Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Χρονια Πολλα για χθες narutard and digitard:hbd:,και οτι επιθυμεις και την Hinata να εχεις αγκαλια! Σε ρωταω εσενα μιας και εισαι μου φαινεται ο πιο ενημερωμενος,για το Kakashi Gaiden κατι ακουσα (Απ'την Iristella...) οτι θα βγει Animated,ποτε θα γινει αυτο μηπως ξερεις?Απορω πως στο Anime την παραλειψανε,ηταν τρομερη ιστορια και μας χαλασανε ενα ωραιο Charachter Development του Kakashi! Επισης στο thread γενικη συζητηση εγω δεν ενωουσα οτι κανω Drop το manga,απλως αυτο το σημειο που ανεφερε ο ριρικος με ξενερωσε τρελα ρε συ (Eσενα δεν σε ξενερωσε καθολου το συγκεκριμενο?),συνεχιζω να διαβαζω το manga αλλα εχω χασει καπως ενα ενδιαφερων οπως οταν πρωτοαρχισε το Shippuden,ελπιζω μετα ομως ο Kishi να μας κανει τιποτα ανατροπες και παλι και να μεινουμε jawdropped[SPOILER=manga spoilers]οπως με τον Itachi,τον Tobi,τον θανατο του Jey...[/SPOILER] Αυτα τα ολιγα...:tensai:
Jul 09 2009 22:04
Photo

~*memole*~ → stadtkind

mmm, don't mean to bother, alla...leonida esy eisai? eimai i aderfi tis fotinis, angela, memole ^_^
Jul 09 2009 21:29
Photo

Zoro → karkas

Oh, you bet! Μου θυμίζει κάτι κώδικες που έχουν σε κάποιες λέσχες για να τους καταλαβαίνουν μόνο τα μέλη τους... έτσι και εδώ, μόνο ο προικισμένος λαός των OPtards θα γνωρίζει το μυστικιστικό νόημα πίσω από το title σου! /το ισοπέδωσα :P
Jul 09 2009 21:14
Photo

the goblin → dbgoku

χρονια πολλα ρε μεγαλε και οτι επιθυμεις αντε και περισσοτερα anime
Jul 09 2009 21:08
Photo

karkas → Zoro

Yes witty brother! Περί ακριβώς αυτού πρόκειται! [Pridemode] Έξυπνο ε?? [/Pridemode]
Jul 09 2009 20:58
Photo

Loke → kelborn3

πολυ καλο το vid, αμα δεν εχεις τον κλαψουρα στο backround το τραγουδι γινεται πολυ καλυτερο XD και η τραγουδιστρια ..... :)
Jul 09 2009 20:16
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να τα δω γιατι προς το παρον εχω μια λιστα με ανιμε και ειναι ΜΕΓΑΛΗ!!!Σου ευχομαι να περασεις πολυ ωραια εκει που θα πας!! Λοιπον σου ειχα υποσχεθει μια περιληψη.Το ανιμε λεγεται Majin Tante Nougami Neuro και βασικα προκειται για ανιμε μυστηριου.Η Yako ειναι ενα κοριτσι του οποιου ο πατερας δολοφονηθηκε αλλα το μυστηριο παρεμεινε ανεξιχνιαστο.Τωρα την επισκεπτεται ενας δαιμονας απο την κολαση ονοματι Neuro οποιος για να ζησει τρεφεται με μυστηρια!!!Ετσι μαζι με τη Yako λυνουν διαφορα μυστηρια που προκυπτουν (αν και την περισσοτερη δουλεια την κανει ο καλος μου!!! δεν ξερω για σενα παντως εγω λεω οτι ο Neuro ειναι HOT HOT !!!)Εχει πολυ γουστο και αρκετο χιουμορ και πραγματικα σε βαζει να σκεφτεις!!!!Αξιζει να του ριξεις μια ματια ή και παραπανω!!Ελπιζω να σου αρεσει!!!
Jul 09 2009 19:28
Photo

kelborn3 → Loke

Βασικα δεν ξερω κατα ποσο το πηρες χαμπαρι αλλα κυκλοφορησε το φουλ ιντρο απο 07 ghost. πιασε λινκυ απο youtube [url]http://www.youtube.com/watch?v=wbgQY8hXXrI[/url]
Jul 09 2009 18:10
Photo

monoKenny

[s]Δεν σε πρόλαβα :if:[/s] I kinda did, Didn't I? :tensai: timing over 9000 λέμεεεεεε~ But a promise is a promise...So... Congratulations for your 5555th post, have a nice summer and enjoy ^^ [youtube]1AJhK9DQq4E[/youtube]
Jul 09 2009 17:49
Photo

MitHuNa → Adventurer

Εγώ κανω!!!!!! ακου εκειιιι!! αααα στα διαλα!
Jul 09 2009 15:32
Photo

psofia → Sponis

ήμουνα για ψάρεμα αλλά δεν άντεξα και είπα να κάνω 5λεπτο διάλειμμα για να σου πω "SPONI O MJ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ [B]ΣΟΥ[/B], ΠΑΛΙΟ 18,7%"
Jul 09 2009 15:27
Photo

AnelisSponis

ήμουνα για ψάρεμα αλλά δεν άντεξα και είπα να κάνω 5λεπτο διάλειμμα για να σου πω "SPONI ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ!!"
Jul 09 2009 15:24
Photo

Zoro → karkas

Αλό ομόψυχε fan του ενός κομματιού! ;p Από την πρώτη στιγμή που είδα το title κάτω από το user name σου μου ήρθε η περιέργεια για το αν πρόκειται για mix του Physicist και Pacifista, του OP... τελικά πήρα την απόφαση να το επιβεβαιώσω, είναι έτσι ή καμία σχέση; :P
Jul 09 2009 14:48
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Καλώς την μέλλουσα καλλονή του OP! Been a while! ;D Άργησα να δω το επεισόδιο (και επομένως να απαντήσω) λόγω εξεταστικής, αλλά τελικά πρόλαβα πριν λίγη ώρα σήμερα! Όπως είχα διαβάσει και στο thread, πολύ αστείο και χαλαρό επεισοδιάκι, θύμισε παλιές εποχές, ειδικά με το τελευταίο μανιτάρι!! :hahaha: Η Marguerite (ή Margaret, όπως την βγάλαν στο anime, πιο χάλια imo :erk:) έγινε αμέσως η αγαπημένη μου από τις αμαζόνες σαν τις είδα όλες και σαν ομορφιά και σαν στύλ:love:, αν και δεν ήταν τόσο χάλια και οι υπόλοιπες, συγκριτικά με τα διάφορα που είχα διαβάσει στο thread! Αναμένουμε και την καλύτερη!! :lovulovu: Τι λέει πάντως, πέτυχα πριν λίγο καιρό ένα thread για cosplay όπου έλεγες ότι ψάχνεις στολή για να ντυθείς Bonney, πάει καλά η δουλειά; Σχεδιάζεις να πας σε κάποιο από τα επερχόμενα (από Σεπτέμβρη και μετά φαντάζομαι θα έχει το επόμενο, μετά δεν κοίταξα) cosplay parties του site δλδ; Καλή τύχη με την ενδυμασία πάντως, έχεις αρκετό πράγμα να βρεις (μπότες, τιράντες, καπέλο, βάψιμο μαλλιού... pizza! κλπ) αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ πετυχημένο cosplay, μακάρι να σε δούμε στις photos του site! :) Τέλος, λύσε μου την απορία, αυτό το kaltsa k monotikh tainia που είδα κάθε φορά που πέρασα από το profile σου τι ακριβώς είναι;; Προς απαγωγή/ληστεία μου φέρνει πάντως [SIZE=1](ίσως και κάτι πιο πρόστυχο)[/SIZE]!! :hahaha: ΥΓ: Ξέχασα και να γραφτώ στο onepiece.gr, καλοκαίρι με βλέπω πια! :uhh:
Jul 09 2009 14:23
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Πάμε άλλη μία οι εντυπώσεις. Το Βανερς οφ δε στάρς επίσης δεν μου άρεσε.Πολυ μελλοντικούρα και όλο αυτό με τα διαστημόπλοια δεν μου άρεσε καθόλου.... Αλλά γύρισε αλλιώς μπορεί να μην μου άρεσε το Banners of the stars k to infinite ryvius,το τέρρα ε όμως μου έχει αρέσει πολύ.Για μένα με καμία περίπτωση δεν συγκρίετε με τα άλλα δύο.Είναι πιο πολύ του fantasy και έτσι.2/3 κταρίφθηκαν μένει και αυτό το τέρρα ε.Αλλά με αυτό το άνιμ θα μπορέσω να σου πω καλές εντυπώσεις :)
Jul 09 2009 14:05