Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Nighteyes

το Golden Bowl θέλω να το δω επειδή παίζει ο Kaneshiro αλλά ρε γμτ... νομίζω θα μου χαλάσει την αισθητική να τον δω να παίζει σε σειρά.. . και σειρά με school kids..
Jun 03 2009 14:24
Photo

MisaYoshiko → himawarinosekai

αχ εχεις τα little twin stars σε ava + sig(L)(L)(L)
Jun 03 2009 14:09
Photo

MisaYoshiko → Atridis

εμ thx για το request αλλα δε κανω add εκτος και αν ξερω τον αλλο. δε πιστευω να εχουμε γνωριστει κ να μην το θυμαμαι ε?:erk:
Jun 03 2009 14:04
Photo

MisaYoshiko → red pyramid

χεχε σωστα μαντεψες....εσυ τι εκανες? αα δεν ξερω μου το στειλανε μου αρεσε το εβαλα και ξεμεινεΡ
Jun 03 2009 14:03
Photo

Hatake Kakashi → Zoro

Ναι αρχισα να το διαβαζω πριν 2 μηνες περιπου,μετα απο τρομερη πιεση απο ενα παλικαρι :D
Jun 03 2009 13:49
Photo

Asaph → Atridis

Thanx για το request:)
Jun 03 2009 13:28
Photo

miko-chin → Tea-chan

και η απάντηση που έδωσες αργότερα μ'άρεσε.Εγώ πάλι δε τα φιλοσοφώ τόσο τα μάνγκα αν δε με ρωτήσουν κάτι.Δηλαδή μόνη μου να κάτσω να το σκεφτώ αποκλείεται.Θέλω να σπουδάσω και ψυχολογία να φανταστείς!Αλλά είχαμε πιάσει μια κουβέντα με την amaya στο topic για το Tokyo Crazy Paradise(μια άλλη καταπληκτική δουλειά της sensei) και μετά μπήκα σε σκέψεις όσον αφορά τους χαρακτήρες.
Jun 03 2009 13:15
Photo

hyuga → Satou no Kumo

xaxaxa το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πετύχω τα pixels και μου αφαιρούνε τις υπογραφές...¨)
Jun 03 2009 12:20
Photo

Satou no Kumo → hyuga

[COLOR="Navy"]αν θες καμια υπογραφουλα εδω ειμαι[/COLOR] :tensai:
Jun 03 2009 12:10
Photo

mono → Anyparktos

Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια...Καρφωνόμαστε...:hahaha:
Jun 03 2009 10:54
Photo

Anyparktos → mono

Ρε συ...τη μισω τη *******...Περα απο την πλακα,ο δημιουργος πρεπει να πεθανει. Και τωρα μια ερωτηση: Γιατι δεν εισαι Msn?"Διαβαζεις" κι εσυ σαν εμενα? :kakaka:
Jun 03 2009 10:49
Photo

Emmanouela → valadorn

Kαι εγω της ιδιας αποψης με εσενα ειμαι! Oσο χρονια και αν παιζεις ακομα μαθαινεις! Δεω εχω πλ καιρο που αρχισα, αλλα θα την ξαναπιασω απο σεπτεμβρη που θα παω σε ωδειο! ^^ Οσο για τα comments δεν κανει τπτ! Gibson ειναι αυτη....ερωτας!!! :P
Jun 03 2009 10:47
Photo

red pyramid → MisaYoshiko

Δεν είναι για την εργασία της σχολής? Ή εγώ μάντεψα λάθος και καλύτερα να τρώω παγωτό παρά να ποστάρω? :P p.s. θα μπορούσες να μου πείς, ποιο είναι το κορίτσι στο άβαταρ profile pic σου και σε ποιο anime παίζει?
Jun 03 2009 10:32
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

μεγαλο μετωπο..........
Jun 03 2009 09:43
Photo

valadorn → Emmanouela

Οκ:)Κανενας παντως δεν εχει μαθει την κιθαρα, εγω ασχολουμαι χρονια,παιζω ΠΑΡΑ πολλα τραγουδια αλλα πιστευω οτι ακομα μαθαινω...To θεμα νομιζω ειναι αν ασχολειται καποιος!Οποτε οταν θελεις μπορεις να μπεις:P Ευχαριστω και για τα comments!
Jun 03 2009 08:30