Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Δε μου 'πε τίποτα, απλά καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζει την Panty και προσπαθεί να σε απομακρύνει από τα βίτσια της Stocking :P Η Μάγια δεν είναι η αδερφή σου;
Mar 21 2012 17:48
Photo

Kalamaris → OdyMonaxos

Ποιες ανησχυεις 0____0 Τι σου ειπε?????
Mar 21 2012 17:44
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Στο Gintama θα βρεις την Queen of Bondage and Masochism!!!! Σωστή η επιλογή σου πάντως. Αν και καταλαβαίνω τις ανησυχίες της αδερφής σου :P
Mar 21 2012 17:39
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

βαριομουν και εβαλα κατι αλλο. τοτε μαλλον δεν θα συναντηθουμε γιατι εγω θα αργησω να ερθω στο παρτυ,. θα ερθεις την κυριακη στο meeting??
Mar 21 2012 17:37
Photo

Kalamaris → OdyMonaxos

Στοκινκος o'course.All hail the queen of bondage!:slash:
Mar 21 2012 17:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Aχα, μια χαρά! ^^ Εσύ τι κάνεις? Χα χα, βλέπω τώρα αλλάζουμε συχνότερα set ε? Πώς περνάς γενικά? Επίσης, ναι! Κι όμως, θα είμαι στο πάρτυ το Σάββατο. Αν και δε θα κάτσω πολύ...
Mar 21 2012 17:30
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Καλά μωρέ. Κοπροσκυλιάζω στην Αθήνα.
Mar 21 2012 17:26
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

τι εγινε μαρια πως παει, ολα καλα??
Mar 21 2012 17:23
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Καλά θεός ο garter. Εσύ τι είσαι, παντικός ή στοκινκός ; Πρέπει κάποια μέρα να το βγάλουν και σε live action... :P
Mar 21 2012 17:18
Photo

Kalamaris → OdyMonaxos

Kαι για αυτο εχω ακουσει καλα λογια και ειναι στα "to see animes".Panty ενοειται εχω δει.Εξακολουθω να διαφωνω με της σισ μου για το αν η panty η η stocking ειναι καλυτερη.(αν και μαλλον ειναι ο Gaterbelt :wooi2: )
Mar 21 2012 17:05
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

:oo:....8α πρεπει να σε προσεχουμε εσενα :P ελα, ενα ωραιο αβαταριον με τη Yuno σου λειπει :P [SIZE=1](το χουμε καψει...αχαχα)[/SIZE] τι αλλα νεα? :hot:
Mar 21 2012 17:03
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Don't give me that talk. I've been watching your every move!!!! :P
Mar 21 2012 16:58
Photo

GhostPrince → OdyMonaxos

οο, ειχες τετια τιμη? xD τυχερο παιδι, καταστραφηκες απο νωρις εσυ...ελα και σ'ανωτερα :hahaha:
Mar 21 2012 16:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Βρε, αυτό εννοούσα: καταθλιπτική από άποψη ερμηνειών. Επίσης, τι στο καλό γινόταν τότε? Πργματικά λυπάμαι τα άτομα εκεί μέσα αν έστω και τα μισά ήταν αλήθεια, χτυπημένα άτομα. Συμφωνώ απολύτως! Μπορεί όντως να κουράστηκε. Την αδερφή της την έχω δει δύο φορές: στο super 8 και σε μια ακόμα ταινία που δεν τη θυμάμαι και μου φάνηκε πολύ καλή.
Mar 21 2012 16:50
Photo

OdyMonaxos → Kalamaris

Btw, γιατί κοιμάμαι όρθιος. Ποιοτική καφρίλα που θες, τσέκαρε [URL="http://www.anime.gr/forums/reviews/10899-gokudou-kun-manyuuki.html"]αυτό[/URL] που έχω δει το μισό μέχρι στιγμής και δεν παίζεται (και το panty and stocking που μάλλον θα το 'χεις δει)
Mar 21 2012 16:46