Community Status Updates
Nighteyes → Hatake Kakashi
Φρέσκια είμαι.[SIZE=1] Μόλις βγήκα απ' τον φούρνο[/SIZE].:congrats:
Ευχαριστώ.:ureshii:
Oct 08 2009 16:25
Nighteyes → Zoro
Koίτα, εγώ δεν καίγομαι και ιδιαίτερα για τις μεθόδους μαχών shounen. Τις περισσότερες φορές βαριέμαι. Στα manga δηλαδή, στα anime καλές είναι. Όπως και να χει, δεν είναι κριτήριο αυτό για μένα για το αν θα μου αρέσει ένας χαρακτήρας ή όχι.
Η σκηνή που λες στο death note, την είχα δει προ yaoi εποχής και έτσι δεν μου μπήκαν τίποτα ιδέες στο μυαλό. Δεν ξέρω πως θα το έβλεπα τώρα. Ήταν καλή αναφορά στον μυστικό δείπνο και την προδοσία που ακολουθεί. Υποθέτω ότι για τους Ιάπωνες θα ήταν κάπως εξωτικό ή κουλτουριάρικο αυτό το σημείο. Εγώ το είδα ως προετοιμασία του τι θα ακολουθήσει.
Όντως οι fan την κάνουν την "ζημιά". Δεν ένιωσα να υπονοεί κάτι, ακόμα και στην filler σκηνή. Αλλά ούτε και για το Naruto ένιωσα κάτι τέτοιο. Το συμβάν που λες στο 3 θεωρώ ότι έχει σχέση με το ιδιότυπο(χοντρό) χιούμορ των Ιαπώνων. Δεν νομίζω ότι και πάλι υπήρχε βάση για yaoi θεωρίες. H μόνη σχέση που μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε yaoi (αν υπήρχε μέλλον) ήταν του Ζabuza με τον μικρό που δεν θυμάμαι πως τον λέγαν.
Oct 08 2009 16:20
d.neko-angel → Night Wizard Seal
ναι είμαι ακόμα και τώρα κολλημένη με το Πάρα Πέντε :P
Oct 08 2009 15:51
FunkyFisch → laiste
Ελα!Ε απο οτι μου είπε 6μιση η ώρα στην Καμάρα :D Ξερεις ποιοι αλλοι θα έρθουν;
Oct 08 2009 15:34
Tea-chan → Zoro
Κοίτα, επειδή πιστεύω ότι 1 εικόνα = 1.000 λέξεις και είναι πιο εύκολο έτσι (<-- τεμπέλα) ορίστε οι λόγοι μου:
[spoiler][IMG]http://fc05.deviantart.com/fs42/f/2009/113/2/4/Naruto_445_crack_by_gabzillaz.jpg[/IMG][/spoiler]
E, μα!:hahaha: ΤΟΣΟ υπερβολικά αναμενόμενο, κοιμώμουν όρθια!:nosey: Και διαφωνώ πάραυτα με την ιδεολογία του, ευχαριστώ.
Και το character development στο One Piece είναι απλά κλάσεις ανώτερο από αυτό του Naruto, για σε παρακαλώ. Το OP μου χάρισε πολλά συναισθήματα, ενώ το Naruto μια ψυχρή αδιαφορία. (εκτός από τον Lee και τον Chouji).
Kαι η Iva μας αρέσει επειδή δείχνει ακροβώς ότι δε πρέπει να κρίνουμε από την εξωτερική εμφάνιση, ή από τη σεξουαλική τάση. Παρά την εμφάνισή της, έχει παίξει μεγάλο ρόλο ως πολεμιστής του Dragon. Άρα, έχει και την ίδια ιδεολογία με αυτόν. Και στο κάτω-κάτω, σχεδόν όλοι στο OP είναι νούμερα από την εμφάνιση, μία okama μας πείραξε;:hahaha:
Oct 08 2009 15:11
Lucy-Nyu
→
Xa0s
χμμ το ντουετο τελικα με μενα θα το κανεις :P
[URL]http://images.absoluteanime.com/bleach/nel%5B2%5D.jpg[/URL]
αντε ποιος στη χαρη σου
Oct 08 2009 14:59
Zoro → Tea-chan
Wut; :oo: ΟΚ, μετά[spoiler=Naruto manga spoiler]από την ανάμειξη του Naruto στο θέμα και τον προσηλυτισμό του σε καλό, για άλλη μια φορά, έγινε fail και για μένα, αλλά ως τότε... flashback, πόλεμος, ιδεολογία που τον οδήγησε εκεί κλπ... δεν σου άρεσαν καθόλου όλα αυτά στον Nagato/Pein;
Το OP έχει μεν κάποιους κακούς τούμπανα/cool (αν και τους περισσότερους δεν τους πάω), αλλά σχεδόν κανένας τους δεν έχει ιστορικό υπόβαθρο, ενώ όσοι έχουν είναι μικρό :yellowcard:.
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί η σειρά είναι στην μέση ακόμη και του Oda του αρέσει να δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο (οπότε ίσως μάθουμε αρκετά για διαφόρους τους, πχ Kuma, on the way), αλλά προς το παρών Akatsuki ftw! :wooi2:[/spoiler]Για τον Lee, όπως τα λες είναι, προσθέτω και ότι είναι πολύ πιο αστείος από τον Naruto και όντως τον πήγαινα κι εγώ πολύ στο πρώτο Naruto, ενώ σε ντουέτο με τον Gai γέλασα πολύ περισσότερο από Naruto & Jiraiya. Κρίμα που στο Ship σχεδόν δεν υπάρχει πια! Και συμφωνώ με αυτό που λες για δυνάμεις, άλλωστε στο OP όσοι έχουν Devil Fruit για γρήγορο power up, όπως ο Luffy, και πάλι πρέπει να σκοτώνονται στην εξάσκηση, ώστε να τα βελτιώσουν στο max (gear 2nd, 3rd κλπ). Επίσης δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο όσο οι Junchuuriki ή τα Bloodline Limits, εδώ πέρα και οι δυνατοί πειρατές χρησιμοποιούν DF! Και τέλος, δεν καθορίζει τόσο πολύ το DF την έκβαση της μάχης, κάποιος με πολύ προπόνηση (Zoro) ή Haki μπορεί να νικήσει άνετα κάποιον άσχετο από DF... αν και σίγουρα με απλά πολύ προπόνηση δεν νικάς τα τούμπανα της σειράς!
Σαν σύνολο έχουν μοιραστεί καλύτερα στο OP οι φορείς δυνάμεων και το πως παίρνονται τα power up μπορώ να πω, still, πέραν του ότι μιλάμε για shonen και το Naruto, από την άλλη, εξήγησε πάρα πολλά και καλά με το chakra, όπως και είχαμε κάποιες πολύ ωραίες μάχες με Jinchuuriki και Bloodline Limits, o Pein δεν ήταν μόνο rinnegan και δυνάμεις, είχε και τόση ιστορία/ιδεολογία πίσω του, τίποτα δεν σου άρεσε; :nanana:
Ο no2 καταρχάς μου άρεσε σαν σύνολο! Είναι αστείος, δυνατός για τα δεδομένα του και χρησίμεψε αρκετά στην ιστορία... γι' αυτό και μου άρεσε, είχε μια στάνταρ θέση και ως εκεί, η Iva από την άλλη
[spoiler= OP manga spoiler]παίρνει πολύ paper time imo... :frozen:
Okama kenpo, Death Wink, Hormones Fruit, no sex (φύλο :P) & τραβεστί, υψηλό στέλεχος revolutionaries, κεφάλα... όλα μαζί δεν μου δένουν καλά... μ' αρέσουν οι σημαντικοί/δυνατοί χαρακτήρες να είναι σοβαροί έως ένα καλό σημείο και άντε να κάνουν καμία γκάφα εδώ κι εκεί for the sake του κωμικού τόνου της σειράς... αυτή όμως είναι κινούμενη γκάφα, χάνει μόνο από εμφάνιση, δεν ξέρω πως σας αρέσει τόσο... :puke:
Και ντροπή στον Dragon, από τα πιο cool παρουσιαστικά, τατουάζ, δυνάμεις κλπ και μετά πάει και βάζει δίπλα του αυτό το ρεζίλεμα; :roar: [/spoiler]
Oct 08 2009 14:55
Zoro → GkLoc
Ναι, δεν θα διαφωνήσω ως προς αυτό, μόνο που, όπως ακριβώς OP και Naruto αντίστοιχα, ο L ξεκίνησε με ένα επίπεδο και το διατήρησε σε όλη την σειρά στο ίδιο ύψος... ο Light πάλι, ξεκίνησε από τα πολύ ψηλά και έφτασε να σφουγγαρίζει πατώματα στο τέλος... :borednn9: Ο λόγος που πάω πιο πολύ τον L είναι ο ίδιος που το OP κέρδισε στις προτιμήσεις μου τελικά από το Naruto, still και ο Kira παραμένει fave και ένας από τους πιο imba κακούς!
Btw το Naruto, αν και όχι εγγυημένα, αν δεν είχε τον Naruto και τον Sasuke στο spotlight με ηλίθιους τρόπους και power ups, ενώ μοίραζε πιο σωστά τους ρόλους των πρωταγωνιστών σε όλους τους shinobi, ναι, θα ήταν καλύτερο για μένα! :P
Oct 08 2009 14:26
Hatake Kakashi → Nighteyes
Και εγω επαθα πλακα οταν το ειδα πρωτη φορα,ο τυπος που το σχεδιασε οντως τα συνοψιζει ολα
btw εχεις καιρο που εγινες Moderator? δεν μπαινω τελευταια πολυ συχνα
grats κιολας :hero:
Oct 08 2009 14:25
~*memole*~ → evaofadawn
sure, αμέ θα τη φέρω, έκανε 22 $ σε euro 15. Αν δε σου κάνει κόπο θύμησέ του μου άλλη μια τη μέρα του πάρτυ γιατί το κεφάλι μου έχει πήξει με πράγματα που δε πρέπει να ξεχάσω :P, στο πάρτυ θα είμαι η ντυμένη yuki - vampire knight
Oct 08 2009 14:22
evaofadawn → ~*memole*~
γεια! είδα που λες για την περούκα που δεν χρειάζεσαι πια! θες να την φέρεις μαζί σου στο παρτυ για να της ρίξω μια ματιά? θα χρειαστώ μία για επόμενο κοσ κ ενδιαφέρομαι! να μου πεις κ πόσο έκανε. ευχαριστώ!
Oct 08 2009 14:14
Vagelio → iristella
Βρισκω καλυτερα αυτα που ειπες εσυ περι boobies ^^, size doesn't count that much (αλλα με τοσους λιγουρηδες που εχουμε στο site τα πραγματα ειναι ολιγον δυσκολα Τ^Τ ). Ουτε εγω κανω στους θυληκους χαρακτηρες που σχεδιαζω μεγαλα στηθη, δεν μου βγαινει για καποιο λογο XD.
Oσο για το comments δεν χρειαζεται thanks, ουτως η αλλως και εσυ εδωσες προσοχη στην gallery μου.
Oct 08 2009 13:18
laiste → FunkyFisch
Για αυριο τι ωρα κανονισατε με τον adventurer, γιατι δεν μου ειπε ο bakaκουλης!
Oct 08 2009 12:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed