Community Status Updates
iristella → Mad_Hatter
Oπότε με άλλα λόγια για σενα βγάζει περισσότερο νόημα το να ακολουθήσει κάποιος ένα ζαβό με τιποτα σε εξοπλισμό, για το οποίο δεν ξέρει τίποτα και να μπεί στην wanted list των marines και να έχει χίλιους δυο άλλους κινδύνους που συνοδεύουν το ταξίδι προς την Grand line, επειδή το "υποσχέθηκε".
Επίσης σου βγάζει περισσότερο νόημα το ότι ο Luffy είχε απόλυτη πίστη σε ένα άτομο που φαινόταν ότι κάνει τα πάντα για το κέρδος έκλεψε το πλοίο εξαφανίστηκε και φαίνεται να είναι χρόοονια μέλος σε συμμορία. >__> Επειδή το να δείξει κάποιος αχαριστία και να προδώσει είναι παιδικά χαρακτηριστικά που δεν αρμόζουν σε μια ενήλικη και σοβαρή ιστορία.
Ναι καταλαβαίνω το να βρεθούν δύο rogue ninjas και να χρησιμοποιήσει ο ένας τον άλλο δεν βγάζει τόσο νόημα επειδή δεν είδαμε ακριβώς το πως έγινε. Το ότι η σειρά λέγεται Naruto και όχι Nagato and Madara είναι τελείως άσχετο όπως και το ότι ο Kishimoto προφανώς δεν σκοπεύει να την τραβήξει για καμια δεκαετία ακόμη.
Και αν θεωρείς κάτι τέτοιο ως έλλειψη τότε το NGE είναι γεμάτο από κενά σωστά? Δεν είδαμε πως συμβαίνει το 2nd Impact και από που προήλθαν ο Adam και η Lilith Και πως δημιουργήθηκε η SEELE.
Eπίσης....[I] "οταν αυτος που επι ποσα chapters νομιζες οτι ηταν ο final villian και τελικα αποκαλυπτεται οτι ηταν απλα παρεξηγημενος, και καποιος αλλος τον εκανε οτι ηθελε, ασχετα αν ειχε δυναμη να διαλυσει ενα ολοκληρο χωριο με ενα χτυπημα, δε μπορεις απλα να το αφησεις ετσι"
[/I][spoiler= Καορι yuki] Γκουχ γκουχ alexis, rociel, sevotharte, lucifer, professor, ian s father, Dizraeli, tokage [/spoiler] Yes i can see how you hated the mangas with the characters above. xD
Seriously you are being butthurt προς την σειρά επειδή δεν εκτυλίχθηκαν τα πράγματα με έναν χαρακτήρα όπως τα ήθελες. Και ακόμη χειρότερα με αυτά που λες υποτιμάς τον ίδιο τον χαρακτήρα σου άδικα και είσαι άδικος προς το σύνολο της σειράς. Για τις αδυναμίες που λες σου βρήκα σειρές όπου γίνεται το ίδιο πράγμα ακριβώς και δεν εκφράζεις παράπονο. Οπότε γιατί κάτι που αλλού αποτελεί μέρος της πλοκής στο Naruto είναι ελάττωμα?
Aug 22 2009 16:52
Black Kaiser → Sacrous
Χρόνια Πολλά ! Να χαίρεσαι τα γενέθλεια σου ! :)
PS : Και ξαναξεκίνα το manga του Bleach. Μην ακούς πιο κάτω :p
Aug 22 2009 16:33
Black Kaiser → iristella
[I]"You are now aware that fatstuff could have transferred his rotting hand inside of Aizen ending the series"[/I]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Φαντάζεσαι ? Είμαι σίγουρος ότι το σκέφτηκε να το κάνει ο Kubo αλλά μετά θα του ήρθε ότι έτσι θα τελειώνε η σειρά. Tite Kubo FTW. :frozen:
Aug 22 2009 16:18
Mad_Hatter → iristella
Αυτο ειναι καπως διαφορετικο.
Στη περιπτωση του zoro δε κυνηγαγε πειρατεσ απο καποια ιδεολογια, η επειδη τους μισουσε, μονο για να βγαλει "τα προσ το ζην", σε αντιθεση με τους marines.O zoro μπηκε στο πληρωμα επειδη ετσι υποσχεθηκε στον Luffy, επειδη τον εσωσε και του εδωσε πισω τα σπαθια του.Ο luffy τον εμπιστευθηκε επειδη ακουσε την ιστορια του, που εσωσε ενα κοριτσακι και δεστηκε να βρεθει σε αυτη την κατασταση και καταλαβε πως ηταν εντιμος ανθρωπος.
Κατι παρομοιο εγινε και με την nami, που ειχε παει με τον ψαρακλα επειδη δεν ειχε αλλη επιλογη, και γι αν σωσει το χωριο της, και ο Luffy την εσωσε.
Aug 22 2009 16:10
iristella → Eclipse
Η υπογραφή σου ξεπερνά τα όρια. Please resize σε μέγιστο συνολικό ύψος 250 pixels.
Aug 22 2009 16:07
Robin-Chwan → Eclipse
hey, μολις εκανα join στο group Gotei 13FC (nice group btw). for the record διαλεξα την 3rd division
Aug 22 2009 16:05
qwerty → Black Rock
Καλησπέρα. Πιστεύω αυτά τα δύο θα σε ενδιαφέρουν (αν δεν το έμαθες ήδη δηλαδή):
[url]http://www.blackrockshooter.jp/[/url]
[url]http://www.dannychoo.com/detail/mac/eng/image/23002/Black+Rock+Shooter+Anime.html[/url]
Καλή μας χρονιά!
Aug 22 2009 16:05
Mad_Hatter → Eclipse
Nope, δεν ειναι αναγκη, θα το βαλω εγω.Το σημα του squad μονο δεν εχω, το εχεισ εσυ?
Aug 22 2009 15:53
Eclipse → Mad_Hatter
Να σε ρωτήσω, θα κανεις το post η να σε αφήσω πρώτα να το κανεις και μετά να σε βάλω σαν Captain?
Άμα χρειαστείς οποιαδήποτε photo μου λες να σου δώσω!
Aug 22 2009 15:41
Robin-Chwan → the goblin
3. one piece, naruto kai bleach και σκεφτομαι να αρχισω και full metal alchemist αλλα δεν ξερω κανεναν που να το βλεπει για να μου πει τι στυλ εχει και δεν ξερω αν θα μου αρεσει
Aug 22 2009 15:29
iristella → Mad_Hatter
για το γενική συζήτηση ποστ Well it beats
-I wanna make you a nakama.
-But but..... I am a pirate hunter and you are a pirate!
- Yes i know that but i wanna make you a nakama.
- A ok you seem a decent enough guy. you kinda helped me once so i ll join even though there s nothing from me what so ever from joining a pirate crew when i am a freaking pirate hunter.
It also beats....
- I dont wanna come with you.
- But you are our navigator.
- I am part of arlongs crew.
- But i want you to be our navigator.
- But how do you know i am not really evil? I stole your ship, I bashed you on the way here an it seems that I am for years in a gang that terrorises an entire island.
- I have faith in you.
Aug 22 2009 14:46
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
μη μ πεις οτι χρησιμοποιεις την αδεια σου για να δεις ανιμ...πηγαινε σε καμια παραλια να λιωσεις,εγω το καημενο π θα παρω αδεια το σεπτεμβρη???ε??και δν ξερω αν θα μπορεσω να χαρω τη θαλασσα....
παντως γενικα δν ξερω γιαυτο π λες ασκηση πολιτικης μετα την πρωτη συνειδητοποιηση του χωρου...δν σε πιανω που λες!:Ρ
δν πειραζει ομως....
γενικα εγω την εχω καταβρει με το φορουμ
γυρναω απτη δουλεια ειμαι λιωμα τι να κανω?μπαινω στ φορουμ
Aug 22 2009 13:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed