Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

Το manga νομίζω οτι συνεχίζεται, χωρίς να είμαι και πολύ σίγουρη.Το διαβάζει μια φίλη μου,μπορέι να το δανειστώ O Zero είχε πλάκα, στην αρχή τουλάχιστον.Αλλά ακόμα δεν τον πάω !!
Sep 09 2009 22:55
Photo

Dark_Venus → Hikari-sama

Πωπω ναι απίστευτος ο Aidou πολύ γέλιο... Γενικά όλοι οι άντρες στο vampire knight ήταν πολύ ωραία σχεδιασμένοι... Αλλα σαν τον Kaname... Η Ruka ηταν σκύλα και σπαστικιά.ΟΥΣΤ!χαχα :P Τον Zero τον συμπαθούσα απλα γιατι ήταν διαφορετικός. Ειδικά όταν φόβιζε τις μαθητριες όλα τα λεφτά...Μακαρι να συνεχιζόταν το vampire knight....
Sep 09 2009 22:50
Photo

Adventurer → Namida

Χρονια πολλα Φωτη! Σου ευχομαι να τα ζησεις με υγεια, παντα χαρες, και με ενα ιδιωτικο υπερηχητικο τζετ που θα κανει την αποσταση Αθηνα-Θεσσαλονικη σε 20 λεπτα... οσο να δεις ενα επεισοδιο ανιμε δηλαδη :P
Sep 09 2009 22:44
Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

Εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Aidou:awww::awww: Είναι τόσο γλυκούλης και αστείος !!!Ούτε εμένα μ' αρέσει η Ruka. Τον Zero ποτέ δεν τον συμπάθησα ιδιαίτερα.Είχε πάντα κάτι πάνω του που με ενοχλούσε.Αλλά από εμφάνηση όμως, δεν μπορώ να πω...
Sep 09 2009 22:40
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

ωραίο σετάκι :).Εγώ πορώθηκα με χάκου και ζαμπούζα.
Sep 09 2009 22:35
Photo

Dark_Venus → Hikari-sama

Ναι κάτι πήγα να στείλω αλλά δεν πειράζει... ναι νομίζω είναι τέλειa η Rima...την Ruka δε τη συμπάθησα ιδιαίτερα και ποτέ... Οσο για τη Yuki γλύκα δε λέω αλλά λίγο χαζούλα... Κοίτα και ο Kaname και ο Zero είναι Θεοι... Απλα θα ήταν πολύ πιο ταιριαστό το yuki- kaname παρα το yuki-zero. Ετσι πιστεύω.. Θα γλυτώναμε και την τραγωδία. Σκεφτόμουν να διαβασω τι θα γίνει παρακατω στο manga αλλά δεν αξιώθηκα ακόμα...
Sep 09 2009 22:34
Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

Έστειλες κάτι ??Γιατί δεν εμφανίστηκε Είσαι βλέπω Rima fan !!Και αν κρίνω απ την sig, προτιμάς YuukixKaname από YuukixZero.Αν είναι έτσι, μπράβο !!!
Sep 09 2009 22:23
Photo

Glaurung → mono

np :wooi2:
Sep 09 2009 22:13
Photo

Dark_Venus → Hikari-sama

Aχ τέλεια ανυπονώ να το ξεκινήσω! Σε μια δυο μέρες που θα τελειώσω το elfen lied θα το ξεκινησω ΣΙΓΟΥΡΑ. Eίδα το trailer και μ αρεσε πολυ... :)
Sep 09 2009 21:58
Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

Βλέπω το Umineko no Naku Koro ni.Eίναι ongoing, και δεν ξέρω πόσα επισόδεια θα είναι σύνολο.Αύριο βγαίνει το 11ο επ. Περίληψη: Κάθε χρόνο, η οικογένεια Ushiromiya μαζεύεται στο νησί Rokenjima για την οικογενειακή τους συγκέντρωση.Σιγά σιγά τα μέλη της οικογένειας, καθώς και το υπηρετικό προσωπικό, δολοφονούνται μυστηριωδώς. Η κύρια ύποπτη είναι η Beatrice, μια μάγισσα που λέγεται οτι ζει στο νησί.Ο Battler, πρωταγωνιστής της ιστορίας, πάει ενάντια στην Beatrice, θέλοντας να αποδείξει οτι οι φόνοι είναι έργο ανθρώπων, και όχι μιας μάγισσας. Πολύ ωραία σειρά, μέχρι τώρα δεν έχς κανένα παράπονο. Thanks για το link :)
Sep 09 2009 21:43
Photo

Dark_Venus → Hikari-sama

Aχ ευχαριστώ πολύ... :) Kaμια πενηνταρια συνολο δηλαδη ε; Τελεια... Βαριέμαι λίγο τα μεγάλα anime... Α είναι τέλειο να το δείς. 74 επεισόδια βέβαια αλλά αξιζει... ;) Kάποια πράγματα για την πλοκή έχει εδώ... [URL]http://anime2manga.com/20070623/monster-anime-series-review.html[/URL] Τρομερό πραγματικά... Όπως και το death note που πιστεύω θα το έχεις δει... Αυτη την εποχή τί βλέπεις;
Sep 09 2009 21:14
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Kαλα καλα Whateva bro :P
Sep 09 2009 21:07
Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

Sorry, το έστειλα καταλάθος 2 φορές...
Sep 09 2009 20:59
Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

Το Μοnster τι λέει ? Το έχω ακουστά, αλλά δεν έτυχε να το δω. Λοιπόν, το Higurashi έχει 2 seasons, η 1η έχει 26 επισόδεια, ενώ η 2ρη (Higurashi no Naku Koro ni Kai) 24.Υπάρχει και το Higurashi no Naku Koro ni Rei, που είναι 5 OVA
Sep 09 2009 20:56
Photo

Hikari-sama → Dark_Venus

Το Μοnster τι λέει ? Το έχω ακουστά, αλλά δεν έτυχε να το δω. Λοιπόν, το Higurashi έχει 2 seasons, η 1η έχει 26 επισόδεια, ενώ η 2ρη (Higurashi no Naku Koro ni Kai) 24.Υπάρχει και το Higurashi no Naku Koro ni Rei, που είναι 5 OVA
Sep 09 2009 20:56