Community Status Updates
Casshern → Mad_Hatter
Πάντως θα το διαβασω και θα σου πω την γνώμη μου, όπως και για το Cavalier of the abyss και παίζει και το Dorohedoro να διαβάσω
Mar 22 2012 22:29
zoro77 → Mike The Great
Oλα θα τα δεις. Το ΟΡ ειναι αξεπεραστο!
Και μετα αυτο το αρκ τα καλυτερα ερχονται!!
Mar 22 2012 22:28
redqueen → Harukaze
ασε ασε ... τοσα revive ουτε οταν επαιζα ποκεμον !!!!
δν θελω να φανω ασχετη (συγχωρεσε με ) αλλα αυτος ο μπλε-μαλλης απο που ειναι (με τρωει η περιεργεια!)
Mar 22 2012 22:25
Mad_Hatter → Casshern
Ε κοίτα αρκετοί έγιναν confirmed dead από το databook, ο grimmjow όμως είπαν ότι είναι alive και τώρα πάει το story προς Hueco mundo μεριά άρα φαντάζομαι θα ξαναεμφανιστεί. Διάβασε μία και πες εντυπώσεις από τους νέους κακούς
Mar 22 2012 22:25
Harukaze → redqueen
στο manga μιλας ετσι?
εχεις να πεθανεις πολλες φορες ακομα... :rip:
θα σου ερχονται οι συγκινησεις συννεφο...
Mar 22 2012 22:23
Casshern → Mad_Hatter
Μια χαρά τότε, φαίνεται όμως οτι η σειρά έχει και κάποια καλή πλοκή
Άσε ρε φίλε, γυρνάει το αλάνι? Λες και άλλοι espada θα εμφανιστούν?
Mar 22 2012 22:18
demonicMC → metalmusicmaniac
Οκ, thank you. Και εσύ θες να υποθέσω; Απλά να ξέρετε μέχρι αύριο μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή,
και σόρρυ για την αργοπορία. Τρέχω και δεν φτάνω τις τελευταίες μέρες με τα μαθήματα. Αν θέλετε να μπούμε,
να ξέρετε όμως ότι έχει και τιμή εισόδου στο διαγωνισμό 5 ευρώ. Σορρυ και πάλι που το λέω τελευταία στιγμή.
Mar 22 2012 22:17
Mad_Hatter → Casshern
45 chapters, still ongoing και το βλέπω να βγάζει άλλα τόσα
Θα χαθείς εντελώς στην αρχή για είναι μετά από μεγααααααάλο timeskip από το immortal αλλά θα σου αρέσει πιστεύω,
btw στο bleach υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί ο grimmjow σύντομα, ελπίζω αυτό να σε κάνει να το ξαναπιάσεις
Mar 22 2012 22:14
redqueen → Harukaze
γενικα μιλουσα (υποθεση κτλ) αλλα και αυτη η αποψη με καλυψε xD!!!
ΥΓ αυτος ο μακρυμαλλης με εχει πεθανει !!!
Mar 22 2012 22:13
Casshern → Mad_Hatter
Το Cavalier of the abyss, συνεχίζεται γενικά ως σειρά? Πόσα chapters έχουν βγει?
Mar 22 2012 22:11
Harukaze → redqueen
χμμ για τι καλο ψαχνεις ακριβως να σε διαφωτισω... αν μιλας για τον ανδικο πληθυσμο του reborn εχει αρκετα καλα αλλά θελει να ωριμαζουν λιγο ακομα.
Mar 22 2012 22:10
redqueen → Harukaze
ε σε κανα μηνα θα το τελειωσεις !!!! ασε σε νιωθω στο διαβασμα ..βουνο εχει μαζευτει...:nanteee:
μας βλεπω και τς δυο .εσυ να παιδευεσαι με το Reborn ( εχει τπτ καλο?:kill4u:) και εγω με το soul eater (αν καταφερω να το αρχισω ποτε!!)...:Crying2:
[SIZE=1]Διαφορα στα επ. αλλα δν πειραζει χεχε[/SIZE]
Mar 22 2012 22:03
Mad_Hatter → Casshern
Και εγώ μια χαρά είμαι man ευτυχώς
Για το mod δεν έχω ιδέα πως έγινε lol, αλλά η πράσινη μπάρα φαίνετε ωραία xd
Ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά bro, άμα είναι διάβασε και αυτό το manga, πιστεύω θα σου αρέσει [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/10984-dorohedoro.html"]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/10984-dorohedoro.html[/URL]
όπως και το cavalier of the abyss, γίνεται καλύτερο από το Regis
Mar 22 2012 22:00
Harukaze → redqueen
αα πολυ αρχες ακομα... κοντευω την 20αδα. εχω πηξει λιγο με το διαβασμα...:unlucky:
αλλά δεν τα βαζω κατω!:8):
Mar 22 2012 21:56
Casshern → Mad_Hatter
Μια χαρά είμαι, εσυ? Τι γίνεται ρε φιλαρακί? Όλα καλά?
Δεν ξέρω ρε, ανάλογα, πάντως όπως βλέπεις σπάνια ποστάρω
Βλέπω όμως, έγινες και mod
Mar 22 2012 21:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed