;)
Jun 01 2009 20:58
Photo

Casshern → Mad_Hatter

[B]min psaxnesai,etsi einai filos, to poly to kalami katastrefi tin seira se xrono rekor(isxuei afto gia polla manga)[/B]
Jun 01 2009 20:52
Photo

Zoro → Gol D. Roger

Any time! :riiight:
Jun 01 2009 20:15
Photo

Zoro → Gol D. Roger

[double post--> erase ;p]
Jun 01 2009 20:15
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

[IMG]http://i228.photobucket.com/albums/ee292/hikaru_no_kitsune/Naruto/HarunoSakura-30.jpg?t=1243879709[/IMG] Μια χαρά μου φαίνεται το μέτωπακι της, αλλά ακόμη και να μην βλεπόταν έχει άλλες χάρες. :kawaii:
Jun 01 2009 20:13
Photo

Gol D. Roger → Zoro

Ευχαριστώ φίλε Zoro για την εικόνα.Την έβαλα ήδη.Όσο για το sig,ίσως αλλάξω και εικόνα, οπότε μην τρελένεσαι.
Jun 01 2009 20:10
Photo

Zoro → Robin-Chwan

:beaten: χεχε για εμφάνιση μίλησα πάντα, περισσότερα σαν δω όλη την σειρά, το καλοκαίρι hopefully! Αν και δεν παίζω πια videogames, παλιά ήμουν αρκετά φανατικός και ήταν στην λίστα όσων ήθελα να παίξω, αλλά δεν έτυχε τελικά... βασικά δεν ήμουν ποτέ των rpgs, αλλά το συγκεκριμένο με είχε τραβήξει κάπως... όπως και το shadow of the colossus, δυστυχώς ποτέ δεν είχα την ευκαιρία, στο μέλλον ποιος ξέρει... :( [IMG]http://i228.photobucket.com/albums/ee292/hikaru_no_kitsune/Naruto/HarunoSakura-30.jpg?t=1243879709[/IMG] :kawaii:
Jun 01 2009 20:08
Photo

Tea-chanMad_Hatter

Ζητώ συγγνώμη, Rin! :nanana: Αλλά ήταν υπερβολικά γελοίο για να ΜΗ το βάλω! ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑΧΑ!:hahaha:
Jun 01 2009 20:07
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/6820/gorou.jpg[/IMG] Moshi Moshi αγαπητή... σε παρακαλώ να μην φτάσεις σε τέτοιες βίαιες πράξεις γιατί θα μείνω χωρίς πράγματα να θαυμάζω στις κοπελιές αυτές! (ο από πάνω δεν είναι ο απαυτούλης, μόνο ένας που του μοιάζει και θα τον παίξει στην live action ταινία σαν βγει! :hahaha:) Και είναι capisci, οκ το τραυμάτισες ας πούμε! :hahaha: Btw λες να πεθάνει ο Zoro στο επόμενο; XD
Jun 01 2009 20:03
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι κι εμένα Sumo μου θύμισε και δεν μου πολυάρεσε ούτε σαν εμφάνιση ούτε σαν φωνή. Όμως μου άρεσε που παραδέχτηκε ότι δεν είχε ειδικές ικανότητες κι όμως έριξε τον Luffy πίσω... βέβαια αν δεν ήταν κουρασμένος και χρησιμοποιούσε Gear 2nd πιστεύω θα τον είχε στο τέλος, αλλά και πάλι ήταν μεγάλο κατόρθωμα! Και ο Zoro είναι συνηθισμένος σε κακουχίες, αλλά να δω πως θα την βγάλει καθαρή τώρα. :hahaha: Btw από καιρό ήθελα να στο πω: αφού διαβάζεις που δεν διαβάζεις και κάνα manga (naruto,op και kaori yuki) πως και δεν κατευθύνθηκες καθόλου προς Berserk μεριά, μιας και απ' όσο θυμάμαι έχεις δει το anime; Ξέροντας σε, θα είναι instant win. :P
Jun 01 2009 19:54
Photo

Zoro → Gol D. Roger

Χεχε έγινε φίλε μου, μην ανησυχείς δεν με έβαλες σε κόπο, τώρα μόλις μπήκα και είδα τα pms... όπως και να 'χει είδα το ava σου δεν είναι 150 x 150 pxls που είναι το max επιτρεπόμενο όριο του site, οπότε και στο έφτιαξα, ιδού (στο έκανα και πιο sharp btw): [IMG]http://img268.imageshack.us/img268/9997/roger2.jpg[/IMG] Είδα επίσης τελικά χρησιμοποίησες την sig μου και χαίρομαι, υπάρχει ένα προβληματάκι όμως, μαζί με το κείμενο που γράφεις από κάτω ξεπερνάει τα 250 pxls ύψος και αν την δει κάποιος mod θα σου το πει, οπότε ή βγάζεις το κείμενο ή μου το λες και στην κάνω 240 ή 235 pxl ύψος και είσαι εντάξει! :riiight: Σου απαντάω εδώ γιατί έχω σχεδόν ξεμείνει από χώρο για τα pms, gomen! :hot:
Jun 01 2009 19:48
Photo

Gol D. Roger → Robin-Chwan

Αν είναι πολύ μικρές μην στείλεις.Δεν πειράζει.Όσο για το αν διαβάζω manga ή όχι,μπορείς να το διαπιστώσεις και από το γεγονός ότι έχω κάνει 2 ολόκληρα ποστ και αυτά είναι στην κατηγορία του manga.
Jun 01 2009 19:44
Photo

Raven Princess → ANM

Γιουπι!!!!!!!!!Τελειωσαν οι Πανελλαδικες και ειμαστε ελευθεροι!!!!!Ποσο χαιρομαι που ξαναμπηκα μετα απο τοσο καιρο στο φορουμ!!!! Πως τα πηγες???
Jun 01 2009 17:59
Photo

Robin-Chwan → Gol D. Roger

στον ουρανο σε γυρευα, στη γη σε βρηκα. ξερω 6 ατομα που βλεπουν One Piece και κανενας τους δεν διαβαζει το μανγκα. αληθεια τις εικονες να στις δωσω??
Jun 01 2009 16:24
Photo

Robin-Chwan → Lucy-Nyu

και εχει και μια τεραααστια διαφορα με την χινατα (αν με πιανεις...:hahaha:)
Jun 01 2009 16:18