Community Status Updates
Erisadesu → miko-chin
....θέλω να πω... ότι αν πεθάνω απο nosebleed...εσύ και το άβαταρ σου θα είναι η αιτία.
Sep 10 2009 23:16
Vagelio → mono
Ηappy birthday Mono! Να μας ζησεις!
[IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/4ee5c1bb3c77b0af0338f70cbeb843bb.jpg[/IMG]
Sep 10 2009 20:34
iristella → Tea-chan
Χίλια ευχαριστώ Tea μου. Λίγο καθυστερημένα μεν γιατί λόγω εξεταστικής έχω λιώσει αλλά τα fanarts εκτιμήθηκαν δεόντως.
Με το που ξεμπερδέψω λίγο θα ανταποδώσω με μεγάλο Hellsing και Berserk αφιέρωμα.
Sep 10 2009 20:08
mono → iristella
Oneechaaaaaaaaan~
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυυ ^w^...Ανάμεσα σε κλοπές, υπεξαιρέσεις, ανθρωποκτονίες και πλαστογραφίες η Rei ήταν ένα υπέροχο διάλειμμα:wooi2:
Ίσως μπω αργότερα msn αν δω ότι την παλεύω με την ύλη:bike::fromabove:
chuuuu~
Sep 10 2009 20:03
legeon → MitHuNa
[B]έχω ένα μικρό προβληματάκι για το πως θα έρθω στο photoshooting και μετά στο coffix... έτσι ντυμένη...
[/B]χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος,έχεις την καλοσύνη να μου πεις τι εννοείς με αυτό?
Sep 10 2009 17:02
Black Rock → The Tragic Prince
Συγνώμμη που άργησα να απαντήσω αλλά έτυχαν δουλειές μσν έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Καλά τι να πώ για το 11 μόνο και μόνο που δεν είχε best mom ever, eva musou mode, και fountain pen απλά χάλι μαύρο. Ακόμα και η λδ τι να πώ... Το παιχνίδι πώς πάει;
Sep 10 2009 15:21
ayaubu → legeon
sumimasen simainei kai kati tou stul "ops! sorry gia to lathos mou..." exei polla meaning... anyway..
yoroshiku onegaishimasu... :)
Sep 10 2009 13:06
legeon → ayaubu
έλα τώρα ηρέμησε.πλάκα έκανα.για αυτό και το :D.δεν εννοούσα τίποτα με αυτό(δεν είμαι και κανένα μέντιουμ) :laugh:
sumimasen: "Sorry for making you go through all this trouble" .αν εννοείς κάτι τέτοιο τότε δεν με έβαλες σε κανέναν απολύτως κόπο.
Sep 10 2009 11:55
ayaubu → legeon
? kai pws to ikseres? i apla to katalabes apo ta sumfrazomena? anyway.. sorry an fanike oti ekana egw show off :( sumimasen...
Sep 10 2009 11:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed