Community Status Updates
redqueen → Harukaze
κι εγω θελω reborn!!damn!:nanteee:
μαλωσε με, δειρε με γιατι τωρα το διαβαζω το homework...:tensai::madtodeath:
με το κουταλακι θα με μαζευουν σε λιγο ... εχω χαζεψει μιλαμε :Crying2:
πολυ πραγμα εκει μεσα ...πιστολιδι ,δολοπλοκια που το μυαλο δν την επεξεργαζεται αφου ολο αλλου παει (αν με καταλαβαινεις), ειναι και το κουκλι :nbleed::nbleed::zetsubou:
οχι αλλο καρβουνο!!!!
Mar 21 2012 22:55
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
H συμμετοχή της Rukia στην ιστορία έγινε πιο αραιή καθαρά λόγω πλοκής. Στο fullbring arc έλειπαν όλοι οι Shinigami ενω τώρα είναι vice captain (100% δίκαια- και πολύ άργησε να την κάνει) και δεν μπορεί να γυρνοβολά με τους Ichigo και co. Θα την δούμε όμως σύντομα με το χάος που επρόκειτο να συμβεί.
Βασικά πάλι αστειευόμουν στην όλη φάση με το yuri(and that's the use of the emoticon with the tongue out) αλλά από την απάντηση σου δεν μπορώ να καταλάβω αν σε προσέβαλα στα αλήθεια. Ζητώ συγνώμη αμα έγινε αυτό Ο.ο
Mar 21 2012 22:50
Harukaze → redqueen
τι να κανουμε κι εμεις... εδω βλεπω reborn.
εσυ διαβασες το homework που σου εβαλα χτες? :benkyou:
Mar 21 2012 22:43
Εκτός αν το εννοείς ως "Δεν φταίει ο χαρακτήρας αλλά ο mangaka". Αλλα εμείς συζητάμε στα πλαίσια του χαρακτήρα :P
Mar 21 2012 22:39
Κάτσε αγαπητή μου. Λέμε για τον ίδιο τον Nnoitra, Jiruga, τον ψηλέα με τα μακριά μαλλιά και το νούμερο 5 στη γλώσσα σωστά; Ε αυτός είναι ο ορισμός του μισογύνη. Ο μόνος λόγος που ήθελε να ξεπαστρέψει την Νελ ήταν πως ήταν γυναίκα, Την μισούσε επειδή ήταν ανώτερη του ενώ υπήρχαν και άλλοι άνδρες δυνατότεροι του. Δεν μπορούσε να χωνέψει πως μια γυναίκα ήταν πάνω από έναν άνδρα. Αν δεν είναι μυσογύνης τότε τι είναι; Για τον Kubo δεν έχω προσέξει να είναι σαν τον Kishi .Υπάρχουν τρελές επικούρες γυναίκες στο Bleach: Yoruichi, Unohana, Harribel μέχρι και η Rukia δεν συγκρίνεται με την Sakura που είναι ας πούμε το αντίστοιχο στο Naruto!
ButI didn't knew that you wouldn't think that way. But it's always good to be prepared. :P
Mar 21 2012 22:35
To "oxi" πήγαινε στις διάφορες σκέψεις για lesbian pairing που θα μπορούσε να ακολουθήσει την πρόταση μου (εκείνη με τις fraccion της.) :P
Και ο Nnoitra? Αυτός δεν άντεχε να βλέπει μπροστά του γυναίκα και δεν μίλησε παρά μια φορά μόνο στην Harribel. Πως στο καλό υπάρχει τέτοιο crack pairing?
Mar 21 2012 22:12
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Βασικά, θα έρθω στο meeting την Κυριακή κι όχι το Σάββατο εν τέλη. Τρέχα γύρευε είμαι :3 Επίσης, έχω μάθημα και μετά βαριέμαι να τραβιέμαι την Παρασκευή...εκτός κι αν εξαιτίας της 25ης δεν έχουμε οπότε do tell me!
Mar 21 2012 21:33
Mad_Hatter → Putin
[QUOTE=Putin]
Είμαι πολύ αισιόδοξος άμα ελπίζω για δεύτερη σαιζόν;
[/QUOTE]
Υπερβολικά, με το ζόρι ξεπερνά τις 2k πωλήσεις :(
Mar 21 2012 20:28
[QUOTE]Κάτι ενδείξεις ότι της άρεζε εκεί ένας απ'το hueco mundo έχουν εξαφανιστεί όλες.[/QUOTE]
What, when, where and most importantly, [B]who[/B] ? Δεν θυμάμαι να είχε καμία ιδιαίτερη σχέση πέρα από τις 3 fraccionισσες της. Και όχι. :P
Mar 21 2012 20:22
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
οκ τοτε το σαββατο μπορει να συναντηθουμε. καλα και την κυριακη θα μπορουσες να ερθεις μετα το δνδ. τεσπα, θα ερθεις την παρασκευη για καφε??(οχι οτι παιζει να ψηθεις, αλλα δεν βλαπτει να ρωτησω)
Mar 21 2012 18:02
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Kυριακή έχουμε DnD αλλά το ότι θα έρθω και θα κάτσω λίγο δε σημαίνει ότι θα έρθω μόλις αρχίσει το πάρτυ. Δεν ξέρω καν τι ώρα αρχίζει να πω την αλήθεια...! xD
Mar 21 2012 17:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed