Community Status Updates
Adventurer → Amphilyki
Υο Αντωνια-τσαν, τι κανεις; Στην [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=313338&postcount=48"]ψηφο σου[/URL] για το Α14 γραφεις S07 ενω κατι τετοιο δεν υπαρχει, μηπως εννοουσες C07?
ΥΓ: Στο user title σου εχεις προσθεσει κατα λαθος τη συλλαβη "ΣΑΒ" , καιρος δεν ειναι να την αφαιρεσεις για να σε εκφραζει καλυτερα;
Jun 10 2009 11:24
Six Winged Angel → Yunancy
Μια χαρούλα XD τελειώνω επιτέλους με τις εξετάσεις μου (freedom και μπανάκια yay!) και ετοιμάζω και το επόμενο cosplay σιγά σιγά (για να μην τρέχουμε τον Σεπτέμβριο :P) you? :P
Jun 10 2009 11:15
Yunancy → SirJim
[COLOR=Purple][B]τι κανεις?καλα?πως τα πηγες με τις πανελληνιες?:P[/B][/COLOR]
Jun 10 2009 11:09
Yunancy → Erebos
[COLOR=DarkOrchid][B]τι κανεις?δεν σε βλεπω καθολου ονλινε στο μσν Τ.Τ..[/B][/COLOR]
Jun 10 2009 11:01
Yunancy → Goggeta SSJ6
[COLOR=DarkOrchid][B]γεαι!τι κανεις?:Pουφφφ τελειωσαν οι ριμαδοπανελληνιες χεχε[/B][/COLOR]
Jun 10 2009 11:00
Yunancy → 4rtemis
[COLOR=DarkOrchid][B]τι κανεις?καλα?εγω τελειωσα τις εξετασεις και μπαινω σχεδον καθε μερα στο μσν ΧΔ χεχε[/B][/COLOR]
Jun 10 2009 10:58
Yunancy → Dxs
[COLOR=DarkOrchid][B]γεια,τι κανεις?καλα?:P καιρο εχουμε να τα πουμε...[/B][/COLOR]
Jun 10 2009 10:57
Yunancy → kelborn3
[COLOR=DarkOrchid][B]τι κανεις ρε?
[παλι μαλκια εκανες το προφιλ σου βλεπω λολ παλι καλα που δεν μου κοτσαρες και εδω τον αραπη XD ][/B][/COLOR]
Jun 10 2009 10:56
Yunancy → AristidisK
[B]δεν το ειδα....θα το δω μαλλον σε κααν 2 βδομαδες απο τωρα γιατι εχω πορωθει με το Tenju Tenge to manga *_*αλλα δε στο συστηνω γιατι ειναι υπερβολικα βιαιο...και πρεπει να εχεις γερο στομαχι για να το αντεξεις....
για πες κανα νεο? ^_^[/B]
Jun 10 2009 10:51
Zoro → dOOpLiSSaKoS
Btw δεν ξέρω αν ακούστηκε κάπως ο τόνος μου στο vm, αλλά φιλικά το είπα, επειδή έχω την τάση να ανοίγω πολλά από τα spoilers που συναντάω, αλλά δεν με χαλάει ιδιαίτερα, συνήθως... ωστόσο, επειδή ξέρω δεν ισχύει για όλους αυτό είπα να στο αναφέρω, δεν σε έκρινα/σχολίαζα τπτ με το vm, απλά ανέφερα κάτι που παρατήρησα.
Ελπίζω να μην έδωσα άλλη εντύπωση! :P
Jun 10 2009 10:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed