Jump to content

Community Status Updates

Photo

Guest-13157

Αυτό είναι το torrent που κατέβασα και με βασανίζει :P.
Sep 01 2009 12:36
Photo

MisaYoshiko → Guest-13157

[url]http://www.bakabt.com/torrent/142086/Gundam_SEED_DESTINY_01-50_Final_Plus_Dual_Audio_H264_AHQ.html[/url]
Sep 01 2009 12:29
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Όχι δεν είναι όλοι.Αυτός είναι(μπορεί λιγουλάκι)αλλά είναι.Πο τώρα είμαι 22 τσάπτερ και συνεχίζω κανονικότατα.Πολύ ωραίο.Και τώρα που αρχίζει η δράση το διαβάζω μονορούφι.χεχε.
Sep 01 2009 10:51
Photo

IlPalazzo → Kenny

Editing visitor messages is indeed possible, after all.
Sep 01 2009 10:22
Photo

psofia → Six Winged Angel

Xρόνια πολλά, LL! Πολύχρονος και να σε χαίρομαστε και να μας κάνεις ακόμα περισσότερα cosplay φέτος!
Sep 01 2009 03:24
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

nope, ψιλοψυχανωμαλος ειναι (like every single other charachter from that manga):hahaha:
Sep 01 2009 03:04
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ε συνηθως μονο οι κακοι χανουν ή πεθαινουν. παρε παραδειγμα One Piece. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα ειναι συνηθες. Και στο Bleach δεν εχει δειξει κανενα καλο να χανει. Ακομα κι οταν ο Ichigo τις ετρωγε απο τον Ulquiorra και πεθανε 2 φορες απο το χερι του παντα ειχε τροπο να σωθει... Lame...:puke: [/SIZE][/FONT]
Sep 01 2009 02:20
Photo

stark-sama → LCF89

Νope. Μια χαρα ειμαστε..... Ας χασουν και οι "καλοι" μια φορα. Να δουμε και λιγο casualties απ'τους αλλους.... Τι στο καλο πολεμο εχουμε αν χανει μονο η μια πλευρα???
Sep 01 2009 01:17
Photo

LCF89 → stark-sama

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ναι, να χασουν οι vizards!! (Ειναι κακο που ειμαστε με τους θεωρητικα κακους?:hahaha:)[/SIZE][/FONT]
Sep 01 2009 01:06
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

όντως συμφωνώ απόλυτα.Σε τομέα σχεδίου δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.Κοίτα ως αναφορά τον κάταν και τον ρόσιελ.,είχα ακριβώς την ίδια εντύπωση... Τώρα ο κάταν είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες αλλά ο ρόσιελ μένει στην ίδι θέση.Δεν τον μπορώ(αν και σαν σχέδιο τα σπάει)μου φέρνει πολύ ψυχανώμαλο άτομο...τι να πώ.Τον έχω πάρει με στραβό μάτι?
Sep 01 2009 00:58
Photo

stark-sama → LCF89

Επισης και εγω σαν fan του Starrk θα ηθελα να δω μια μαχη μεταξυ εκεινου, του Kyoraku & του Ukitake:awww: (αν ζει ακομα, μετα και την επιθεση του WW...). Ομως προτου δουμε μια τετοια μαχη θα πρεπει ο αγαπητος μας Primera να βγαλει απο τη μεση με συνοπτικες διαδικασιες τα 2 εμποδια που του προεκυψαν. Ετσι λοιπον η μαχη με τους Love/Rose προμηνυεται αρκετα καλη και ελπιζω να εχει μια επιθυμητη για μας καταληξη.....:kill4u:
Sep 01 2009 00:58
Photo

Night Wizard Seal → the goblin

Μια χαρα φιλάρα.Έδω καίγομαι με κάτι μάνγκα.Είναι οι μέρες που διαβάζω μόνο μάνγκα.Ανιμ έχω να δώ κάτι μήνες.:)Και είμαι μια χαρά.
Sep 01 2009 00:56
Photo

roriconfan → Kurisu

Μπήκε κι άλλος στην αλυσίδα μου. Ζήτα τα στοιχεία του.
Sep 01 2009 00:43
Photo

the goblin → Night Wizard Seal

γεια πως παει?????? ολα καλα???????
Aug 31 2009 23:25
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

Ναι αυτο ειναι το καλυτερο κομματι με τη συγκεκριμενη Mangaka, φιαχνει τοσο ενδιαφερωντες χαρακτηρες και τους ψυχολογει τοσο καλα που ακομα και να μη σου αρεσουν η τους λυπασε, η τους καταλαβαινεις το λιγοτερο.Δε θα δεις καποιον να κανει κατι χωρις αιτια,Για παραδειγμα εγω στο συγκεκριμενο Manga τον rociel και τον katan τους μισουσα στην αρχη, αλλα προς το τελος αρχισα να του συμπαθω.Γενικα στο τομεα των χαρακτηρων για μενα μονο το evangelion περνα την kaori yuki. Και το σχεδιο ειναι οντως τελιο, αν και δυσκολο σε ορισμενες περιπτωσεις,
Aug 31 2009 23:24