Jump to content

Community Status Updates

Photo

Emmanouela → red pyramid

ρε πραγατικα τα σχεδια σου ειναι πλ γμτ! κανεις πλ καλη δουλεια! ^^ και πιστεψεμε το οτι ειχαν σταματησει τα σχολια μαλλον ηταν διαλειμα! :P
Aug 23 2009 00:20
Photo

LethalMike → Lil Marine

no problem Lil οπιους ανθρωπους παω τους βαζω friend.
Aug 23 2009 00:17
Photo

Mad_Hatteriristella

Ναι.Πρωτα απο ολλα το ζαβο το εμπιστευεσε, γιατι δε μπορει να σε μαχαιρωσει πισωπλατα.Επισης ολλα τα pirate crew ετσι αρχισαν, με 0 εξοπλισμο και πολλοι πειρατες ακομα και στην κανονικη ιστορια εμπεναν σε πληρωματα μονο απο μια ανακοινωση, η επειδη τους αναγκαζαν.Επισης ο zoro εχει ενα ονειρο, να γινει ο καλυτερος ξιφομαχος, και αργα η γρηγορα θα πηγαινε στην grand line με τους χιλιους 2 κινδυνους.Και στη λιστα των Marines ηταν ηδη απο το συμβαν με τους helmeppo-morgan. Επισης μονη σου ειπες οτι ο Luffy ειναι ζαβο, που δεν ειναι και τελειως λαθος, αρα λογικο ειναι να εμπιστευετε τους παντες. Και συγνωμη, μου συγκρινεις nge και angel sanctuary, fairy cube, count cain με το naruto?Εχουμε 4 αριστουργηματα και 1 που ανηκει στη κατηγορια αυτων που βλεπωντε ευχαριστα. Και τα ελατωματα του naruto τα ελεγα απο πριν πεθανει ο Pein, και αν θυμασε ειχα πει οτι αποκλειεται αν τον ελεγχει ετσι ο madara, κατι θα εχει ετοιμασει ο Pein Για να του τη φερει, but seems i was wrong.Και ελεος, δεν ειμαι απο τα 10χρονα στην ιαπωνια που ζουν και αναπνεουν για να διαβασουν το επομενο chapter του Naruto.......
Aug 23 2009 00:17
Photo

Lucy-Nyu → Xa0s

[url]http://onepiece.gr/phpBB3/ucp.php[/url]
Aug 22 2009 23:30
Photo

Lil Marine → LethalMike

thanks για το add :)
Aug 22 2009 23:28
Photo

Lucy-Nyu → aiord

TI???????????????
Aug 22 2009 23:22
Photo

iristella → sirQuackly

>__> <__< Φαίνεσαι ήσυχος προς το παρόν..... Αλλά μην επαναπαύεσαι. Χτυπάω πάντα από εκεί που δεν το περιμένει κανεις.
Aug 22 2009 23:18
Photo

Lucy-Nyu → aiord

TI???????????????
Aug 22 2009 23:15
Photo

aiord → Lucy-Nyu

[quote]και επηδη ηταν για τον adventurer τι σημαινει?κι εμενα μαρεσει το τεκκεν :P[/quote] :oo: :terror2: :fromabove: :nod2:
Aug 22 2009 22:40
Photo

the goblin → Robin-Chwan

na to arxisis to full metal alcemist einai tzamato emena prosopika mou aresei polli
Aug 22 2009 22:08
Photo

Black Kaiser → iristella

You know, you can't really complain about plot-holes in Bleach. You see, there is no plot. :D :P Επικύρωση Παντοδυναμίας εεε ? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι αλήθεια. Είναι γεμάτος εκπλήξεις ο Τίτε. Πάντως απο ότι έχω καταλάβει ο Ulqui ήταν ο αγαπημένος σου espada, σωστά? Τώρα νιώθω πως είναι να τον χάνεις. Αν και ο δικός μου είχε πιο lame ending εε? Tsk, no respect for the tyrrant of skulls, monsieur Kubo...:P
Aug 22 2009 20:53
Photo

iristellamono

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :respect::respect::respect::respect::respect:
Aug 22 2009 20:33
Photo

MajesticXII → Orion19

Χαχααα!ωραια ωραια αφου με θυμηθηκες...εννοειται ακουσα για το fma κ ναι χωρις τις φωνες δν θα ηταν το ιδιο... Ρε συ ψιλοβαριεμαι να το στολισω lol οταν βρω την ορεξη i shall... Εγω ειχα παρατησει το bleach κ τωρα το ξαναρχισα ειμαι στο 169 επισοδειο σκεψου ακομα... Περιμενω email :)
Aug 22 2009 20:17
Photo

tsintori → the goblin

one piece, κοντεύω να το τελειώσω.
Aug 22 2009 18:57
Photo

Shikamaru → kallia chan

απο που εμαθες το site?
Aug 22 2009 17:32