Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Χοχο, έπιασε η πλάκα... χαίρομαι ιδιαιτέρως που τσίμπησες! :hehehe: Να το ξαναπιάσεις παρακαλώ, βάλε τον aniki να σου πει πόσο awesome είναι!! :madtodeath: Τώρα το γεγονός ότι δεν κατευθύνεται προς γυναικείο κοινό είναι άλλο θέμα... :blush2: Εξεταστική σε λιγότερο από μια βδομάδα εγώ: Coffee... check! Crosses... check! Garlic... check! Studying... unable to find such a term! :terror2: ... και ο θεός βοηθός!! Την παλεύω πάντως... btw εσύ είσαι φοιτήτρια πια έτσι δεν είναι; Νομίζω όταν τα λέγαμε παλιά πήγαινες λύκειο και τώρα ξεκίνησες, σωστά ή κάνω λάθος;
Jun 11 2009 22:56
Photo

Zoro → Korkofilaki

Πριν ξεκινήσω, να πω ένα τεράστιο [SIZE=7][B]ΕΥΓΕ, [/B][/SIZE]βρήκα ένα άτομο με όρεξη να γράφει, yayyyyy!!! :joyful: Σχετικά με το 1 ναι, εγώ μιλούσα πιο πολύ για την πρώτη του εμφάνιση... τα πιο κει με Trunks, Goten, Satan και Green Goo ήταν puking material... χάλασαν ακόμη και ένα καλό filler που έφτιαξαν, δεν σταματάνε πουθενά. :puke: Η ποιότητα των specials φαίνεται indd πάντως!! Σχετικά με το 2, damn πως φαίνεται ο καλός ο DBZ fan, σε φιλοσοφία το ανέδειξες!! :nanana: Καλή όντως η θεωρία σου περί Gohan-Goku-Vegeta, αλλά μάλλον ακριβώς γι' αυτό και τον προτιμώ (τον Kakarotto), γιατί ήταν mindless lead και ο δυνατότερος, σε στυλ Luffy! Τώρα σε πολλά σκηνικά (cross epoch αν το 'χεις διαβάσει, ένα 20σέλιδο manga που κάνανε ο Oda και ο Toriyama μαζί και περιέχει χαρακτήρες και του OP και του DB, ή στο διαφημιστικό του Kai) παρομοιάζουν τον Zoro με τον Piccolo... αν και όντως έχουν κάποιες ομοιότητες (πιο αδύναμοι από τον lead, πράσινοι σε κάποια περιοχή, σοβαροί γενικά αλλά κάνουν τις βλακείες τους ενίοτε) στο OP προτίμησα Zoro, μάλλον επειδή είναι πιο cool και αστείος, imo! Όσο για τον Vegeta όλο έλεγε, αλλά μετά δεν έκανε... ο Goku τουλ έκανε, αν με πιάνεις! (μιλάω χωρίς υπονοούμενα btw XD) Η Videl, αν το δεις από αντρική σκοπιά, που πρέπει να είναι η μοναδική anime χαρακτήρας που μου άρεσε με κοντά μαλλιά (τα μακριά την χαλούσαν), την βρήκα πολύ "χαλασμένη" πιο κει... δεκτό αυτό που λες περί διαφοράς Saiyan και Human και εξάντλησης, αλλά είναι fact ότι ίσα ένα saga την χαρήκαμε στις ομορφιές της... :frozen: Σχετικά με το 3, ok you got me, δεν σου ξανακάνω επίδειξη γνώσεων περί DBZ, δεν έχω ελπίδες απ' όσο βλέπω!! :terror2: Και ναι, προφανώς το να είσαι λαστιχένιος σου δίνει ανοσία κι εκεί... τώρα αν περιμένουμε να κάνει παιδιά ο Luffy για επαλήθευση... κλαφ τα!! Το DBZ μέσα σε όλα αυτά που θαυμάζω έχει κι αυτό, είδαμε την γέννηση, ωρίμανση, ενηλικίωση και μέχρι και θάνατο κάποιον χαρακτήρων (φυσικά, και ανάσταση!), παίρνει respect μόνο και μόνο γι' αυτό!! :respect: Κι εσύ κρύβεις την ταυτότητά σου όπως όλοι μας δλδ :hero:, και μετά όταν δεν σε βλέπουν σώζεις την ιντερνετική κοινότητα όσο μπορείς... well done! Αναμένω νέα, αν ποτέ μάθεις τπτ για την σκηνή με τον Trunks... και thx για τον χρόνο που μου αφιέρωσες, δεν ήθελε και λίγο να τα γράψεις όλα αυτά! :bath:
Jun 11 2009 22:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → YaTa

hah yep. Kαλο παιχνιδακι αν και οχι και τοσο ενδιαφερον... Demo ii jyanai?!...ειδικα αυτα τα constellations ειναι πολυ εξυπνα!
Jun 11 2009 22:23
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → _GaARa_

Νταξει δεν ειναι κακο να λες ενα ευχαριστω Mah, ii.
Jun 11 2009 22:22
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χα... και μετά λες στον Scorpion να μου λεει χαιρετισματα; Edit τωρα διαβασα το υπολοιποοοοοο χαχαχαχαχα Και γω το ξεκινησα αλλα το σταματησα... Εξεταστικη στις 22 ασε ασε μας εχει φαει και η ζέστη...Εσυ πως πας; :gotit:
Jun 11 2009 22:15
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χα... και μετά λες στον Scorpion να μου λεει χαιρετισματα;
Jun 11 2009 22:15
Photo

Zoro → Dark_Venus

Όχι, ποια είσαι; :hmmm: [COLOR=DarkSlateGray] [/COLOR] [COLOR=Black]Φυσικά και σε θυμάμαι Misa-chan, αφού ρώτησα τον αδελφό σου που χάθηκες αυτή την περίοδο και μου τα είπε όλα, χαίρομαι που μας ξανάρθες!! Περί Berserk btw τελικά κατάφερα να βάλω το ένα από τα 2 αδέλφια να το δει... αυτό ήταν ήδη ένα success, μακάρι να σου μεταδώσει την πόρωσή του και σε σένα!! Πως πας, εξεταστική να υποθέσω;[/COLOR]
Jun 11 2009 22:06
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[quote=Tsunade-sama;317349]:hahaha: [FONT=Lucida Console][SIZE=2]Zoro - chin... χρείαζεσαι επιγόντως διακοπές καλό μου![/SIZE][/FONT][/quote] Στους εξεταστές πες τα, καλή μου! :if: Btw σχετικά με το spoilerbeam που έκανε από κάτω ο αγαπητός σουπερήρωας λέω μόνο ένα achtung, από κει και πέρα ο έχων θάρρος θα βγάλει άκρη χωρίς να πάθει τπτ (yeah, that was me!).
Jun 11 2009 21:56
Photo

Zoro → the goblin

Χαίρομαι που σου άρεσε, αλλά να σε πληροφορήσω πως δεν πρόκειται για πλάκα :terror2:, εξεταστική, μυαλά στα κάγκελα και λίτρα καφέδες! :drink: :drink: :drink:
Jun 11 2009 21:45
Photo

iristella → JiraiyaSannin

Kαλησπέρα και καλώς ήρθες. Δεν κάνεις κάτι λάθος το forum αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα avatars τις τελευταίες ημέρες το οποίο προσπαθούμε να διορθώσουμε. Στόχος μας είναι να επανέλθει το forum στο κανονικό το συντομότερο δυνατόν.
Jun 11 2009 21:21
Photo

AristidisK → Yunancy

:tensai:[COLOR=black]Εγώ άντεξα 12 ολόκληρα επισόδια:himitsu: πολύ ωραίο ANIME:wooi2: αν και πολύ τραγικό:nanana:.:tensai:Θα συνεχίσω να το βλέπω μου άρεσε πολύ η υπόθεση!!!:chigau:[/COLOR]
Jun 11 2009 21:04
Photo

zade → Anyparktos

Ιδού κάποιος που ομιλεί έχοντας τα λογικά του σε ένας θρεντ όπου η λογική χάθηκε προ πολλού. Εύγε αντίθετε με την στράτευση αδερφέ. Ασχετο , αλλά ενδέχεται κάποια στιγμή τις αρχές Ιουλίου να έρθω προς τα μέρη σας . Πιθανότητες να συνατηθούμε υπάρχουν ;
Jun 11 2009 21:01
Photo

JiraiyaSannin → iristella

hi ειμαι ενα ακομα μελος και εχω ενα προβλημα με τα avatars k t pictures στο user cp και οταν βαζω μου λεει unable to save image.κανω κατι λαθος? :S
Jun 11 2009 20:57
Photo

AristidisK → Lelouch

:tensai:[COLOR=black]Πότε θα βγουν αυτά που λες:oo:;;;:tensai:Ελπίζω νωρίς γιατί ήταν φοβερό ANIME:chigau: και δεν ξεχνιέται με τίποτα!!!:chigau:[/COLOR]
Jun 11 2009 20:45
Photo

JiraiyaSannin → NiGhT DeMoN

εεεεελα ρε mike :hihi2:
Jun 11 2009 18:51