Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → iristella

Α) Η sig μου λεει "Even heroes have [B]the right[/B] to bleed". Αυτο δεν παει να πει οτι το κανουν κιωλας:P:kakaka: Β) Το ξεχασα εντελως αυτο. Παω να το φτιαξω αμεσως.:bike: [B]Edit: [/B]Done:riiight: Κυρια L πρεπει να σας υπενθυμισω κι εγω οτι κανενας αντρας δεν ειναι πιστος για πολυ. Ουτε καν ο L:hahaha::hahaha::hahaha:. Αλλα για να μην εχουμε ξεμαλιασματα παω να τον αλλαξω με εναν με τους κουμπαρους μου αυτη τη στιγμη:kill4u:. Τον Light κρατα τον, δεν τον θελω ΥΓ: Αληθεια πως και δεν πηρες για husbando σου τον Itachi ή τον Byakuya ή ακομα και τον Ace αφου, απ οτι εχω καταλαβει εχεις αδυναμια στους μεγαλους αδερφους???:ureshii: ΥΓ2: Ευχαριστω για το Death Note δωρακι.:nbleed:
Oct 10 2009 16:51
Photo

mono → melkior

:hahaha::hahaha::hahaha: Το βράδυ θα βγω, θα πάω στο cosplay party...Αν μέσα στη βδομάδα το μισό forum είναι με γρίπη δεν θα φταίω εγώ:emptyonexg1:
Oct 10 2009 16:48
Photo

melkior → mono

Μαλλον χρειαζεται αναβαθμιση το antivirus σου. Τι εγινε τελικα καταφερες να ξεμυτισεις σημερα?
Oct 10 2009 16:37
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

fa pas sto Mall Αθήνας (22-24/10/2009)
Oct 10 2009 16:35
Photo

DevilMayCry → dennisuke

Oct 10 2009 16:34
Photo

DevilMayCry → Animesuki

Oct 10 2009 16:34
Photo

DevilMayCry → Lucy-Nyuu

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"] [COLOR="Red"] Τα ιδια και εδω μολις γυρισα απο το κεντρο αγορασα μια μεγαλι φισα του Death Note:himitsu: .. Επισης πηρα και το πρωτο τομο στα ελληνικα :awww:.. Μολις γυρισα και διαβαζω και εγω :erk: ..... Το βιβλιο θα το αρχίσω να το διαβαζω στιν σχολι μου επειδη δεν μου μενει χρονος φιλια και καλη συνεχεια , απο το νουμερο 2 desu[COLOR="Red"][/COLOR] ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 10 2009 16:30
Photo

DevilMayCry → Lucy-Nyuu

Τα ιδια και εδω μολις γυρισα απο το κεντρο αγορασα μια μεγαλι φισα του Death Note
Oct 10 2009 16:25
Photo

Lucy-Nyuu → DevilMayCry

κοιτα να δείς τωρα τι γίνεται.... δν είναι οτι δν θέλω να παω [γτ η κρήτη είναι ούτως ή άλλως δυο βηματα απο την Αθήνα] αλλά πνίγομαι και στο διαβασμα... καταλαβές? Κωλύομαι desu....
Oct 10 2009 14:15
Photo

Serestrum → iristella

μπορω να σου ζητησω μια μεγαλη χαρη?
Oct 10 2009 13:49
Photo

Casshern → Mad_Hatter

ελα ρε man,πραγματικα,κατι μηνες εχουμε να τα πουμε,εχω πολυ καιρο να μπω γενικα,παιζει να κανω new και να σε κανω add again,εσυ ολα καλα?
Oct 10 2009 13:14
Photo

myrllok

Sorry I'm french and I dont really speak greek, but from what I understood you asked me if i had my own company? well, no I only draw and color for my own fun. :) Συγγνώμη Είμαι Γαλλικά και το ι dont πραγματικά μιλούν ελληνικά, αλλά από ό, τι κατάλαβα εσείς με ρώτησε αν είχα δική μου εταιρεία; καλά, δεν θα βασίζονται μόνο χρώμα και για τη δική μου διασκέδαση. :)
Oct 10 2009 06:56
Photo

KennyVetus

Add me στο MSN plz.
Oct 10 2009 05:36
Photo

iristella → Robin-Chwan

Comments on your sig. A) L didnt bleed. [spoiler= deathnote major spoiler] heartattacks dont come with a bloodloss [/spoiler] B) A death note user can go neither in heaven nor hell. xD Και για να αφήσω και εγώ το Death Note themed δωράκι μου. [spoiler= <3333][IMG]http://i113.photobucket.com/albums/n204/rehnii/YAOI.gif[/IMG][/spoiler] Kαι δεσποινίς να σου υπενθυμίσω ότι ο L είναι ο husbando μου και ο Light ο κουμπάρος. So proceed with caution! I am a very jealous woman:hiding_something:
Oct 10 2009 03:51
Photo

roriconfan → Akasukekuro

ρε πας καλά; Πως να βγάλω στόρυμπορντ από το τίποτα; Χρειάζομαι το σενάριο για αυτό. Δίχως σενάριο, δεν βγαίνει στόρυμπορντ. Και καλά, με εσένα να μη μπορείς να στείλεις ούτε μια σελίδα για ένα μήνα και κομμένο χέρι περιμένεις να γίνει τίποτα; Όχι, ξέχνα το. Ή θα το κάνεις σωστά ή δε θα το κάνεις καθόλου
Oct 10 2009 02:05