Community Status Updates
lily → IlPalazzo
Lalalaaa!!!! ωστε το ονομα σου το πηρες απο το αρθρο της εργασιας??? xaaxaxaxaxa!!!!! :-P
Jun 12 2009 04:13
Orion19 → iristella
Χεχε. Στο "M" είμαι. Το διάβασα ήδη. Κατα λάθος βέβαια :uhh:
Οτιδήποτε με tragedy στο τίτλο το αποφεύγω σα τα shota. Δε λέω, ωραία, αλλά δεν αντέχω τέτοια. Me is too damn emotional :deadga6:
Jun 12 2009 01:43
Phantom Duck → karkas
Θενξ για το άβαταρ, με το που το είδα το τσίμπησα αμέσως. Οι επιλογές/τροποποιήσεις που δίνει στους υπότιτλους είναι μέσω του DirectVobSub κάτι που σημαίνει πως και το Media Player Classic έχει τις ίδιες δυνατότητες. Όποιον και από τους δύο Players να χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με το CCCP μπορείς να δεις τα πάντα.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Εμένα με τραβάει περισσότερο ο Zoom επειδή με έχουν βολέψει οι ρυθμίσεις του και τα shortcuts που χρησιμοποιεί (zoom, pause με κλικ, με space αντί να κάνει pause σου δείχνει την μπάρα της ώρας, επόμενο επεισόδιο πατώντας pagedown, πάρα πολλές επιλογές με τη ροδέλα κλπ κλπ).
Jun 12 2009 01:13
Zoro → Dark_Venus
Κι εγώ έχω αγγαρείες αύριο, αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα κοιμηθώ, coffee power ftw!! ;)
Καλή ξεκούραση my little slave, don't overdo it και come back to me soon!
PS: LoL at the ma(n)ster quote! XD :gn2: :bye:
Jun 12 2009 00:44
Dark_Venus → Zoro
Ουφ...Ουτε ενα tip δηλαδη; Τσιφουτη...
Τελος παντων... Σε περιπου πεντέμησι ώρες πρέπει να σηκωθώ. Αρα δυστυχώς σ αφήνω. Τα λέμε αμα ειναι. Χαρηκα ma(n)ster ;) :P (σε πειραζω :P )
καληνυχτα!
xxx
:kawaii:
Jun 12 2009 00:36
karkas → Phantom Duck
Πολύ καλύτερο το καινούριο σου άβαταρ!!! Ζωή να'χει ο Κύρος, κάνει τα σαραβαλάκια να πετάνε!!!
btw γιατί σου αρέσει τόσο ο Zoom Player? Είχες πει κάπου ότι έχει πολλές επιλογές για subtitles, ενώ όταν το κοίταξα, ας πούμε ότι δεν τις βρήκα!
Jun 12 2009 00:28
Zoro → Dark_Venus
:p
Hai hai haiii!! :wooi2:
Οι υπηρεσίες που προσφέρεις είναι αφιλοκερδείς, το ξέχασες; (τι σόι Misa-chan fan είσαι αλλιώς; )
Άλλωστε είπαμε beloved master, όχι beloved employer!! :kukuku:
[SIZE=1]
θυμήσου και τι λέει το γνωστό τραγούδι των Metallica >;D[/SIZE]
Jun 12 2009 00:27
Anyparktos → zade
Αν ειναι αρχες Ιουλη οι πιθανοτητες ειναι τιτανοτεραστιες.Ή στις 13 ή στις 14 ομως φευγω για Σαντορινη αλλα λογικα εσυ μιλας για πριν απ αυτο
Jun 12 2009 00:26
iristella → Orion19
Ori chan ..... όποτε βρεις χρόνο διάβασε το [URL="http://www.mangafox.com/manga/ame_nimo_mayuwanai/"]αυτό[/URL] και[URL="http://www.mangafox.com/manga/matsugo_no_yume/"] αυτό..[/URL].. Soooo sweet and touching T^T Είναι πραγματικά συγκλονιστικό πόσο καλές ιστορίες μπορούν να έχουν κάποια oneshot.
Jun 12 2009 00:21
Dark_Venus → Zoro
Σωστααααααα! :D
Wrong interpretation.... You are my beloved master not my favourite one. Get it now ;) ?
Ναι πάντα με την άνεση μου σου χαλαω εγω χατιρι; (ποσο ειπαμε δινεις τον μηνα; )
Jun 12 2009 00:19
Zoro → Dark_Venus
Από τις παλιές Misa εικόνες για ξανθιά σε είχα κόψει... oh, well σαν εμένα δλδ, even better!
Φαρμακευτική... και τι πάει να πει είμαι ο αγαπημένος σου master, υπάρχουν κι άλλοι; :terror2:
Μακάρι, να μπορώ να διατάζω και να με υπακούς με την άνεσή σου! :wooi2:
Jun 12 2009 00:14
Dark_Venus → Zoro
Καστανή είμαι ξανθούλη. Πάλι μπερδεύτηκες εσύ; :P
Tι σπουδαζεις ειπαμε; Φυσικά είσαι ο αγαπημένος μου master παντα θα σε υπακουω... :wooi2:
Εγώ θέλω τουλάχιστον τρία. Aλλα θα διαβασω και θα δωσω παραπανω μαθηματα για να παρουμε μαζι πτυχιο και να μην λες οτι εισαι πιο εξυπνος. :hahaha::hahaha::tensai:
Jun 12 2009 00:10
Zoro → Dark_Venus
Πάντα!
Φυσικά, corrupting innocent souls since 1987!
Υπονοούμενο για να βρω τρόπο να διώξω το κακό που ονομάζεται εξετάσεις, εσύ τι νόμισες, ξανθιά; :kukuku:
Πολύ, άχου το μεγάλωσε!! (αλλά ακόμη κάνει ότι του ζητήσω! :tensai:)
Ομοιίωωωςςςς καλή συνέχεια και κουράγια τώρα που ξεκίνησες!! Εγώ θέλω ακόμη 2 χρόνια τουλ για να τελειώσω, αλλά δεν με χαλάει η φοιτητική ζωή!! :joyful:
Jun 12 2009 00:05
Dark_Venus → Zoro
Ακόμα πειραχτηρι είσαι εσύ ε;....
Μπα δε το κοβω να το ξαναξεκινάω... Ο αδερφός μου απο την άλλη έχει ενθουσιαστει... ( μου τον διαφθειρεις...:P)
Και αυτο το υπονοουμενο για το garlic και το cross τι ηταν Zoro kuuuuuuun???????????????????
Μεγάλωσα ναι...:P ειμαι πρωτοετής στην αγγλικη φιλολογια...Εισαι περίφανος master για μενα; :P
Καλη επιτυχια λοιποοοον! Εσυ τελειώνεις τη σχολη σου;
Jun 11 2009 23:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed