Jump to content

Community Status Updates

Photo

Wabbit → ~*memole*~

Geia sou! Ti kaneis. Aplws h8ela na s pw oti eida sto flickr tis photo p travh3es me thn Annie kai ths vrhka anepanalhptes! panta tetoia! ^^
Oct 13 2009 20:54
Photo

pontikaki → Zoro

Χεχε, μόλις γράφτηκα ο υπολογιστής μου, μου άφησε χρόνους. Πέρασε καιρός μέχρι να βρω τα χαμένα bookmarks και να φέρω σε normal επίπεδα τον υπολογιστή. Ένα από τα site που έχασα ήταν κι αυτό μέχρι που ξέχασα ότι είχα γραφτεί. Είμαι τραγική. *hides*
Oct 13 2009 19:12
Photo

Zoro → pontikaki

... υποθέτω το πήρες πίσω βάζοντας στο forgot password το mail που έδωσες όταν γράφτηκες, οπότε ναι, όλα καλά! Αποκτήσαμε κι άλλο shonen/Berserk - tard... and that's good news! :riiight:
Oct 13 2009 19:09
Photo

pontikaki → Zoro

Thanks! Ας ελπίσουμε ότι δε θα το "κατακρεουργήσουν". Έχεις δίκιο, το έχω παρακάνει κι εγώ με τα posts σήμερα που βρήκα την ευκαιρία. Ναι ναι, One Piece, Berserk, Naruto Shippuuden και τα σχετικά, σταθερές αξίες. :D Περιμένω πώς και πώς για τη συνέχεια. Θα ήμουν πιο ενεργή στο site αν δεν έχανα η έξυπνη τον κωδικό μου, χαχα. oh well, problem solved. :p
Oct 13 2009 19:00
Photo

Zoro → pontikaki

[quote=pontikaki;346177]Χμμμ...δεν έχω παρακολουθήσει όλο το thread, αλλά λέγεται τίποτα για συνέχιση του anime; Just curious. :emptyonexg1:[/quote] Για να μην σπαμάρω εκεί, [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7561&highlight=berserk"]there ya go[/URL], αυτό είναι όλο κι όλο που ξέρουμε as of now... σχεδόν τπτ δλδ... να ξέρες πόσο θα ήθελα να δω συνέχεια και εγώ... :emptyonexg1: Αρκέσου στο manga λέω εγώ προς το παρών πάντως... :drink: θα δεις, όσο συνεχίζει, τα σπάει απλά! One Piece και Berserk είναι από τις αγαπημένες μου σειρές btw, καλώς όρισες [SIZE=1](κι ας γράφτηκες πιο πριν από μένα στο forum :P).[/SIZE]
Oct 13 2009 18:55
Photo

evaofadawn → ~*memole*~

ναι ναι την είδα! ευχαριστώ πολύ, είναι υπέροχη φωτογραφία, έχεις ταλέντο!
Oct 13 2009 18:52
Photo

Mad_Hattermono

ah thanks χρονια πολλα και στη μητερα σου για χθες :)
Oct 13 2009 18:24
Photo

MitHuNa → kantoros

yoo! ε τοτε στείλε μου σε περσοναλ μεσατζ τι θα ντυθείς!!!! οχι δεν τελειωσα απο το ανατόλια-καμιαααα σχεση :)
Oct 13 2009 18:11
Photo

MitHuNa → IlPalazzo

woaaaaaaaaaaaah its me! ναιιι καλα τωρα π ξεκίνησα την δίαιτα μου το εστειλες ε? τσ τσ κακεεεεε :) Τι λεει όλα καλα?
Oct 13 2009 18:10
Photo

pontikaki → olgidio

Olga-chwaaaan! :3
Oct 13 2009 15:44
Photo

Tea-chanmono

TO ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!:puke: ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!! Γι'αυτό είμαι η ιέρεια του Hellsing. Μα δε σκέφτεσαι καθόλου; Τσκ, τσκ...:erk: :hahaha: Bring on the guts and chopped heads, motherf*****s!!!!!:kill4u:
Oct 13 2009 14:51
Photo

monoTea-chan

Δεν σου αρέσει καθόλου το gore από ότι βλέπω :hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 13 2009 14:44
Photo

Zoro → Glaurung

Konan ftw, μαζί με Robin κι αυτή μου άρεσε σε τέτοιο στύλ, αλλά όντως κρίμα που δεν την ανέπτυξε αρκετά, σε αντίθεση με τους άλλους 2 μαντράχαλους... :if: Α καλά, εσύ έχεις δει πολλά eps του OP, εγώ νόμιζα γύρω στα 40 ήσουν!! Εύγε, δλδ που είσαι τώρα, Skypiea, αν θυμάμαι καλά; (πάντως ναι τα filler είναι λίγα και δεν τα βαριέσαι) Συνέχισε το όπως και να 'χει, το επόμενο arc περιέχει μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω δει σε shonen, το arc της Robin και του Franky δλδ! Berserk τα ίδια, είναι κατηγορία από μόνο του... σαν το Lord of the Rings των manga! Το αγαπημένο μου! Ναι σπουδάζω Ιταλία, αλλά μένω Ελλάδα κανονικά, αν και πια με τις σπουδές μόνο στις γιορτές γυρνάω εκεί! ;)
Oct 13 2009 14:42
Photo

~*memole*~ → evaofadawn

Στην έστειλα Έβα μου! Σόρυ που δεν την έστειλα απ'την αρχή, check your e-mail! ^^
Oct 13 2009 13:48
Photo

marilena_r → Barbara

Wow~! Αντέχεις χωρίς ίντερνετ; Τι να σου πω! Αν έχεις τα χρήματα βάλε δική σου σύνδεση. Εγώ καλά είμαι... Περιμένω άλλη μια απάντηση για δουλειά. Και σε 2 εβδομάδες ξεκινάω το μεταπτυχιακό μου.
Oct 13 2009 13:35