Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Erisadesu

[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=314886&postcount=1162[/URL] :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Jun 02 2009 19:51
Photo

Shikamaru → Emmanouela

odos kai mena ta kalytera m exoun pei
Jun 02 2009 16:59
Photo

miko-chin → Tea-chan

OMG!!!νομίζω η λέξη καμμένη θα ήταν λίγη για να σε περιγράψει!τι είναι όλο αυτό το κατεβατό?(το οποίο παρεπιπτόντως το διάβασα όλο).Πολύ το φιλοσόφησες το θέμα φίλη μου και μου φαίνεται οτι βρίσκεσαι στο σωστότερο δρόμο απο όλες μας.
Jun 02 2009 16:20
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

ρε μλκ... τι ειναι αυτα π ποσταρεις??? εχω σοκαριστει... αισθανομαι σαν 80χρονη π της λενε οτι ανακαφθηκε ενα κουτι μεσα απ το οποιο βλεπεις τον κοσμο or sth... το οποιο λεγεται tv... /freaked out/
Jun 02 2009 16:10
Photo

miko-chin → animeotaku07

well δε ξέρω για ποια ακριβώς εικόνα λες αλλά δεν το χω ξανακούσει αυτό.Στο προφίλ μου έχω εικόνες απο skip beat και avatar απο ένα dorama.
Jun 02 2009 16:05
Photo

Erebos → hyuga

Μου κάνανε disable το account... >.< Έχω στείλει email και περιμένω... ΥΓ. Δεν το έχω δει το [URL="http://anidb.net/a5019"]Sola[/URL] αλλά καλό φαίνεται.
Jun 02 2009 14:57
Photo

Hatake Kakashi → Tea-chan

Eτοιμασου για epic chapter
Jun 02 2009 14:13
Photo

Hatake Kakashi → Zoro

Οχι δεν ειμαι hater ουτε ομως και φαν του,απλα η φατσα του ειναι ολα τα λεφτα :D
Jun 02 2009 13:41
Photo

Glaurung → karkas

Thx , όπου να ναι αρχίζει και για σενα η καλοπέραση .:wis:
Jun 02 2009 11:28
Photo

karkas → Glaurung

Thanks very much!!!!!!!!!!!!!! Και 'συ καλούς βαθμού και καλή καλοπέραση πλεον!!
Jun 02 2009 11:21
Photo

Glaurung → karkas

Χρόνια πολλά , να τα εκατοστίσεις . Όλα καλό να σου έρθουν και αυτή την χρονιά σου εύχομαι :D
Jun 02 2009 11:11
Photo

Glaurung → Daf_Chan

Έτσι μπράβο , λείπει το φιλότιμο στις μέρες μας ( δεν σου κάνω πλάκα ) . Καλά θα τα πας , αφού σκεφτόσουν στην αρχή της χρονιάς μήπως πας θετική ( ή τεχνολογική , δεν έχει διαφορά ) πάει να πει ότι έχεις τον τρόπο σκέψεις που χρειάζεται , τον πρακτικό τρόπο σκέψης . Αυτό είναι το πιο σημαντικό , την θεωρία και τις χαζομαρίτσες μπορείς να τα διαβάσεις άνετα μιας και είσαι θεωρητική . Εντάξει , τον Ιούνιο και τον Ιούλιο δηλαδή δεν θα είσαι χαλαρή ? Είναι το πιο κουραστικό καλοκαίρι μάλλον , είναι όμως ακόμα καλοκαίρι :wis: Εγώ θα πάω ΣΕΜΦΕ τελικά , είναι απίθανη ! Και μόνο να δεις τα μαθήματα ! Άσε που θα επιλέξω για το αν θέλω να σπουδάσω μαθηματικά ή φυσική μετά από 2 χρόνια σπουδών .:nbleed:
Jun 02 2009 11:08
Photo

hyuga → Erebos

έλα ρε...που είναι το fb??το σβησες??? ήθελα να σε ρωτήσω για ένα ανιμε αν το ειδες..το sola..
Jun 02 2009 10:28
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Άμα πεθάνει ο marimo θα πεθάνει κ ο Sanji γιατί δεν θα ξέρει με τι θα ασχολείται.Κ άμα πεθάνει ο Sanji θα πεθάνει κ ο Luffy από ασητεία.Κ άμα πεθάνει ο Luffy θα πεθάνουν κ οι υπόλοιποι γιατί Grand Line τους έταξε κ πήραν...αχεμ αχεμ... Σεναριακός πιστεύω κάπως έτσι θα γίνει άμα κάποιος πεθάνει από το crew.Ξέρω ξέρω έχω ταλέντο :hahaha: Τώρα για τον Kizaru... [IMG]http://4.bp.blogspot.com/_Nu4hn1lbrx4/SKbTHqONQYI/AAAAAAAAAZI/Zio67XHLvtQ/s400/cat+laughing.jpg[/IMG] Ο άτιμος του μοιάζει πάρα πολύ!!! Να υποθέσω ότι σου έκαναν κ σένα πρόταση για την ταινία?:hahaha:Αν βάψεις το μαλλί εννοείται...
Jun 02 2009 10:04
Photo

Glastenen → a2a

ωωωωωω thanku ^^ θα αρχίσω να κατεβάζω ασαπ! άκυρο humour ftw xD
Jun 02 2009 09:51