Community Status Updates
Kirenahana → LucyBR
χμ... το πιθανότερο είναι Κυριακή ή Δευτέρα να φύγω για χωριό -μάλλον-. πιο πριν δε μπορείς με τίποτα?:blingeye2:
Jul 30 2009 09:51
roriconfan
→
ZeLiGa
MSN προσπάθησα να κάνω αλλά και δεν κατάλαβα πως γίνεται και με πετούσε έξω ο υπολογιστής επειδή έχω μέγιστη ασφάλεια το antivirus. Θα περιμένεις...
Jul 30 2009 08:36
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Loke
Ε ναι το διαβαζω για αυτο υπεθεσα οτι τελειωνει επιτελους αυτο το αρκ..
PS: Nαι, αυτο που ειπες μονο οφτοπικ δεν ηταν σε σχεση με το τι λεγεται εκει μεσα.. Τελος παντων.. Δεν θα ρθουν σε κανα μιτινγκ; Ειδικα καποιοι εχουν να φανε τρολλαρισμα της ζωης τους.
/ξεσπασμα Mode off :P
Jul 30 2009 02:20
LucyBR → Kirenahana
of course! 8 DD μπορεις καθολου μεσα στην επομενη βδομαδα??:blingeye2:
Jul 30 2009 02:13
Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
[QUOTE=°•πίΟu-πίΟu•°™;329064]Yay! Και το τελος της Sasukeιαδας επιτελους![/QUOTE]
αυτο δε το ξερω, αλλα ειναι καλο νεο heh ;) Kαι απο οσο μου παν απο δω και περα αρχιζει πανηγυρι.
ps. ειπα αντι να απαντησω, offtopic, στο naruto thread, να το ποσταρω δω ^_^.
pps. διαβαζεις το manga?
Jul 30 2009 02:09
Lady Sen → Atridis
[B]Βασικα εγω δεν εχω ιδεα ακομα.. -.- σκεφτομαι την Chihiro(spirited away) που ειναι και πολυ απλο.Αν και η Lucy (Elfen Lied) ειναι η αγαπημενη μου δν θελω να την γελοιοποιησω και να κινδυνευσει να υποβαθμιστει (καταλαβαινεις)..Κοιτα για 1ο μ cosplay θα βαλω τα δυνατα μου και θα προσπαθησω να σας θαμπωσω ολους!!!χαχαχαχαχα :-P[/B]
Jul 30 2009 02:08
karkas → minasuki
Γειαου!
Τρικαλινή στο Anime//GR? Πρώτη φορά! Γυμνάσιο/Λύκειο ?
(κατευθείαν στο ψητό χιχι)
Στο anime.gr υπάρχουμε αρκετοί από τα 3καλα, εγώ, ο Ephialtes, o Matu-san (που ειναι φευγατος βεβαια), ο Valadorn και ο Dexter (not very active!) ... Αυτούς ξέρω εγώ εδώ μέσα!
Για να δούμε λοιπόν, λες να γνωριζόμεθα??
Αναμένω απάντησή σου!!
karkas!
Jul 30 2009 01:20
Atridis → Lady Sen
ναι ρε ενοιτε σε ολα τα cosplay parties παω και θα εχω κανει και cosplay ((αν προλαβω θα κανω jiraiya (naruto),αν δεν προλαβω να το ετιμασω θα κανω dr.stein (soul eater) που ειναι και ποιο απλο και αν δεν προλαβω ουτε αυτο θα κανω neji (naruto) το οποιο το εχω ξανακανει και το εχω ετοιμο)) εσυ θα ετιμασης κανα cosplay?
Jul 30 2009 00:45
a2a → Erisadesu
Χαχαχα! Ναι όντως ο Abe είναι μοντέλο από τα λίγα. Δες το Trick που είναι ζευγάρι με τη Nakama. Θα πεθάνεις στο γέλιο, είναι κορυφαία σειρά που όλο τη λένε ο ένας στον άλλο και λύνουν μυστήρια τύπου X-files. Μιλάμε Η καλτίλα και οι καλύτεροι τους ρόλοι κατ' εμέ!
Jul 29 2009 23:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed