Community Status Updates
amaya3 → mono
[QUOTE=mono;571072]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. Η ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΡΟΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΩ.
~ουφ[/QUOTE]
Thank you. I love you.
[SIZE=1]Θα σου 'δινα rep αλλά πρέπει να ~διασκορπίσω~ λίγη και σε άλλο κόσμο πριν σου ξαναδώσω 8'D;;[/SIZE]
Mar 16 2012 17:57
kagemaru igano → iristella
ιριστελλα εχω ενα προβλημα προσπαθω να μπω εδω (Από που μπορώ να κατεβάσω αυτό το J-Dorama/Movie ~Download links~ ) αλλα μου λεει κατι για τα cookies να τα κανω clear κ.τ.λ. τα εκανα αλλα παλι δεν μπαινει μου λεει παλι τα ιδια το εχω αντιμετωπισει πολλες αυτο αλλα μονο στο anime.gr φταιω εγω η ειναι κατι με τον server...?
Mar 16 2012 17:17
iristella → Trivia Spitting Monster
For the record θυμάμαι και εγώ τις K-On loving μέρες του Kenny (όπου μέρες=μια εξαιρετικά ελαστική διατύπωση για τον χρόνο). Μην πάει να σου ξεφύγει τώρα ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Mar 16 2012 14:35
Trivia Spitting Monster → mono
Σε ζηλεύω. Έχει τύχει να μισήσω σειρές με όλη μου την ψυχή, και δεν είναι λίγες: από το Linebarrels of Iron (που σχεδόν κατέστρεψε όλη μου την καλή πίστη στο Gonzo) μέχρι το Magikano (με ένα φινάλε τόσο κακό που σε πιάνει σύγκρυο), κι απ' το Hidan no Aria μέχρι τις χειρότερες στιγμές των CLAMP... Δεν έχεις και που να ξεσπάσεις! Τι να πεις σε φίλους και γνωστούς; "Είδα ένα καρτούν κι είμαι ως εδώ!";
Mar 16 2012 14:25
mono → Trivia Spitting Monster
Ναι αυτό που λες εννοώ απλά δεν το εξέφρασα καλά :P Όταν λέω εγώ μισώ ποτέ δεν εννοώ το πραγματικό μίσος μάλλον γιατί βρίσκω δύσκολο πραγματικά να μισήσω κάτι. Το μόνο που πλησιάσε ήταν το raxhephon, το οποίο από τη μέση και μετά το έβλεπα από πείσμα ότι θα το τελειώσω για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη όταν θα λέω ότι είναι σκουπίδι XD
Mar 16 2012 14:10
iristella → Putin
[CENTER][B]*γκλιντιγκλι γκλον*[/B]
[SPOILER][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4754/hemanx.jpg[/IMG][/SPOILER]
[/CENTER]
Mar 16 2012 14:07
Μα ποιος μίλησε για μίσος; Εγώ μερικά απ' αυτά τα λυπάμαι! Μιλάμε είτε για so-bad-it's-good καταστάσεις, ένοχες απολαύσεις (ναι, ΟΚ, μάλλον αυτό έχεις κατά νου εσύ), ή για anime που σε καμία, μα ΚΑΜΊΑ περίπτωση δεν θα πρότεινες σε κανέναν, αλλά που τα βλέπουμε for the lulz (και μετά δεν παραπονιόμαστε και δεν κάνουμε rages, εννοείται!). Δηλαδή, προτείνουμε anime ξέροντας από πριν πως είναι τουλάχιστον(!) κάτω του μετρίου. Αλλά όχι μίσος! Κανένα! Καφρίλα, γελοιοποίηση, συμπάθεια, ίσως, αλλά όχι "α, τι ήταν αυτό που μου προτείνατε! Ήταν χάλια!".
Mar 16 2012 14:01
Θα εννοείς παιχνιδιάρικα και αξιαγάπητα πλάσματα :hihi2:
Δεν είναι άσχημη ιδέα για thread...Δηλαδή αν σκεφτείς ότι τον τελευταίο χρόνο έχω δει ongoing αριστουργήματα όπως το no.6, uta no prince sama και τώρα βλέπω το another όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ είμαι και εγώ μια μικρή μαζόχα :Crying2:
Απλά μην το κάνεις για προτάσεις γιατί έχουμε το anime recommendations. Μπορείς να το κάνεις για anime που ξέρουμε ότι είναι άθλια και όμως συνεχίζουμε να τα βλέπουμε για κάποιο ανεξήγητο λόγο ~παιδικά τραύματα? μπορεί!~. Τύπου "Το μισώ αλλά συνεχίζω να το βλέπω".
Mar 16 2012 13:49
Πάντα έτσι είστε όλοι οι mods;:)
Α, το ευγενές σπορ του ragewatching... Αν συνεχίσουν όλα τα anime του '12 να είναι τόσο χάλια, με βλέπω για πρωταθλητισμό!
Αλλά πέρα απ' τα ongoing, εγώ είμαι πρόθυμη να κάτσω να δω κάτι ξέροντας πως είναι χάλια, ή ακριβώς επειδή είναι κακό. (Βέβαια, είναι στη μέση και η κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία: ξέρεις πως δεν θα δεις αριστούργημα, αλλά μπαλαφάρα, και χαμηλώνεις τις προσδοκίες αναλόγως!) Η νοοτροπία είναι τελείως παιδιάστικη: σαν να θέλεις να φας βούτα απ' την κούνια μόνο και μόνο για να λες στα άλλα παιδάκια πόσο φοβερός και γενναίος/α ήσουν που έφαγες βούτα απ΄την κούνια και δεν έκλαψες ή δεν τρόμαξες απ' τα αίματα. Μάλλον είμαι μαζόχα ή βιτσιόζα, αλλά σκεφτόμουν μέχρι και thread να ανοίξω για μαζοχιστικές προτάσεις anime! (Δεν πιστεύω να υπάρχει τίποτα παρόμοιο, έτσι;)
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα κουταβομάτια.
Mar 16 2012 12:56
I think I pulled a Ritsu in your profile :hahaha:
Anyway saikano δεν πρόκειται να δω γιατί θα βγω χαμένη. Αν μου αρέσει θα με κράζουν για πάντα ο Kenny και η Iristella. Αν δεν μου αρέσει θα έχω χαραμίσει χρόνο από τη ζωή μου. It's a lose-lose situation :hihi2: Και μετά το rahxephon που έκατσα και το είδα όλο και μετά αναζητούσα το χαμένο χρόνο ~εγώ και ο Προυστ~ δεν αντέχω άλλο ragewatching ( = βλέπεις κάτι και παράλληλα βρίζεις την οθόνη).
Ομολογουμένως σαν ομάδα είμαστε πολύ επιρρεπείς στα puppy eyes οπότε πιστεύω θα τη βγάλεις καθαρή :P
Mar 16 2012 12:47
Θα πρέπει να είχε πολύ γέλιο! Τι κρίμα που μόλις τώρα αποκτώ "κύκλο" animo-φίλων και τόσο καιρό το έπαιζα ερημίτης. Μέχρι στιγμής περιοριζόμαστε στο να fangirl-ίζουμε με το Tiger and Bunny με τις Kai και Zura (και τη Fallen Angel Itachi) ή να κράζουμε τον Shinkai για τα Παιδιά Κάτω στον Κάμπο (που δεν κυνηγάνε τους αστούς, αλλά ακούνε κάτι παράσιτα στα ραδιόφωνα και χαιρετάνε περαστικά γίδια).
Η αλήθεια είναι, για να γυρίσουμε στο Saikano, πως το είχα δει πριν χρόνια, και ναι μεν θυμάμαι να καταλαβαίνω τον πόνο των χαρακτήρων, αλλά και πως η σειρά εκβίαζε συναίσθημα πολύ άγρια. Η δε αισθητική ήταν αυτή η κάπως κοριτσίστικη, κάπως παιδική, κάπως σαν παστέλ ζωγραφιά, που κάπως τον πόνο τον απαλύνει, ή τέλος πάντων είναι λίγο ύποπτη. Και μάλιστα δεν είδα το τέλος της σειράς. Μια απ' αυτές της μέρες θα πρέπει να το τελειώσω.
Α, αυτό κι αν θα είχε γέλιο!! XD
Εντάξει, αλλά πάντα μπορώ να βάλω μια σειρά emoticons με τα χαριτωμένα ματάκια και θα με συγχωρήσετε, έτσι;:blingeye2:
Mar 16 2012 12:30
Kenny → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=mono]Και μην κοιτάς τί λέει ο Kenny! ΑΥΤΟΣ με είχε βάλει να το δω in the first place. Και όταν λέω με έβαλε, εννοώ με έκατσε στην καρέκλα και με ανάγκασε να δω το πρώτο επεισόδιο. Ήταν 3-4 μαντράχαλοι θυμάμαι μαζί και όλοι κάνανε σαν χαζά. Αλλά τώρα αποποιούνται το παρελθόν, σαν δεν ντέπονται![/QUOTE][S]Ομολογώ ότι εγώ το έκανα αυτό, ναι εγώ! Την ανάγκασα δένοντας τη στην καρέκλα ενώ αυτή ούρλιαζε και χτυπιόταν.
Ομολογώ επίσης ότι λατρεύω ακόμα το K-on kαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ βλέπω 3 επεισόδια ενώ πίνω τσαγάκι και τρώω γλυκάκια.
Είμαι ο Kenny και ΑΓΑΠΑΩ το K-on![/S]
[B]Edit:[/B] MOD ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ EDIT ΤΑ VMs ΜΟΥ. Θα σε σκίσω μαρή! :roar:
Original VM: Σιγά μη σ' έδεσα κιόλας, Clockwork Orange style... μια χαρά σου άρεσε από το πρώτο δευτερόλεπτο. :hihi2:
Δεν πρόκειται να αρνηθώ ότι κι εμένα μου άρεσε στην αρχή, αλλά αυτός ο αρχικός ενθουσιασμός γρήγορα ξεφούσκωσε.
Mar 16 2012 12:25
Trivia Spitting Monster → Kenny
Ουπς, ναι! Το μήνυμα έκανε ένα τέταρτο να φτάσει απ' τα μάτια στον εγκέφαλο! Είναι μια πρόοδος! ΧD
Mar 16 2012 12:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed