Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Δεν μου φάνηκε καταθλιπτική, αλλά πιο πολύ ότι προσπαθούσε να είναι edgy και σκοτεινή αλλά δεν τους έβγαινε. Αισχρές ερμηνείες πραγματικά. Η Dakota μικρή ήταν υπέροχη, τώρα που μεγάλωσε δεν ξέρω τί επαθε. Λίγο οι ταινίες που διαλέγει, λίγο ότι μου φαίνεται ότι έχει κουραστεί δεν μου κάνει κλικ. Η αδερφή της από την άλλη είναι πολύ καλύτερη ηθοποιός και έχω τρελές προσδοκίες.
Mar 21 2012 16:42
Photo

Kalamaris → OdyMonaxos

Εγω εχω χασει ολοκληρο σετακι λογω σποιλερς.Και ηταν και τοπ ρε γαμωτο...
Mar 21 2012 16:40
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Έ, ντάξει, δεν μου 'ρχόταν κάτι άλλο και είπα να βάλω την καφρίλα. Η υπογραφή, αφού με ανάγκασε το σύστημα να αλλάξω (%^&*()(*&^%$#), ε, όταν είδα την εικόνα, δεν μπορούσα να την αφήσω να πάει χαμένη. Τώρα την έβαλα και διπλή για να μην είναι μικρή και να θέλει spoiler tag.
Mar 21 2012 16:38
Photo

Kalamaris → OdyMonaxos

Απολυτη επιτυχια το λες αυτο?:hahaha: Ενδιαφερον το οτι το επελεξες ως αβα.Αλλα νταξει η σιγκ ειναι τοπ!
Mar 21 2012 16:31
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Έχει και ποιοτική καφρίλα, και άλλα πολλά. Θα σ' αρέσει λογικά. Δεν είναι ελληνική η σημαία, της λείπει μια μπλέ ρίγα. Πραγματικά πρέπει να σας είναι άλυτος γρίφος αυτό το άβαταρ. Είναι ένα σύμβολο της [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/SC_Tasmania_1900_Berlin"]απόλυτης επιτυχίας[/URL]. Διάβασε το κομμάτι με τις διακρίσεις και θα καταλάβεις :P
Mar 21 2012 16:26
Photo

Kalamaris → OdyMonaxos

Γουελ,προς το παρον ψαχνω μια "ποιοτικη καφριλα" για να γελασω.Αν παντως δω οτι η ιστορια εχει potential για κατι παραπανω θα στραφω σιγουρα προς το μανγκα.Προς το παρον though anime it is. Ευχαριστω παντως για το recomendation:gotit: Και τωρα η ερωτηση που με στοιχειωνει εδω και καιρο.Τι ειναι το Τ που εχει στην ελληνικη σημαια του αβαταρ σου :hmmm:
Mar 21 2012 16:20
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Βασικά, είναι λιγότερο κωμωδία το μάνγκα από μια άποψη. Δεν έχει τόση πολλή παρωδία και παίζει περισσότερο με τις καταστάσεις. Αλλά έχει καλύτερο ρυθμό, και το είχα βρει πιο απολαυστικό από το άνιμε. Πιο μεστό. Και τις ίδιες πλάκες αντί να τις έχει σε 10 ή 20 λεπτά τις έχει σε 20 σελίδες.
Mar 21 2012 16:10
Photo

Kalamaris → OdyMonaxos

Επειδη το να δω το ανιμε θα ειναι πολυ χρονοβορο ε?Ναι γενικα οταν ειναι μια μεγαλη ιστορια προτιμω να διαβασω το μανγκα για να φυγει πιο γρηγορα και να μην μου μεινει η σκεψη οτι "αυτη η σειρα εχει πολυ drag".Αλλα επειδη το gintama το θελω για τη φημισμενη κομωδια του μαλλον θα το απολαμβανα περισοτερο βλεποντας το παρα διαβαζοντας το. Εκτος πια αν ειναι τοσο υπερτατο που και το μαγκα να διαβασω να με παρουν σηκωτο για το νοσοκομειο απο τα γελια:hihi2:([SIZE=1]πραγμα που ουτε το ippo δεν πετυχε..) [/SIZE]
Mar 21 2012 16:05
Photo

demonicMC → metalmusicmaniac

ok, να ξέρεις, δεν είναι black ops, είναι το πρώτο Modern Warfare
Mar 21 2012 16:02
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Για το Gintama που ρωτάς, θα ήταν μια ιδέα και να το διαβάσεις αντί να το δεις.
Mar 21 2012 15:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Δε σε αδικώ. Ήταν φριχτά καταθλιπτική ταινία κι όχι με την καλή έννοια: ακόμα και η Dakota Fanning μου φάνηκε ότι πάλευε με τον εαυτό της να βγάλει καλή ερμηνεία. Και να μια υπερεκτιμημένη ηθοποιός.
Mar 21 2012 15:42
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Το runaways το παράτησα 20 λεπτά πριν το τέλος, δεν άντεχα άλλο. True story.
Mar 21 2012 15:39
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Hmm...Το ξέρεις πως κάνω πλάκα τόση ώρα με αυτό το θέμα ε; Μου δίνεις σχεδόν την εντύπωση πως το συζητάμε σοβαρά. Ξέρω και εγώ καλά σε πόση εκτίμηση τις έχει τις γυναίκες ο Kishi, δυστυχώς. Αν ξενοκοιτά ο δικός σου μήπως θα έπρεπε να πάρεις μια μεγάλη απόφαση και να τον αφήσεις; Εγώ για την δική μου είμαι σίγουρος πως μου είναι πιστή. Αυτοί οι αλήτες την δέσανε δίχως την θέληση της.
Mar 21 2012 15:24
Photo

My point is ότι ο Kishi είναι "φιλογύνης" με τον δικό του τρόπο. Αν δεν έμοιαζαν οι πατεράδες με τα παιδιά τους, πάντα θα είχαμε μια αμαρτωλή υποψία φωλιασμένη κάπου βαθιά στο perverted εαυτό μας, right? Αnd yeah, yeah. Πάντου υπάρχουν τα κοράκια που περιμένουν ένα λάθος μας για να μας κλέψουν τα ταίρια. We should be always prepared.
Mar 21 2012 15:08
Photo

Ίσα-ίσα! Ο Kishi για εσάς το κάνει αυτό, για τις γυναίκες! Θέλει να δείξει πόσο πιστές είναι οι σύζυγοι στον κόσμο του Naruto. Μην ξεχνάς πως οι αμφιβολίες για ένα παιδί πάντα βαραίνουν τον πατέρα, για την μητέρα είμαστε 100% σίγουροι. Αμέσως να τον κατακρίνεις! :P
Mar 21 2012 14:23