Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Ο kefka απο το ff6, ο καλυτερος villain Που εχω δει ποτε.
Αυθεντικος ψυχωπαθης, ανελεητος οσο κανενας αλλος, πεταγε απιστευτες ατακες, και πετυχε εκει που το 99% των αλλων villain απετυχαν.
Oct 09 2009 12:56
Zoro → Mad_Hatter
And Sailor Uchiha it is!! XD
Ώστε αυτό ήταν το περίφημο villain set!! Μόνο που... ποιος είναι; :nanana:
Oct 09 2009 12:53
Mad_Hatter → Zoro
Τον madara επειδη το ολλο moon plan μου θυμισε πολυ "θα σας τιμωρησω στο ονομα του φεγγαριου" φαση θα σταματησω να τον λεω μαντάρα και faildara, απο εδω και μπρος θα τον λεω η sailoir uchiha:hahaha:.
Oct 09 2009 12:13
Nighteyes → Zoro
Εμένα πάντως το μυαλό μου δεν είχε πάει εκεί. Είμαι πολύ αθώα τελικά.:himitsu:
:hahaha:
Εγώ το δικαιολόγησα στο ότι ο Naruto είναι πολύ πεισματάρης. [B]Ένα [/B]που ήταν ο πρώτος συνομήλικος που μέσω τις ανταγωνιστικής σχέσης τους αναγνώρισε ο ένας τον άλλο, [B]ένα[/B] που το θεωρεί δικό του λάθος το ότι δεν κατάφερε να τον πείσει να γυρίσει τότε, [B]ένα [/B]που το υποσχέθηκε στην Sakura και δεν πατάει τον λόγο του...:canthelp:
Δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό "αλλού" αν οι fans παρακολουθούν όντως Naruto και όχι ένα αποκύημα της φαντασίας τους.:tensai:
Εμένα πάλι δεν με πειράζει η αλλαγή των "κακών". Δεν νομίζω ότι ένας 100% κακός, κάποιος που για καθαρά εγωιστικούς λόγους και που κοιτάζει μόνο το τομάρι του (όπως πχ ο Orochimaru ) υπάρχει περίπτωση να πειστεί από τον Naruto. Αυτοί που το "γύρισαν" είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν λάθος τρόπο για να πετύχουν αυτό που ήθελαν είτε γι αυτούς είτε για άλλους. Αυτοί βλέπουν στον Naruto την αθωότητα, το πείσμα (Και την βλακεία:P. Μην ξεχνιόμαστε:hahaha:.), το πως ήταν και οι ίδιοι κάποτε ή το πως μπορεί να γίνουν, και αποφασίζουν να σταματήσουν την πορεία που ξεκίνησαν.
Δεν αλλάζουν, συνειδητοποιούν απλά κάποια πράγματα. Ο Naruto τους βοηθάει να "δουν" γιατί απ' όσο θυμάμαι σε όλες τις περιπτώσεις είχαν κάποια κοινά μαζί του.
Εκτός του Zabuza, αλλά εκεί έπαιξε ρόλο όλο το team και το ότι προφανώς δεν ήταν ευτυχισμένος με την ως τότε ζωή του: Εδώ που τα λέμε δεν φταίει αυτός αν τους εκπαιδεύανε με εντελώς απάνθρωπο τρόπο παλιά.
Με το ότι αποφάσισε να μεγαλώσει/σώσει τον μικρό (Άσχετα του για ποιον λόγο. Πιθανότητα να ήταν πρόφαση ότι ήταν απλά εργαλείο. Ίσως να ήθελε απλά κάποιον δίπλα του. Μπορεί στην πορεία να δέθηκε μαζί του, δεν έχει σημασία), δείχνει ότι τελικά είχε ανθρωπιά αν και δεν του φαινόταν αρχικά.
Oct 09 2009 10:57
Adventurer → ichigo13
Αν ειναι οπως τα λες τοτε μεινε μακρυα απο το Αϊκιντο. Η συγκεκριμενη τεχνη ειναι σχεδον αποκλειστικα λαβες με τα χερια, κυριως τροποι με τους οποιους κατευθυνεις την επιθεση του αντιπαλου εναντιον του ωστε να τον ριξεις κατω και να τον φερεις σε λαβη υποταγης/σπασιματος. Απ'οσο ξερω δεν εχει καν κλωτσιες. Και το ζιου-ζιτσου εδω που τα λεμε παρομοιο σκηνικο ειναι. Αν θελεις κλωτσιες τοτε καλυτερα να κοιταξεις καποια σχολη κουνγκ-φου, ή ακομα και καρατε.
Oct 09 2009 04:41
Zoro → Nighteyes
Να απαντήσω μόνο στην τρίτη παράγραφο ότι, είναι αλήθεια ότι αν ήταν να υπάρξουν yaoi υπονοούμενα θα ήταν πιο έκδηλα στο Naruto, αλλά όπως είπα δικαιολογώ το fanbase... δεν είναι απλά η σκηνή στο 3, και μόνο ότι ακόμη μετά από τόσα χρόνια, επεισόδια και chaps σκέφτεται αυτόν και το πως θα ξαναγυρίσουν μαζί δίνει σίγουρα πολλές αφορμές για τέτοιες σκέψεις!
Και ναι, η σχέση Zabuza-Haku ήταν απείχε μόλις μερικά βήματα από κει, αν δεν τα τίναζαν... tbh πάντως δεν μου άρεσε καθόλου η φάση, ήταν ο πρώτος κακός που, λόγω κηρύγματος από Naruto, το "γύρισε" σε καλό... κάτι που ακόμη συνεχίζει να γίνεται ως τώρα, δυστυχώς! :yellowcard:
Oct 09 2009 02:33
Zoro → Tea-chan
3 θα πω:
1) Άπαιχτη η εικόνα (και κρίμα που δεν έχω κάτι ανάλογο να ποστάρω)!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: Είναι αλήθεια βέβαια ότι το συγκεκριμένο έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά σαν τρόπος για να πλάθει τους κακούς!
2) Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ... Berserk συμφωνούσαμε ως προς τους χαρακτήρες, Hellsing ένα από τα ίδια, δεν μπορούσε να είναι παντού το ίδιο! :P
3) Obviously βλέπουμε διαφορετικά και δίνουμε διαφορετικό βάρος στο τι θέλουμε από έναν χαρακτήρα στο OP! Με λιγότερα λόγια: εγώ δεν θα αποδεχτώ ποτέ σοβαρά την Ivan (αν και παραδέχομαι πως έχεις δίκιο σε αυτό που λες, και γενικά, δεδομένου ότι μιλάμε για επαναστατικούς, τι πιο επαναστατικό από έναν crossdresser για στέλεχος των leads; :P, απλά νομίζω της δίνεται υπερβολικά πολύ paper time για τα κυβικά της, και πάλι), όπως και εσύ δεν νομίζω να παραδεχτείς πόσο τέλειος χαρακτήρας είναι η Boa! :lovulovu: :try:
Τέλος, για ανάπτυξη στο Naruto-OP ναι, όσο αφορά ανάπτυξη πρωταγωνιστών κι εγώ την προτίμησα εκεί... το anime του OP μου άφησε κάποια αισθήματα που το Naruto δεν μπόρεσε να φτάσει, ειδικά με το arc της Robin, αλλά και flashbacks πολλών άλλων... still, εγώ μιλούσα για ανάπτυξη κακών! Πες μου ποιος κακός του OP έχει δεχτεί ως τώρα μια επαρκή ανάπτυξη για τα κίνητρά του; :yellowcard: (και btw δεν είναι όλοι οι κακοί του Naruto με ίδια κίνητρα: πεθαμένοι γονείς/μπουχου/let's slay ppl κλπ :P)
Εντάξει δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε στην υπερανάλυση και χρησιμοποίηση ίδιου μοτίβου, όπως αυτό που κοροϊδεύει η εικόνα σου, και εννοείται πως πολλοί κακοί του OP μπορούν να είναι έτσι just for the sake of being bad, αλλά όλοι; Ειδικά για κάποιους όπως Enel θα μου είχε αρέσει πολύ να μαθαίναμε και τίποτα παραπάνω γι' αυτούς, αφήνει ένα κενό έτσι imo! (εκτός κι αν κι αυτός ξαναεμφανιστεί πιο κει! Μακάρι δλδ!)
Όπως είπα βέβαια η σειρά έχει ακόμη πολλά να δώσει, οπότε δεν το αποκλείω να δω μια καλή ανάπτυξη κακού πιο κει. Το Naruto από την άλλη το έχει ήδη επιτύχει, ο uber κακός της σειράς (Madara) έχει το καλύτερο κίνητρο που έχω ακούσει ποτέ μου:[spoiler=Naruto manga]take over the world!! :hahaha:[/spoiler]
Oct 09 2009 01:59
Zoro → Mad_Hatter
Crocodile is good, but Madara is better! Να δεις που στο τέλος θα καταφέρει να ξυπνήσει εντελώς τα μάτια του και θα αμολήσει την uber μυστική του επίθεση: βλέποντας το φεγγάρι να γίνει golden oozaru, μόνο αυτή η λειτουργία του έμεινε του sharingan, όλες τις άλλες τις έχει!! XD
Oct 09 2009 01:58
Zoro → Glaurung
Επειδή είπες ότι είναι εύκολη ταινία να βρεθεί νόμιζα ότι είναι κάποια σχετικά γνωστή και έσπασα το κεφάλι μου να βρω ιστορία που ταιριάζει με όσες έχω δει και όσες θέλω να δω... αλλά τπτ! Οπότε ψαγμένη ή μη δεν έχει σημασία, από την πλοκή φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα! (και γενικά, και μόνο που παρά την πληθώρα στοιχείων ακόμη δεν έχει βρεθεί την κάνει πολύ καλό δείγμα για τέτοια παιχνίδια, thumbs up!)
Ναι έπεσε αρκετή και προσεκτική δουλειά αλλά μην νομίζεις, κι εγώ άσχετος είμαι από Photoshop σε γενικές γραμμές, απλά, επειδή 4-5 πράγματα με ενδιαφέρει να τα ξέρω προσωπικά ακριβώς για να φτιάχνω τις εικόνες που χρειάζομαι (θα μπορούσα βέβαια να το ζητήσω από αρκετά άτομα που ξέρω, αλλά αν θες κάτι να γίνει καλά πρέπει να το κάνεις μόνος σου :P), με πολύ ψάξιμο στο νετ και πειράματα, έμαθα να το χρησιμοποιώ για τις βασικές ανάγκες μου τουλάχιστον!
Btw [URL="http://img123.imageshack.us/img123/4126/narutopein7.jpg"]αυτή[/URL] είναι η original εικόνα του ava, οπότε καταλαβαίνεις ότι έπεσε αρκετή δουλειά για να σβήσω το "μπλε" του ματιού και να κρατήσω παράλληλα τις γραμμές, ενώ η Tsunade και οι 2 άσπρες "κυλίδες" + σκιάσεις περιπλέκανε την κατάσταση! Ακόμη κι όταν το τελείωσα υπήρχαν πολλές άσχημες γωνίες ή σημεία, που αναγκάστηκα να τροποποιήσω πάλι! Η sig ήταν πιο απλή, απλά μείωση καρέ και ποιότητας ήθελε, δεν ήξερα πως γινόταν βέβαια, αλλά έτσι έμαθα!
O Pein (ή Yahiko, που είναι το σώμα αυτού που έχω στο ava) ναι, ήταν όντως ένας από τους πιο ωραίους κακούς της σειράς! Και επίσης ναι για Sasuke, γενικά τελευταία η ιστορία έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος του παλιού ενδιαφέροντος της... it's an empty shell of it's former self, όπως είπε και ένας κακός της σειράς! :frozen: Still, δεν είναι για πέταμα, υπάρχουν πράγματα άξια παρατήρησης ακόμη και που θα έρθουν, για μένα!
Που είσαι στο manga εδώ που τα λέμε;
ΥΓ: Btw πάει καιρός που διάβασα το Silmarillion, o Glaurung ήταν ο αρχι-δράκος του Morgoth αν θυμάμαι καλά, ε;
Oct 09 2009 01:01
iristella → Vagelio
Δεσποινίς περιμένω confirmation (yes or no) στο Manga pictures trivia. :3
Oct 09 2009 00:56
ichigo13 → Adventurer
Adventurer, να σου πω.Θα ξεκινήσω μια πολεμικη τέχνη αυτό το μήνα και στην αρχή ήταν να πάω ζίου ζίτσου.Ομως κάτι προέκυψε και τελικα δεν μπορώ να πάω.Οπότε μου πρότειναν οι φίλοι μου να πάμε Aikido, όμως έμαθα πως δεν έχει κολτσιές και αυτό κάπως με απόθησε στο να πάω.Δεν ξέρω, νομίζω πως εσύ έχεις κάνει Aikido, ποια είναι η γνώμη σου αξίζει γενικα?Πάντως εμένα μου αρέσουν πολύ οι πολεμικές τέχνες που έχουν κλοτσιές.Άλλωστε πήγαινα taekwondo για 3 χρόνια.
Oct 09 2009 00:53
Mad_Hatter → Zoro
Crocodile is way too cool to be hit by that atack :P
Παντως ο iva ειναι θεος, all hail captain oda!
Oct 09 2009 00:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed