Community Status Updates
Eclipse → iristella
Αν μπορείς βάλε καλύτερο αυτό σαν logo στο Division σου ^_^
[url]http://img19.imageshack.us/img19/3747/division2.jpg[/url]
Aug 22 2009 13:06
Orion19 → MajesticXII
Καλέεεεεε!!! Αχαχαχαχα! Τώρα είδα το e-mail! Και βέβαια σε θυμάμαι! Kyaaaa!!!! :wooi2:
Χρόνια και ζαμάνια ρε συ! Α, καλά, σύντομα σου έρχεται e-mail με πολλά νέα! :riiight:
Εγώ προς το παρόν έχω παρατήσει και Naruto και Bleach, αλλά που θα πάει, θα τα συνεχίσω. Φαντάζομαι θα πήρες είδηση τη καινούργια σειρά FMA, ε; Να δω και αυτή πότε θα αρχίσω. Αχ, και πάλι Rie και Romi στις φωνές! :wooi2:
Κάτσε βρε και στόλισε το προφίλ σου. Το κακόμοιρο είναι σκέτο. Άντε άντε και καλή φόρα! Είναι ωραία εδώ. :ureshii:
Aug 22 2009 12:48
Eclipse → LCF89
Άμα θέλεις να πάρεις Captaincy θα σε παρακαλούσα να φτιάξεις το post σου ποιο συμμαζεμένο!
Χρησιμοποιώντας μια μικρότερη photo και το ανάλογο logo του Division σου.
-Ευχαριστώ
Aug 22 2009 11:06
Eclipse → iristella
Θα σε παρακαλούσα αν μπορούσες να μείωνες το μέγεθος των photo που έχεις βάλει στο post της Division σου!
-Ευχαριστώ!
Aug 22 2009 11:03
Eclipse → RiDeLub
Άμα θες να πάρεις Captaincy θα σε παρακαλούσα πολύ να κανεις ένα post για το Division που θες παρόμοιο με το δικό μου της 1hs Division, και επίσης να βάλεις το Banner της ανάλογης Division στο Signature σου!!!
Aug 22 2009 11:02
MajesticXII → Orion19
to idio nickname eixa re sy
to msn isws einai diaforetiko an k nomizw pali to idio email eixa k sou stelna alla not sure about that
milame gia xronia twra...afou skepsou tote esy mou xes proteinei na dw FMA k htan apo ta prwta anime pou eixa dei k eixa trelathei,skepsou akoma einai apta para poly agaphmena mou...
Aug 22 2009 06:01
Eclipse → iristella
Επίσης, άμα θες να πάρεις τη θέση της Soi Fon, κανε ένα post ανάλογο με το δικό μου , άμα χρειαστείς το Logo πες μου να στο δώσω.
Aug 22 2009 02:25
Eclipse → iristella
Ορίστε, έτοιμο:
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=158&gmid=17882#gmessage17882[/url]
Aug 22 2009 02:18
Phantom Duck → Eclipse
Το BBCode not allowed αναφέρεται στον τίτλο του group. Φτιάξε πρώτα το group, και ύστερα είσαι ελεύθερος να κάνεις copy/paste τα προηγούμενα κείμενά σου κανονικά :)
Aug 22 2009 02:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed