Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → Dio Brando

Your ava cracked me up.Respect x)
Mar 22 2012 20:36
Photo

Vaizard → Fallen_Mpougatsa

Ας στείλουμε ένα mail στο Κισίι a διορθώσει κάποια πράγματα!! xD
Mar 22 2012 20:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Vaizard

Τα καλά και τα ωραία τα σκεφτόμαστε πάντα στο λεπτό! xD
Mar 22 2012 20:28
Photo

Kai → GhostPrince

Yup. Πλάκα θα έχει να μη μας λυπηθούν και να τα γυρίσουν έτσι στο τέλος. Θα γελάμε. Δεν ξέρω αν θα άντεχα να ξαναδώ το MPD. Σίγουρα το χρειάζεται, τα μισά επεισόδια που τα είδα μαζεμένα τα ευχαριστήθηκα και περισσότερο εδώ που τα λέμε, αλλά μια φορά μου φάνηκε αρκετή. Να δούμε τώρα τι καλά μας επιφυλάσσει η καινούργια. :ρ Έχω βάλει διάφορα στο μάτι, αλλά δεν παίζει να τα αρχίσω όλα. Άσε, ναι, δεν φτάνει που τελειώνει, έρχεται καπάκι και η ανακοίνωση. Ελπίζω να μην είναι οριστικό τέλος. Οι Δευτέρες δεν θα είναι πλέον οι ίδιες. :( Τελειώνει και το Daily Lives of High School Boys. -2 Εβδομαδιαίες κωμωδίες. Ευτυχώς που υπάρχει και το SKET Dance γιατί το Recorderto randoseru μόνο για ορεκτικό κάνει Τ^Τ
Mar 22 2012 20:26
Photo

GhostPrince → Kai

χαχα, λες? xD ναι κι εμένα αυτός είναι. Καλά ισχύει όπως πάει το πράμα κα8όλου απί8ανο αυτό που λές :P και Plot twists δε λες τίποτα, αλλα κάτι τετοια μ'αρεσουν XDD μμμ...κιεγω τη περιμένω τη καινούρια σεασον :D Για την ώρα το χω ρίξει εδω σε διαφορα manga/manwha :) και ξαναβλέπω το mawaru penguindrum δε μου φτανε το ένα mindfuck, ή8ελα κιάλο :hahaha: Μια απ'τα ίδια κιεγώ, ανιμανγκα, ψιλοτρεξήματα στη σχολή...τώρα έπιασα να φτιαξω 3D για εξάσκηση ενα Gundam Exia και μου χει βγάλει τη πίστη XD Ισος να ανοιξω και κανα thredi μ'αυτά που φτιαχνώ όπου να νε, δε ξέρω :P Τελιωνει και το Gintama (again) και εχω σπαστεί :frozen:
Mar 22 2012 20:21
Photo

Είναι ένα κομπλέ σενάριο αυτό που θες.Σκεπού όπως τα Gundam Age που δείχνει 3 γενιές ηρώων.Πιστεύω ότι στην πορεία στου βγήκε ο Hashirama και ο Μadara δεν τα είχε σκεφτεί έτσι από την αρχή!!
Mar 22 2012 20:18
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Ακριβώς αυτό θα ήταν το θέαμα. Η τερατώδης μ'αζα με τα τερατώδη μούσκουλα.
Mar 22 2012 20:13
Photo

Εxactly! Δε θα ήταν εντελώς awesome να το χε πιάσει από την αρχή, πριν γίνουν τα χωριά, να μας δείξει την έχθρα μεταξύ τους, τις επικές μάχες και μετά σιγά σιγά πως ήρθαν μαζί σ'ένα μέρος και κάνανε το χωριό...? Και μετά την επικότερη μάχη όλων?
Mar 22 2012 20:10
Photo

Kai → GhostPrince

:hahaha: Ε, βάλε κι εσύ να κάνουμε διαφήμιση για το webtoon. Κι εσένα ο Detective είναι ο αγαπημένος σου, ε; Μ' αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που λειτουργεί και οι εκφράσεις που παίρνει είναι απίστευτες. Αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση στο τέλος αν είναι ο τύπος που είδαμε στις αναμνήσεις του Crimson Robe. Οι δημιουργοί δεν ξέρω τι παίρνουν, αλλά τα κάνουν κάτι τέτοια. Στο Melo Holic είδαμε μπόλικα twists. Τι να πει. :ρ Προσπαθούμε να έχουμε καλή διάθεση και σπαταλάμε πολύ περισσότερο χρόνο απ' ό,τι θα έπρεπε να anime&manga. Σπουδαία πράγματα δηλαδή. Τώρα που πλησιάζει και η νέα σεζόν θα το κάψουμε. xD Εσύ τι λέει;
Mar 22 2012 20:06
Photo

Κοίτα την Konoha ξέρουμε πως δημιουργήθηκε!.AplAa δείχνει τόσο "γαματους" shinobi και λες dafaq.Εμείς βλέπουμε σκέτο καλους ninja.Τόσοι θρύλοι τόσες ωραίες μάχες απλά μένουν στη φαντασία μας!
Mar 22 2012 20:03
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Ο Σχορτιανιτης ειναι λιπος ρε!xD Ο αλλος εχει φοβερη μυικη μαζα και αυτη ολη γυμνασμενη. Λογικα παντως δεν τον εχει λογο μαζας.
Mar 22 2012 20:02
Photo

GhostPrince → Kai

ωραίο το νέο σετάκι :P ..και ετοίμαζα set με τον Detective....με πρόλαβες...you...u..:run::emptyonexg1: xD τι λέει? :)
Mar 22 2012 19:58
Photo

Ναι ναι, όντως. Ααααχ, γιατί όλοι δεν ασχολούνται με τα πργματικά σημαντικά? Δε θα ήταν πολύ πιο cool να βλέπαμε ας πούμε το πως δημιουργήθηκαν τα χωριά? Κι όχι τον Naruto και τον Sasuke να μαλώνουν?
Mar 22 2012 19:52
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Ματς απ θέλω να δω. Ντόρσευ με Σχορτσιανίτη.
Mar 22 2012 19:51
Photo

Καταλαβαίνω τι εννοείς απλά δυστυχώς δύσκολο να δεις κάτι μονο αν δεις κάνα νικημένο Madara και μας δώσει ο κισίι λίγη χαρά!
Mar 22 2012 19:49