Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → Six Winged Angel

re si 8odori, mipos exeis fb?
Oct 12 2009 23:07
Photo

Mr. Brightside → iristella

Ωωωω.. Δεν ειχα ιδεα. Θα εχει ενδιαφερον. Ευχαριστω ^^
Oct 12 2009 22:52
Photo

Black Rabit → FunkyFisch

Όχι δεν είχα ντυθεί κάτι(δυστυχώς...)αλλά μου φόρεσαν ωστόσο αυτιά και κουδουνάκι!:D Συστήνομαι λοιπόν και από εδώ!!Η Φίλια είμαι!!!Yoroshiku!!!!
Oct 12 2009 22:49
Photo

iristella → Mr. Brightside

Πριν αρχίσουν την σειρά έβγαλαν ένα δοκιμαστικό story για να δουν τι ανταπόκριση θα έχει από το κοινό. Είναι εντελώς ξεχωριστό από το κύριο DN αλλά το concept είναι πάνω κάτω το ιδιο.
Oct 12 2009 22:48
Photo

Οταν λες pilot? Το εξτρα κεφαλαιο υποθετω ειναι το βιβλιο αλλα τι ειναι το pilot?
Oct 12 2009 22:46
Photo

Vegetasmate → DevilMayCry

xmm, vlepo sxedon ta panta EKTOS apo mecha...mecha exo dei mono 1-2 pou ixera oti 8a mou aresoun..epeidi pio palia to eixa rixei sta gore, tora teleutaia tin exo dei n adiavazo shojo kai love comedy gia allagi
Oct 12 2009 22:42
Photo

Thanks και ανταποδίδω. Οκ then read the mangu. Μην χάσεις σε καμία περίπτωση το Pilot όπως επίσης και το extra chapter. Επίσης πολύ καλές δουλειές.
Oct 12 2009 22:41
Photo

Ναι... ξερω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να εκανε αυτο που υποθετω οτι λες αλλα δεν θελω να το επιβαιβεωσω μεχρι να διαβασω το μανγκα. Διαφορετικα θα με πιασει καταθλιψη παλι... Been there... Ασχετο αλλα δεν ειχα ξαναδει το προφιλ σου. Ωραιο! Very puffish ^^
Oct 12 2009 22:38
Photo

Αυτο που σου λέω στο spoiler tag φαίνεται στο τέλος του anime γιατί σε αυτό αναφερόμουν (ξεχωριστά από το manga). XD Για θυμήσου που την είδες τελευταία φορά. Και ναι νομίζω είναι προφανής η λατρεία που της τρέφω. :3333
Oct 12 2009 22:31
Photo

iristella → D.Dragon

Σου αφαιρέθηκε το avatar επειδή αποτελούσε major spoiler για την εξέλιξη της σειράς. Παρά το γεγονός ότι το έχει δείξει αυτό που λες το anime εντούτοις κάποιος καινούριος στην σειρά, θα έχανε ένα πολύ μεγάλο σημείο της έκπληξης. Παρακαλώ διάλεξε κάτι άλλο. Φιλικά. *brands profile with seal of approval for the itachi avatar* Wise choise.....
Oct 12 2009 22:23
Photo

spartankid → Serestrum

ενταξει φιλε στειλε αν θες να παρω μια ιδεα
Oct 12 2009 22:16
Photo

DevilMayCry → Vegetasmate

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Εγω απο το αγαπημενο μου παιχνιδι DevilMayCry :awww: ... Το καλυτερο παιχνιδι δρασης ever :riiight: .... Τι ειδους ανιμε βλεπεις η διαβαζεις :orly: ...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 12 2009 22:11
Photo

Vegetasmate → Cassiel

ti? den 8a sai? mou to uposxe8ikeeeeeeeees!!!!!!! kai den 8a mai kai tis 3 meres..mono tis 2... :(
Oct 12 2009 22:10
Photo

Serestrum → spartankid

ναι. αν θες να σου πω τιμη θα σου στειλω πμ.
Oct 12 2009 22:10
Photo

spartankid → Serestrum

να σε ρωτησω στην anime-greek λες οτι πουλας one piece manga τα πουλας και ξεχωριστα ?
Oct 12 2009 22:08