Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Serestrum

Dogs Imagedump....... [URL="http://zip.4chan.org/cm/res/1504121.html"]Ορμα τώρα που προλαβαίνεις. [/URL]
Jun 21 2009 18:21
Photo

Robin-Chwan → Zoro

nice motto!! βασικα στο ανιμ οχι μονο δεν κοβουν αλλα κανουν (πολυ) μεγαλητερες τις σκηνες (και μετα στο dubbed 4kids τις ξαναμικρενουν) και, ναι, το παραδεχομαι im weak and i joined the manga side:hot: τεσπα, νετ δεν εχω ιδεα ποτε θα εχω μιας και δεν χαλασε το νετ αλλα το laptop (εχεισα πορτοκαλαδα πανω... μονο εγω τα κανω αυτα!:tensai:) οποτε τωρα μονο απο ιντερνετ καφε μια φορα την εβδομαδα (αντε 2 αν ειμαι τυχερη)
Jun 21 2009 17:44
Photo

Serestrum → GkLoc

νασαι καλα φιλαρακο. ^^ φχαστω πολυ...
Jun 21 2009 16:49
Photo

Atridis → MisaYoshiko

Ναι δυστηχος:( 23 τελιωνω γιατι οταν οι αλοι εδιναν κανονικα εμεις κολοβαραγαμε 2 εβδομαδες γιατι ο διευθηντης μας ειναι ηληθιος :@
Jun 21 2009 16:39
Photo

Loke → kelborn3

Ποιο χειμωνα ρε? νοεμβριο και ιανουριο προβαλονται οι ταινιες και εγω απο camrip δε τις βλεπω! Τα dvd θα βγουν λογικα αρκετα αργοτερα οποτε ....
Jun 21 2009 16:08
Photo

odin → Scargonar

Μπορεις απο εδω και στο εξης πριν postαρεις να σκεφτεσαι αν και κατα ποσο εχεις κατι ουσιαστικο να προσθεσεις στην εκαστοτε συζητηση? Γιατι με posts σαν [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=320376&postcount=166"]αυτο[/URL] και [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=320392&postcount=426"]αυτο[/URL] (τυχαια παραδειγματα) και ουσιαστικα δεν λες τιποτα,και δινεις λαβες σε αλλους να απαντανε εκτροχιαζοντας την συζητηση.Το οτι ενδεχομενως βαριεσαιδεν ειναι λογος για να spammαρεις,αν θες επικοινωνια σε πιο χαλαρο κλιμα,δοκιμασε το [URL="irc://irc.rizon.net/anime.gr"]irc channe[/URL]l μας.Ευχαριστω για την κατανοηση:nod2:
Jun 21 2009 15:38
Photo

Scargonar → iristella

soz δεν το ηξερα
Jun 21 2009 15:13
Photo

iristella → Scargonar

Παρακαλώ μην σβήνεις vms τα οποία προέρχονται από μέλη της anime.gr team. Πολύ περισσότερο όταν αυτά αποτελούν απάντηση σε ερώτηση που έχεις διατυπώσει και κατά δεύτερο λόγο περιέχουν παραίνεση/ παρατήρηση. Ευχαριστώ
Jun 21 2009 14:01
Photo

GkLoc → Serestrum

Xρονια πολλα ρε τρελαρα!XD
Jun 21 2009 13:41
Photo

Silmarien → iristella

[COLOR=Purple]Χμμμ θα βγει remake ε? Καιρός ήταν πιστεύω. Είναι από τα πρώτα yaoi anime ούτως ή αλλως. Πράγματι τα πετσοκόβουν λόγω χρόνου και περιεχομένου αλλά γενικά τα anime δράσης, όπως το One Piece πιστεύω ότι δεν θα με ενθουσιάσουν αν τα διαβάσω. *has limited imagination* >_<[/COLOR]
Jun 21 2009 13:28
Photo

iristella → Silmarien

[COLOR=MediumTurquoise][I][B]Sacrilege:hahaha:!!!!! Και για το Ai No Kusabi και για το ότι δεν έχεις διαβάσει το manga του Haru! Περα από το αστείο μπορώ να κάνω ολόκληρη συζήτηση πάνω στο πρώτο αν και συμφωνώ ότι πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποδοθεί καλύτερα. Περιμένουμε το remake τον Αύγουστο που θα είναι 13 επεισόδια αντί για 2. Aυτό που λες με τα anime και τα manga είναι απολύτως κατανοητό. Σίγουρα είναι πιο ξεκούραστο και πιο παραστατικό κιόλας αλλά σχεδόν σε κάθε σειρά που έχω δει μέχρι τώρα το manga είναι ανώτερο γιατί δεν πιέζεται από παράγοντες που πιέζεται το anime (πχ. χρόνος λογοκρισία etc). Kaι φυσικά υπάρχουν και αριστουργήματα manga τα οποία πολύ δύσκολα θα γυριστούν σε anime Και ακόμη πιο δύσκολα η μεταφορά θα γίνει σωστά. . [/B][/I][/COLOR]
Jun 21 2009 13:15
Photo

Silmarien → amaya3

[COLOR=Purple]Αχααα! No wonder I never really heard of it. Δεν έχω εμπειρία στην κατηγορία των shoujo. Aν και από την pic φαίνεται ενδιαφέρον![/COLOR]
Jun 21 2009 13:04
Photo

Silmarien → iristella

[COLOR="Purple"]Aααα αλήθεια? Nice! Να πω τν αλήθεια δεν με ενθουσίασε το Ai no Kusabi. Όπως επίσης δεν έχω ακούσει το Fuyu No Semi και δεν έχω διαβάσει ΑΚΟΜΗ το Haru wo Daiteita manga. Γενικά προτιμώ να βλέπω anime παρά να διαβάζω manga :emptyonexg1: Δυστυχώς όμως τα yaoi anime είναι περιορισμένα οπότε στρέφομαι σε regular και αρκούμαι σε γενικές συζητήσεις του forum. :)[/COLOR]
Jun 21 2009 12:59
Photo

amaya3 → Silmarien

I effin' love this couple<33 thankies~*grabs ευκαιρία* Είναι από το manga(σχετικά πρόσφατα και anime) Skip Beat! which i totally recommend. Simply the best shoujo with the most amazing female lead atm;D
Jun 21 2009 12:55
Photo

Black Kaiser → kelborn3

:P Πάλι ο Κούμπο φταίει ? Δεν σου είπα. Ξεκίνησα το Ναρούτο. Είμαι στο 70κάτι. Καλά, μακράν ο πιο ενοχλήτικος χαρακτήρας σε manga ο Ναρούτο. Τι Omaeda και βλεκείες...
Jun 21 2009 12:50