Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

Ναι indd, αν βγει ποτέ σε anime θα το δω σίγουρα! :P LoL για το AMV, το mix μπορούσε να γίνει σίγουρα καλύτερα αν το δούλευες πιο πολύ, αλλά δεν είναι να πεις δεν βλεπόταν... μου αρκεί που ήταν dedicated! ^^ Btw ή εναλλαγή με το 2ο song, που φαίνονται Luffy-Robin να χαμογελάνε στο τέλος και μετά αυτή δακρύζει, ήταν πολύ πετυχημένη πάντως, σοβαρά!! :nanana: PS: [spoiler][quote=GkLoc]ENjoy Or...Ok for this video you don't have to die,but you have to Subscribe cause more good ones are coming! THIS VIDEO IS PURELY FAN-MADE AND IS IN NO WAY ASSOCIATED WITH THE MUSICAL ARTIST OR ANIME COMPANY IN ANY WAY. (My first time putting Disclaimer,I just have to) [/quote][/spoiler]lolz! :hahaha:
Jun 13 2009 15:34
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχα καλα ποσο τρως Ζοro kun? :P Εκτος αν έχεις να πλύνεις αιώνες :P Δεν πειράζει σιγά :D
Jun 13 2009 12:37
Photo

GkLoc → Zoro

As promised [url]http://www.youtube.com/watch?v=79OChvQ5Gc0&feature=channel_page[/url] beware,the video sucks epicly...
Jun 13 2009 12:18
Photo

mysticismlover → Stefi-chan

βσκ μόλις είδα το μνμ =] πάτρα έρχομαι μόνο μία μέρα την εβδομάδα,κάθε πέμπτη γιατί [χωρίς παρεξήγηση] δεν την μπορώ γενικά. οπότε δε θα μπορέσω να έρθω,αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!
Jun 13 2009 11:13
Photo

Noitora → Yunancy

ηταν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ωραια χθες στ ανιμε παρτυ..ημουν ο μονος λουφυ... θα σ δειξω φοτος στ μσν!!
Jun 13 2009 10:30
Photo

GkLoc → Zoro

Lucy all the wayyyyyyy...Απ'τις πιο ωραιες Anime Charachters... [spoiler][IMG]http://fc04.deviantart.com/files/f/2007/120/9/d/Lucy_Fairy_Tail_by_Giuappa.jpg[/IMG][/spoiler] Το ειχα διαβασει το Fairy tail εδω και καιρο,και το παρατησα γιατι περιμενω αν ποτε θα βγει σε Anime...
Jun 13 2009 10:29
Photo

Zoro → Korkofilaki

Ξεκινάω από το τέλος: Φυσικά και αντέχω, μιλάς σε μέλος που έκανε την φήμη του στο site (κακή μεν) λόγω ατελείωτα μεγάλων posts, οπότε όσο έχεις κάτι να γράψεις shoot it κι εσύ! :hahaha: Σχετικά με τον Trunks τελικά παίζει να είδα το σκηνικό με το δεύτερο τσούρμο από κακούς που κόβει και να μην σκέφτηκα ότι είχε και πρώτο... θα το τσεκάρω το συντομότερο δυνατόν. (και πιθανώς θα σου πω! thx πάντως για το ενδιαφέρον!) Για τα Α) και Β) damn οι γνώσεις σου στο DB ποτέ δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν... προφανώς γι' αυτό και δεν έχουμε άλλες (afaik) κοπέλες στο site που να το "πάνε", μια (υπέρ)αρκεί!! :nod: (στο Α) btw όλοι πυρομανείς την ίδια μέρα αποφάσισαν να γίνουν; :hahaha:) Να πω και την κακιούλα μου όμως :hehehe:: Μου φαίνεται ή ο μικρός Goku έχει την ίδια ή σχεδόν την ίδια φωνή με τον μεγάλο; Στο ιταλικό ο μικρός και ο μεγάλος έχουν διαφορετικές φωνές, aka τις δίνουν διαφορετικοί ηθοποιοί... για τον μικρούλη ταίριαζε αρκετά η ιαπωνική, συνεχίζω να μην την πηγαίνω στον μεγάλο όμως! Για το Γ) , χα! Ποτέ δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν και οι Ιάπωνες με τις τρελοιδέες τους... κι άλλο extra επεισόδιο που δεν ήξερα, damn. :frozen: Μμμ σχετικά με το που δίνω βάση θα πω: ανάλογα! Σε άλλα anime μ' αρέσει και το ιστορικό υπόβαθρο κάποιον χαρακτήρων... στο DB, ε, μιας και έγινε γνωστό κυρίως λόγω του ξύλου που περιείχε (+ μιλάς με shounen battle fan!) οπότε νομίζω επόμενο ήταν να πάω με το μέρος των kickass χαρακτήρων! :bleh: (βέβαια μου άρεσε πολύ και ο future Trunks, όπως είπα! Α, και υποψιάζομαι που δίνουν βάση τα άλλα DB fangirls, αν και δεν γνωρίζω κανένα! :wis:) Cross Epoch: Ναι και γι' αυτό και συνδύασαν: Goku-Luffy (πρωταγωνιστές, καλόκαρδοι, βλάκες, δυνατοί και με απύθμενα στομάχια!) Roshi-Sanji (perverts!) Bulma-Nami (η Nami είναι λίγο πιο bitchy imo, όπως και πιο δυναμική, κατά τ' άλλα όμως είναι η τυπική κοπελιά της σειράς με αρκετά να "δείξει" και με δευτερεύοντα χρήση έναντι των πρωταγωνιστών) Piccolo-Zoro (πράσινοι, bad ass και δυνατοί, nuff said! :P) Vegeta-Robin (χμμ εδώ προφανώς απλά ξέμειναν από ομοιότητες και τους έβαλαν μαζί, αλλά έστω έχουν αυτό το σοβαρό στυλάκι... η Robin βέβαια είναι απείρως καλύτερα σκιαγραφημένη για μένα και δεν γκρινιάζει τόσο, αλλά anw... kawai too! :blush2:) Videl: Nah, not rly a doujinshi fan, άντε καμία "καλή" fanart εικόνα να δω! :P Πάντως για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ: Γνωρίζουμε την Bulma στο πρώτο πρώτο επεισόδιο του DB και από κει ως το τέλος περίπου του DBZ ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών σχεδόν πάντα και ο Toriyama δεν παρέλειψε να δώσει λίγο fanservice στους fans, μιας και ήταν η μοναδική -σχεδόν- κοπέλα της σειράς (ήταν και η άλλη που φταρνιζόταν και γινόταν ξανθιά -δεν θυμάμαι το όνομά της- αλλά ποτέ δεν με τράβηξε τόσο... άντε και μια Marion ή κάπως έτσι που ήταν η κοπέλα του Krillin για μερικά eps στο Z, αλλά και πάλι λίγο την είδαμε)! Η Bulma ενώ ακόμη θυμάμαι το σκηνικό στο DB που, δεν ξέρω γιατί, ντύθηκε με λαγοαυτιά και ουρά σαν κοπέλα του Playboy! :nbleed: Επίσης, ακόμη θυμάμαι και το σκηνικό στην 4η DB ταινία, δεν θυμάμαι αν το είχε δείξει και στα επεισόδια, που ο Goku ξαπλώνει πάνω στην Bulma ενώ αυτή κοιμάται, μιας και του θύμισε πως κοιμόταν πάνω στον παππού του, και παρατηρεί ότι "κάτι" λείπει... και αφού έντρομος φωνάζει μια "ΧΑΘΗΚΑΝ!" ξυπνάει και η Bulma και νόμιζε ότι μιλούσε για τις Dragon Balls... ανύπαρκτη φάση, πόσο αθώος μπορεί να 'ναι κανείς; :hihi2: (ελπίζω να έχεις δει/θυμάσαι το σκηνικό!) Έτσι λοιπόν όπως χαρήκαμε τόσον καιρό την Bulma ξαφνικά μας πετάει μια, χάλια αρχικά, Videl με μακρυά μαλλιά η οποία όμως βελτιώνεται πολύ αφού τα κόβει!! :oo: (μάλλον η πιο kawai, εμφανισιακά έστω, female anime character με κοντά μαλλιά που έχω δει ως τώρα!) ... και που κράτησε για μόνο ένα Saga!! :if: Εκεί είναι που παραπονιέμαι, αλλά μεχ, μάλλον δεν γινόταν κι αλλιώς!! Τέλος, βλέπω η ενασχόληση με το DB σε έκανε να χάσεις κάπως τα φυσικά ένστικτά σου, μιας και κανονικά θα έπρεπε να έλεγες Saiya-girl / -woman ... να τι σου κάνει το πολύ DB!! (kiddin' ofc, ξέρω ότι και η Videl το κράτησε έτσι το όνομα στην σειρά, αν δεν κάνω λάθος! :bleh:) Και μερικά υγ για να μεγαλώσω το vm (όπως και την μυωπία σου :P): ΥΓ1: Έχεις ιδέα γιατί ο πατέρας λεγόταν Satan και η κόρη Videl (aka de-Vi-l, όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις); Καμία σχέση δεν είχαν με τον ακατονόμαστο απ' όσο ξέρω, ειδικά ο πατέρας!! :hahaha: Μου θύμισε ένα σκηνικό όπου ένας παιδικός μου φίλος έβλεπε DBZ και, όταν εμφανίστηκε ο Satan, η αδερφή του πήγε να φωνάξει την μητέρα τους γιατί "έβλεπε σατανιστικά πράγματα"!! :hahaha: (και έτσι η θεωρία που έχουν κάποιοι μεγάλοι ότι τα anime είναι του Σατανά ενισχύθηκε, μπράβο Tori! :congrats:) ΥΓ2: Γυναίκες Saiyan δεν υπήρχαν btw; :hahaha: Γιατί, πέρα από την Pan και την Bra που δεν τις μετράω γιατί είναι 1/4 Saiyan αν δεν κάνω λάθος, ούτε μητέρες Goku/Vegeta κλπ γνωρίσαμε ποτέ, ενώ πατέρες ναι, και η μόνη γυναίκα Saiyan που είδα ποτέ μου ήταν στο 1o Special, μία κοντούλα από την ομάδα του Bardock αν την θυμάσαι καθόλου! Παρατήρησες ποτέ καμία άλλη; Any ideas, oh DB tensai; :P Αυτά, καλό διάβασμα/γράψιμο x2! :tensai:
Jun 13 2009 05:29
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Σε νιώθω, κουράγιο, μες στο τελευταίο έτος το έπαθα τρεις φορές... μια το νετ... μια το pc, κλάφτα! :congrats: Σχετικά με τα υπόλοιπα: καταρχάς έχω αναδείξει το spoiling σε τέχνη/hobby, οπότε αν διάβαζα το manga δεν θα μπορούσα να το κάνω (c'mon, admit it's fun XD). Κατά δεύτερον, δεν σποιλεριάζομαι τακτικά/σκόπιμα, απλά μια στις τόσες αν μου καπνίσει ή δω στα latest posts τίποτα για το OP manga ρίχνω και καμία κλεφτή ματιά, κυρίως σε σχόλια χρηστών φαντάσου και όχι τόσο σε εικόνες. Οπότε, όσα γεγονότα κι αν διάβασα και διαβάζω ακόμη, αν δεν "τα δω στην οθόνη", απέχουν αρκετά στην πραγματικότητα από το πως φαντάζομαι εγώ, οπότε και πάλι με εκπλήσσουν στο anime! Επίσης, δεν διαβάζω και τόοοσα πολλά spoilers, ίσα ίσα κάτι τις για να μην με σκοτώνει η βδομαδιάτικη αναμονή! :'D
Jun 13 2009 04:16
Photo

Zoro → Dark_Venus

Awww... so sowwy :'(, όπως και so sowwy που δεν μπόρεσα να μπω σήμερα να απαντήσω νωρίτερα... :cry: OK then my little follower, ο νεροχύτης γέμισε άπλυτα πιάτα, πλύνε κανένα! Σιδέρωσε και τπτ μιας και είσαι εδώ, μπρος! :drink:
Jun 13 2009 04:05
Photo

Zoro → JiraiyaSannin

Γεια σου και σένα hentai sennin! Glad to welcome another nakama! :D
Jun 13 2009 03:55
Photo

Zoro → GkLoc

Μπα, ξεκινήσαμε και Fairy Tail;; Lucy ή Erza;; (Lu[s]ff[/s]cy fan εδώ! :love:)
Jun 13 2009 03:05
Photo

SakuraBiyori → the goblin

καλα.σχολειο-δουλεια.εσυ τ κανεις?πως πανε οι εξετασεις?
Jun 13 2009 00:58
Photo

Azathothodin

Alienist ftw
Jun 13 2009 00:05
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

thanks! Άλλο ένα μάθημα μου μένει:nanana:. Είδα το 10 πριν απο μερικές ώρες και τώρα περιμένω και εγώ το 11. Δεν έχω δει το Elfen Lied αλλά έχω διαβάσει όλο το manga (100 chapters είναι περίπου) 2-3 μέρες μου πήρε:tensai::tensai:
Jun 12 2009 23:49
Photo

Amphilyki → Adventurer

Θενξ Γιάννη τσαν. Βαριόμουν να τα ξανακοιτάξω οπότε σε εμπιστεύτηκα και το έβαλα c07. Υ.Γ. Ευφάνταστο το σχόλιο σου για το user title, Johnny Walker! :>
Jun 12 2009 23:43