Community Status Updates
redqueen → Harukaze
I believe in you .. You can do it... :hero:
(σε ποιο εισαι απο περιεργεια ?)
Mar 22 2012 21:51
GhostPrince → Kai
ye, κιεμενα το ίδιο :)
8έλω να ελπίζω οτι 8α υπάρξει, ή τουλάχιστον κατι παρόμοιο, που να με κανει να το διασκεδάσω το ιδιο :), φέτος γενικά για να πω την αλή8εια, αρκετές σειρες μ'εντυπωσιασαν και μ'έκαναν να διασκεδάσω βλεποντάς τες :) Ελπίζω να συνεχισει ετσι...
Iσχύει, κιεγω οταν το προτοειδα δεν μου προκάλεσε κανα ιδιέτερο ενδιαφερον...αλλα μετα το πρωτο 2ρο επ. με τράβηξε κιας ειναι μικρα, αλλα ισχυει ενα 20λεπτο αντε 40λεπτο 8α βγαλουνε ολα μαζι οπως ειναι XD 8α8ελα σίγουρα όμως να τα ξαναδώ να τα χαρώ XD
Απο manga/manhwa τι αλο διαβάζεις? :)
edit: έλα έτοιμο και το σετάκι :hihi2:
Mar 22 2012 21:44
Harukaze → redqueen
το εχω βαλει σκοπο να το τελειώσω! εδω εχω τελειώσει naruto, one piece και bleach, 200+ ψωροεπισόδεια δεν θα με βάλουν κατω! FIGHT OOOOON!:ballumad:
Mar 22 2012 21:44
redqueen → Harukaze
of course:kill4u: .. βρηκα χρονο και ειπα να συνεχισω αυτο που αρχισα.....:joyful: μακαρι να προλαβω και τπτ αλλο xD
κολλημα με το reborn ε ???? :hihi2:
Mar 22 2012 21:40
Harukaze → redqueen
Ohoho... ολοζωντανη... για την ακρίβεια δεν είμαι απλα ζωντανή, είμαι reborn!
τι manga αγγελούδι μου? τα ..... δικά μας? :hehehe:
Mar 22 2012 21:34
redqueen → Harukaze
look who's talking !!! ναι ειμαι ζωντανη και διαβαζω μανκα ..Εσυ????
Mar 22 2012 21:30
Mike The Great → zoro77
Και νομιζω οτι στο προηγουμενο επισοδιο εδειξε ποιοι θα ειναι οι αντιπαλοι του υπολοιπου πληρωματος.
Mar 22 2012 21:29
Mike The Great → zoro77
Κανε υπομονη.Ερχεται το καλοκαιρι
Για το OP.Το ξερω οτι θα ειναι απαραιτητο.Εξαλλου ο αρχοντας ODA τπτ δεν βαζει στη τυχη.Λογικα θα εξηγει ολη την υποθεση με τους ψαρανθρωπους..
Ανυπομωνω ομως να δω μαχη HOrdy vs Luffy
Mar 22 2012 21:27
Kai → GhostPrince
Yup, οπότε πιο λογικό να θες να το ξαναδείς.
Δεν μπορώ να πω ότι έχω πολλές απαιτήσεις από ένα anime, αν με διασκεδάζει και δεν με κάνει να κοιτάζω πόσα λεπτά έχουν μείνει για να τελειώσω το επεισόδιο, μου είναι αρκετό. Αν πετύχω 3-4 τέτοια σε αυτή τη σεζόν, θα μου είναι αρκετό.
Μακάρι να πάρει 2η σεζόν το Danshi, αν και δεν το βλέπω. Λίγες κωμωδίες καταφέρνουν να με κάνουν να γελάω πλέον και αυτή, μπορεί να μην με έκανε να γελάω σε κάθε επεισόδιο, αλλά πάντα μου έφτιαχνε τη διάθεση. Το recorder όντως θέλει rewatch κάποια στιγμή, και μάλιστα γίνεται και μέσα σε μερικές ώρες. Περίμενα ότι θα μ' αρέσει αλλά δεν περίμενα ότι θα μ' αρέσει τότε. Είχε έναν αέρα ανανέωσης για κάποιον λόγο.
Mar 22 2012 21:02
GhostPrince → Kai
αχαχα...oντος :P
πιο τυχερή απο μένα, εγώ το βλεπα on-gon αυτο μεχρι το τέλος του , οπότε δε το ευχαριστή8ηκα τοσο...τωρα που τα βλέπω μαζεμενα είναι πολυ καλύτερα :P
yee, ελπίζω να έχουμε αρκετά καλα, καλα για όλα ουτε εγω με κοβω, αλλα μου χουν γιαλύσει αρκετά :)
ναι άστα...και το anime που μπαινει στη 8εση του gintama το δες? axaxa..τραγικά πραματα xD
Το Recorder, το 8ελει το rewatch του κιαυτο καπια στιγμη...οταν τελιώσει. Τοσο μικρα που νε πια αυτα τα επ. δε προλαβαινεις να ευχαριστη8είς >.> Αλλα εχει πολύ γελιο :) SKET dance, έχω ψιλοβαρε8ει να πω την αλή8εια τελευτέα :/ To dashi koukousei, εχει τρελο γελιο, 8ελω και 2ρη σεασον δε με νοιάζει XD
Mar 22 2012 20:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed