Community Status Updates
AristidisK → Yunancy
:tensai:[COLOR=black]Άρχισα να βλέπω έτσι από περιέργεια:tensai: το ELFEN LIED:chigau: από το YOU TUBE κάλο είναι και όλα περί πολύ αίματος:terror2: είναι αλήθεια ακόμα και από το πρώτο επισόδιο ποτάμια αίματος!!!:terror2:[/COLOR]
[COLOR=#000000]Το ANIME του [B]Tenju Tenge [/B]το έχεις δει ή υπάρχει μόνο σα MANGA:canthelp:;;;:tensai:Λέω να ρίξω μια ματιά και εκεί:canthelp:[/COLOR]
Jun 10 2009 18:09
Scorpion → endless_inspiration
thanks και μενα μαρεσει πολυ, το berserk τα σπαειιι!!!
Jun 10 2009 18:06
AristidisK → Raven Princess
:tensai:[COLOR=black]Καταρχας να πω ότι έχει πολύ ωραία υπόθεση φοβερή μιλάμε!!!Μετά ήχως:congrats:σκηνές:congrats: και χαρακτήρες φοβεροί:congrats:!!![/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]Έγινε το αγαπημένο μου ANIME :wooi2: και πιστεύω ότι θα αρέσει και σε εσένα!!!:drink:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]Άντε καλή ώρα να το δεις:wooi2:[/COLOR]
Jun 10 2009 18:03
Korkofilaki → Zoro
Εγω;! Καμμενη;! Με τιποτα...! ΛΟΛ ναι, καιρο εχουμε να τα πουμε:drink:
Λοιπον... αφου ρωτας και προσωπικα να σου πω.:hahaha:
1) Ναι, δυστυχως ο Brolly ειναι filler. Δεν εμφανιστηκε ποτε ουτε στη σειρα ουτε στο manga, και επιπλεον αν το καλοψαξεις οι περισσοτερες ταινιες του DBZ δεν κολλανε για διαφορους λογους στην ολη σειρα.
2) Απο DBZ αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Gohan. Μπορει να μην το δειχνω και πολυ, αλλα ναι. Βασικα μου μοιαζει αρκετα στον χαρακτηρα και μπορω να ταυτιστω καπως (αν εξαιρεσεις τη μικρολεπτομερεια οτι ειναι αγορι :hahaha:). Για επομενο θα εβαζα τον Trunks του μελλοντος (δεν ειναι και λιγο να εξαρταται ολο το μελλον απο σενα). Βασικα αυτοι οι δυο πιστευω οτι ειναι και οι πιο "λογικοι" χαρακτηρες της σειρας. Σορι αλλα ο Goku κι ο Vegeta με τη μανια τους να πολεμουν ολο μλκιες κανουν και δινουν ευκαιριες στους κακους να καταστρεψουν τον κοσμο ενω θα μπορουσαν να τους νικησουν πιο ευκολα. Οχι πως δε μ' αρεσουν και καθολου, στην 3η και 4η θεση αυτοι καθονται.
Στο το GT δε θα αναφερθω. Μαζι με την ταινια Dragonball τα εχω σβησει απο τη μνημη μου. Μπρρ...:colddd: *ψυχολογικο τραυμα*
3) Το special δε θα εβλεπα; ΛΟΛ ενταξει οι κακοι ηταν για τα πανηγυρια, αλλα ο γενικοτερος σκοπος του ηταν να ξαναδουμε τους χαρακτηρες μετα απο καιρο. Το ΟΡ οντως ηταν πολυ καλο, και εσπασα μεγαλη πλακα με τον Goku και τον Vegeta που εκαναν κοντρες σαν παιδακια. Και βρηκαμε και καινουριο χαρακτηρα, τον αδελφο του.
Για το Kai... αφου εχεις συνηθισει τις ιταλικες φωνες θα ειναι οντως δυσκολο να ακους τον Goku/Gohan/Goten... Οσο για την ερωτηση για τον Krillin να σε παραπεμψω αλλου: [URL]http://announcerguy.deviantart.com/art/Fu-sion-huh-58438835[/URL]
Χοχο... να τα ξαναπουμε :byejg9:
Jun 10 2009 17:58
Erebos → Yunancy
έλα βρε, μπαίνω σχεδόν βράδυ-παρα-βράδυ...
σε είχα δει και σου έστειλα και μήνυμα κιόλας, αλλά δεν απάντησες...
:uhh:
anyhoo, θα τα πούμε εκεί τότε! =.^
Jun 10 2009 17:20
valadorn → Dark_Venus
Τελικα ζεις ή μαλλον περασες απο το σφαγειο που λεγεται πανελληνιες....Για τον L διφωνω αλλα τι σημασια εχει αφου προκειται για διαφωνια στ ιδιο anime ...δεν ειναι διαφωνια!:P
Jun 10 2009 17:17
aboumonkey → Night Wizard Seal
Το τέλος δεν είναι αλλαγμένο απλά το anime δεν τελειώνει, έχει ανοιχτό τέλος και απλά συνεχίζει η ιστορία στο manga.
Jun 10 2009 15:22
dOOpLiSSaKoS → Zoro
Όχι ρε συ, τι λες!! Μια χαρά ήταν ο τόνος σου δεν είμαι από τα άτομα που παρέξηγουνται έτσι εύκολα! Σιγά το πράμα!! :D
Εξάλλου μου έδωσες μία φιλική συμβουλή για να αποφύγω τυχών μελλοντικές παρεξηγίσεις! We are cool!
BTW είσαι Zoro fun οπότε ότι και να γίνει αυτομάτως συχγωρήσε! XD
Jun 10 2009 14:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed