Community Status Updates
Night Wizard Seal → ThePirateHunter
Οχάιο φίλε μου!!!!!Και εσυ πορωμένος με ζορό και μιχόκ??
Τα σπάνε ....
:)
Jun 11 2009 13:23
Tsunade-sama → kelborn3
Kel - chan πέρνα σε παρακαλώ από το profile μου κ κοίτα το προτελευταίο post του Zoro.
Don't miss the spoiler tags onegai!:P
Κάνουμε ένα δημοψήφισμα κ η γνώμη σου είναι απαραίτητη κ αναγκαία!
Jun 11 2009 13:13
Korkofilaki → Zoro
1) Ναι, ολες οι ταινιες filler ηταν... κι ο Garlic Jr παρολο που εμφανιστηκε στη σειρα filler ηταν κι αυτος, γιατι δεν ηταν καθολου στο manga. Ευτυχως τωρα με το Kai τα κοβουν ολα τα filler (αν και ο Brolly σιγουρα ειναι το καλυτερο filler, γιατι δεν εβαζαν αυτον στη σειρα αντιθετα; Βεβαια θα μου πεις στις ταινιες το παραξηλωσαν με τους κλωνους και τα σχετικα).
Τα special ειναι λιγο διαφορετικα ομως: Αυτο με την ιστορια του Trunks δεν ειναι filler γιατι βρισκεται (με μικρες διαφορες) και σαν εξτρα ιστορια στο manga, και αυτο με τον Bardock παρολο που φτιαχτηκε απο αλλους αρεσε τοσο πολυ στον Toriyama που ενσωματωσε στο manga τον Bardock και την ιστορια του (η πρωτη φορα νομιζω που γινεται αυτο σε manga)
2) Ασε, ο Trunks μεγαλωσε κι εγινε φλωρος. Για τον Gohan... ξερεις πολλοι το λενε αυτο, οτι "χαλασε", αλλα εγω δεν το βλεπω πουθενα. Απο μικρο παιδακι σου λεει οτι δεν θελει να πολεμαει και οτι θελει να βρει μια δουλεια και να ζησει ησυχα κτλ. Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι οτι ο Gohan δεν πολεμαει για την πλακα του σαν τον Goku, αλλα πολεμαει μονο οταν χρειαστει και οταν κινδυνευουν αθωοι (βλεπε Saiyaman :hahaha:). Η μαχη οντως βρισκεται στο αιμα του και εχει την αναγκη να ξεσπαει που και που αλλα πολεμαει μονο οταν αναγκαστει, κι αυτο φαινεται σε πολλες περιπτωσεις. Ο Gohan δε "χαλασε", οι fans "χαλαστηκαν":emptyonexg1:.
Ο Goku κι ο vegeta ειναι καθαροαιμοι Saiyan κι ετσι πολεμουν πιο πολυ για την "καψα" της μαχης παρα για να σωσουν κοσμο. Ναι, ο Goku θελει να σωσει τον πλανητη, αλλα οταν η Bulma π.χ. πολυ λογικα προτεινει να καταστρεψουν το εργαστηρι του Δρ. Gero πριν φτιαχτουν τα ανδροειδη, ο Goku γκρινιαζει γιατι θα χασει τη μαχη. Κι ο Vegeta αφηνει μετα τον Cell να φαει την 18 για να δειξει ποσο δυνατος και μαγκας ειναι, κι ασε τον Trunks να του φωναζει οτι κανει μλκια. Ασε, κατι τετοια με κανουν και τους βαζω σε χαμηλοτερες θεσεις προτιμησης.
(και η Videl δε γερασε, αλλαξε μαλλι και το εκανε πιο "μαμαδιστικο" γι' αυτο φαινεται ετσι. Μην κοιτας τους Saiyan που δε γερνανε καθολου, αν εισαι ανθρωπος και ζεις σε τετοια οικογενεια γερνας προωρα απο τις ανησυχιες :hahaha:)
3) Τα ρωτανε αυτα; Οχι μονο το εχω δει, αλλα εχω και το χαζο-παιχνιδακι για το NES στο οποιο βασιστηκε. Για περισσοτερα γελια, ψαξε στο YouTube για διαφορες ιαπωνικες διαφημισεις με θεμα το DB (σταγονες για τα ματια:terror2:, γαριδακια, κτλ) και ελπιζω να εχεις δει τα βιντεο της TeamFourStar και το DBZ Αbridged που κανουν.
*Για το OP βιντεο:
Αου... ολοκληρο κουρτινοξυλο...
Αλλα δεν τον ειδα να ποναει και πολυ, λες να φταιει που ειναι λαστιχενιος; :hahaha: Ο Goku ειχε πεσει αναισθητος και εγινε και κανονικος απο SSJ απ' τον πονο. :erk:
ΥΓ1: Οχι, καθολου. Πρωτα απ' ολα ασχολουμαι και με αλλες σειρες (απλα δεν τις εχω παρακολουθησει απο το δημοτικο για να μπορω να τις υπερ-αναλυσω τοσο). Εδω μπορει να ειμαι ετσι, αλλα ειναι μονο επειδη βρισκω θεμα να συζητησω. Αν με δεις IRL ουτε που θα καταλαβεις οτι καν μ'αρεσουν τα anime, ποσο μαλλον το DB. καλα, αν μπεις και στο δωματιο μου κατι θα ψυλλιαστεις με τις φιγουρες/manga/DVD στη βιβλιοθηκη, αλλα περα απ' αυτο δεν δειχνω και πολλα "συμπτωματα", ενα ησυχο κοριτσακι ειμαι.:gotit:
ΥΓ2: Νομιζω πως ετσι ειναι και στο ιαπωνικο (θα το ελεγξω:tensai:). Δειχνει ενα "χραπ-χρουπ" και μετα ολοι κατω, ενας μονο ορθιος που του κοβεται η πανοπλια και το scouter, και μετα χραπ το χερακι του Freeza στην κοιλια του. Το κοψιμο σε κομματακια τo φυλαξανε για το grand finale του Freeza.:canthelp:
...Αυτα προς το παρον.:byejg9:
Jun 11 2009 13:11
Vash Zoro → Matu-san
Δεν είμαι σίγουρος για το κάτα πόσο είναι σωστό να ρωτήσω αυτό που θέλω xD
add me, [email]tien62003@yahoo.gr[/email]
Jun 11 2009 11:21
Yunancy → Erebos
[B]εξατραται οταν πχ ειμαι "απασχολημενη"δεν ριχνω καμια ματια στο ποιος ειναι ονλινε στο μσν.....[/B]
[B]μου εχεις μιλησει????καλα αποψε που θα μπω να μιλησουμε,εχω πολλα νεααα να σου πω![/B]
Jun 11 2009 11:05
Yunancy → AristidisK
[B]απαπαπα το elfen lied ειναι οπως τα λες,ασε και εγω ειχα βαλει 1 τυχαιο amv στο youtube και μεχρι 20 δευτεροπλεπτα ειδα,δεν αντεξα παραπανω λολ[/B]
[B]παντως το tenje tenge που σου λεω επειδη ειναι μανγκα μπορει να εχει εξισου τοσο αγριες σκηνες,αλλα επειδη η εικονα ειναι ασπρομαυρη και γενικα ειναι βιβλιο κα δεν εχει εντονη κινηση,εγω πιστευω πως θα μπορουσες να το καταφερεις ^_^ αν και εχει δυσκολες ορολογιες και πρεπει να ξερεις πολυυυυ καλα αγκλικα![/B]
[B]υπαρχει και το ανιμε,αλλα το ανιμε δεν μου αρεσει καθολου,ειναι καπως εμμ πως να το πω καπως σαν για 5χρονων παιδια,εχει σκηνες μαχης αλλα δεν εχει καποια πλοκη,και συνεχεια ολα γινονται στο ανιμε υπουιθεται σε 1 σχολειο..καμια σχεση με το μανγκα δηλαδη...[/B]
Jun 11 2009 11:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed