Jump to content

Community Status Updates

Photo

melkior → iristella

Δεν εχω προβλημα μια χαρα με βολευη αυτο. Επειδη τωρα τελευταια κανω thread εψαχνα τροπο να το βαλω και δεν εβρισκα + εκεινη την στιγμη βιαζομουν να το τελειωσω γιατι ειχα καπου να παω,και παλι ευχαριστω.
Oct 09 2009 19:33
Photo

DevilMayCry → Lucy-Nyuu

fa pas sto [B][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7779"]Mall Αθήνας (22-24/10/2009)[/URL][/B]
Oct 09 2009 18:41
Photo

iristellaVagelio

Εμ τι? τζάμπα τον έχουμε τον τίτλο του "καμμένου fangirl"? XD
Oct 09 2009 17:34
Photo

GkLoc → valadorn

Χεχε ευχαριστω man για το Comment,και για το add :) Λοιπον το συγκεκριμενο το βρηκα ευκολα απο Photobucket,απλως πατησα Kira avatar στο search και μου το εβγαλε,τα τοπ site για εικονες ειναι παντως το [url]www.Deviantart.com[/url] k [url]www.photobucket.com[/url] .... Βλεπω εισαι και συνομιλικος μου,πρωετοιμαζεσε για πανελληνιες ή της εδωσες ηδη? κ Kira is god!;)
Oct 09 2009 17:27
Photo

Vagelioiristella

Sorry για την αργοπορια, δεν ηξερα οτι θα το εβρισκε καποια τοσο γρηγορα Τ^Τ
Oct 09 2009 17:20
Photo

Akasukekuro → roriconfan

Ελα ρε τελικα ξεχνα το και αυτήν την εβδομάδα, περιμένω ακόμα το στόρι μπορντ και δεν μου το δίνεις, άντε τελείωνε το!!!! Α και που σαί μεχρι τα μεσα της αλλης εβδομαδας δεν μπορω να σου στειλω τιποτα κοπηκα στο δεξι μου χερι ασχημα... Δοκιμασα αλλα ποναει πολυ, τελος παντων ακομα περιμενω το στορι μπορντ μην αργεις την πρώτη στιγμή που θα μου το στείλεις θα αρχίσω και σχέδιο όσο μπορω απο οτι καταλαβες για το χερι. Αυτα !!!!!!!!Περιμένω
Oct 09 2009 16:58
Photo

valadorn → GkLoc

Πωπω φιλε, πολυ ωραιο avatar!Μπορεις να μου πεις που το βρηκες?Εννοειται δεν 8α το χρησι/σω..
Oct 09 2009 16:54
Photo

the goblin → endless_inspiration

μπα δεν τα ξερω.........εγω διαβαζω D.GRAY-MAN και βλεπω bleach
Oct 09 2009 16:30
Photo

iristella → melkior

Τίποτα. Όπως είπα και πριν γι αυτό είμαστε εμείς εδώ. ^^ Ξέχασα επίσης να σου πω ότι το forum έχει αυτόματο embedding οπότε και να βάλεις το link από youtube σκέτο πάλι θα το παρουσιάσει ως videaki. Απλά εμένα με ψιλοεκνευρίζει η μορφή που έχει και βάζω το παλιό [youtube] tab
Oct 09 2009 15:57
Photo

melkior → iristella

thanks a lot με εσωσες και σορρυ για το of topic απλως δεν ηξερα που να απευθυνθώ και ειδα στο thraed σου οτι ειχες και γι'αυτο ρωτησα.
Oct 09 2009 15:54
Photo

iristella → melkior

Ohayo! Για να απαντήσω στην απορία σου. Βιντεάκια από το youtube βάζεις με την εξής διαδικασία. Α) διαλέγεις videaκι Β) πας στο URL πχ. [B][URL]http://www.youtube.com/watch?v=VOXErrGauaU[/URL] ([/B]τυχαιο παράδειγμα) και αντιγράφεις το μέρος μετά το v. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το VOXErrGauaU. Γ) γράφεις τα tabs [YOUTUBE] [[COLOR=Red][B].[/B][/COLOR]/youtube] (χωρίς την κόκκινη τελεία) και τοποθετείς το κομματάκι που αντέγραψες ανάμεσα. ==> [YOUTUBE]VOXErrGauaU[[COLOR=Red][B].[/B][/COLOR]/youtube] Δ) Profit [YOUTUBE]VOXErrGauaU[/YOUTUBE] YΓ. To post με την ερώτηση από το Kimi ni todoke στο έσβησα ως offtopic. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία vm/pm me. Καλή συνέχεια :33333333333333
Oct 09 2009 14:51
Photo

alex90 → FunkyFisch

νομιζω καταλαβα ποιος εισαι. μηπος ειχεσ ντιθει καποτε deidara k itachi???
Oct 09 2009 14:12
Photo

alex90 → FunkyFisch

γεια σου. σρυ που απαντω αργα αλλα σημερα ειδα το μνμ σου. ναι ημουν στο παρτυ.εσυ???
Oct 09 2009 14:08
Photo

Zoro → myrllok

Wao, τώρα μόλις παρατήρησα, σε post σου, [URL="http://myrllok.deviantart.com/gallery/?11518155#One-Piece"]αυτό[/URL]! :oo: Δλδ εσύ τα χρωμάτισες όλα αυτά, δικές σου δουλειές;
Oct 09 2009 13:29
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Α ναι, ξέχασα ότι είσαι και FF fan! Μεγιές λοιπόν! :hot: Δυστυχώς πέρα από το X και την ταινία δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω, αν και πάντα το ήθελα... τα γνωστά FF (VI, VII και VIII, άντε και IV) και τα MGS είναι τα μοναδικά παιχνίδια που αρκετοί απ' όσους ξέρω έχουν τερματίσει και μόνο εγώ ξέμεινα... δυστυχώς δεν έτυχε να ασχοληθώ όταν έπαιζα vgs και μου μείναν καημό, ίσως κάποτε πιάσω κανένα... :P Btw που πέτυχε όταν λες ότι το 99% απέτυχε; Ή γενικά εννοούσες, με το στύλ του;
Oct 09 2009 13:10