Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shade D. Slayer → eleni_rocks

:emptyonexg1: δεν μπορω ...εχω εντατικη προπονηση το σαββατοκυριακο στη σχολη ( kung fu ) για τους πανελληνιους αγωνες :deadga6: .. μακαρι να πηγαινααααα:nanana:
Oct 23 2009 13:40
Photo

valadorn → endless_inspiration

Σέυχαριστω για τα καλα σου λογια! Yep,κανω ελευθερο εδω και εναμιση χρονο ή αλλιως απο μονος μου ,απο παλια.Γενικως εχω τρελα με τις evil descripted εικονες.Ετοιμαζω και μια του kira με πενακι.Ποτε θα βρω χρονο να ασχοληθω γιατι ειμαι υπο κατοχη!(3η λυκειου αλλιως)
Oct 23 2009 13:36
Photo

valadorn → the goblin

Δεν εχω κανει το αντιστοιχο post γιατι δεν τα χω ξεκαθαρισει ακομα.Παντως μαλλον ο αγαπημενος μου ειναι ο Aizen αλλα δεν εχει δειξει ακομα στο anime τους πραγματικους του σκοπους.Απο κει και περα ο Kyoraku, ο Stark, o Ishida, ο Ulquiorra και ο ξανθος ο Vizard που ξεχναω συνεχεια το ονομα του..Τελος ο καφρος ο Kenpachi και φυσικα hollow ichigo(καθε φορα βλεπουμε την "φατσουλα" του φερνει τα πανω κατω).Για κατεβασε μου και συ τη λιστα σου!;)(σορρυ για τις παρατυπιες στα ονοματα..)
Oct 23 2009 13:28
Photo

Vagelio → Zoro

Ναι, αυτη ειναι. Σ' ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση, ελπιζω να τα καταφερω και να παρω την πρωτια! Στα επεισοδια 1-16 απο το naruto μου φανηκε πως υπηρχε περισσοτερη εμπνευση και συναισθηματα σε σχεση με τα επομενα. Μετα που μπηκαν εκεινα τα νιντζα τεστ τα οποια κρατησαν παραπανω επεισοδια απ' οτι ηθελα αρχισα να το βαριεμαι. Αυτο ευθυνεται στο οτι οι πρωταγωνιστες (naruto, sakura & sasuke) δεν μπορεσαν να κερδισουν την συμπαθεια μου και δεν ανεπτυξαν σχεδον καθολου τις προσωπηκοτητες τους. Ειδικα η sakura και ο sasuke μου εσπαγαν συνεχεια τα νευρα (δεν χρειαζεται να εξηγησω το γιατι, ειμαι σιγουρη οτι γνωριζεις). Τωρα που ανεφερες το τελος της σειρας, θυμαμαι συζηουσα με μια φιλη μου για τους τροπους που θα μπορουσε να κλισει το naruto και μου ειπε πως δεν θα παραξενευοταν αν τα εφτιαχναν ο naruto με τον sasuke... τι στο καλο εχει γινει με αυτους και εχουν βγει τοσοι τονοι fan fiction? Ποσα πια υπονοουμενα δηλαδη μπορει να εχουν πεταχτει? Παντως συμφωνω απολυτα απολυτα με αυτο που ειπες για το OP: ολες οι καλες never end (και οχι μονο) σειρες που χω δει εχουν slow start, το OP, το gintama, το hitman reborn και παι λεγοντας.... Οσο για το bleach, σαν συνολο ειναι αδυναμη σειρα, αλλα εχει μεγαλη ποικιλια χαρακτηρων & πορωτικες μαχες. Αυτοι ειναι οι δυο λογοι που το βλεπω ακομα. Yup, kakui = cool Logia fruits rule! Να ειχαμε και στην Ελλαδα τετοια... Περι fairy tail τσεκαρα τα project status στο animeclipse και δεν το ειδα πουθενα (που προφανως σημαινει πως θα αργησει) οποτε μαλλον θα κατεβασω απο keishou οι οποιοι το εχουν και σε direct download (δεν τα παω καλα με τα torrents)
Oct 23 2009 11:28
Photo

Wabbit

Gomenasai minna που έσβησα τα μηνύματα. Αλλά κάτι κόλλησε και μου έδειχνε συνέχεια Notification ότι είχα καινούριο public message ενώ δεν είχα....
Oct 23 2009 11:21
Photo

Buraku-san → ~*memole*~

Έλα σορρυ που δεν ντύθηκα χθες αλλά θα ήταν *EPIC FAIL* οπότε δεν ..... θα έρθω και τις επόμενες μέρες...θα αναγνωρίσεις από το LIONHEART στο λαιμό!!!
Oct 23 2009 10:38
Photo

Buraku-san → MisaYoshiko

Πάνος daze...Yoroshikou!!! Σόρρυ για το πρήξιμο με τα ποστ...Got carried away :S
Oct 23 2009 10:20
Photo

MisaYoshiko → Buraku-san

εππππ τι κανεις?:Ρ θυμησε μου το ονομα σου^^
Oct 23 2009 06:48
Photo

eleni_rocks → Shade D. Slayer

xmmmmm ligo duskolo afou meno 8essalonikh!!! :P eixa katebei omws sto anime party sakura syndrome sto dasein ;) esu 8a pas sto mall???
Oct 23 2009 00:42
Photo

Buraku-san → MisaYoshiko

Ιεεεεπ...σε βρήκα!!!!(Watashi wa το παλικαράκι με την Τζένυ (A.K.A. η τρελή με το Maid)....με το μώβ φουλάρι........[Λεπτομέρειες :P]
Oct 22 2009 21:55
Photo

Night Wizard SealDante80

Dante-sama,η τωρινή μου υπογραφή είναι μέσα στους κανόνες του φόρουμ ή θέλει άλλαγμα?9Για να μην φάμε κανα βρισίδι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο) :)
Oct 22 2009 20:49
Photo

Wabbit → Night Wizard Seal

Χμμ τουλάχιστον θα δούμε και όλους τους γνωστούς μας οπότε όλα καλά!
Oct 22 2009 20:34
Photo

Wabbit → Night Wizard Seal

Its oke. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τις υποχρεώσεις. Κι εγώ σκόπευα να πάω αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν κάθισε τελικά. Δηλαδή δεν είχε πολύ κόσμο; 'Η απλώς δεν είχε πολλά cosplay; Πάντως μακάρι να μην έχει τρελό κόσμο τουλάχιστον αύριο γιατί αλλιώς δεν θα βρούμε να κάτσουμε στο cafe ούτε για λίγο...
Oct 22 2009 20:24
Photo

Mad_Hatteriristella

Και εξακολουθεις να βαζεις λιγα! Ειδικα το 11eyes δεν αξιζει τα 13 groups που το εχουν κανει:hahaha:?
Oct 22 2009 20:10
Photo

iristellaMad_Hatter

[quote]Δηλαδη συγνωμη, υπονοεις οτι δεν αξιζει το fairy tail και το sacred blacksmith 3-4 groupακια τουλαχιστον εκαστως?[/quote] Ναι ειδικά το fairy fail μη σου πω ότι χρειάζεται και 7-8 έτσι για να αποδίδεται πληρέστερα το βαθυστόχαστο μήνυμα των διαλόγων και τα βαθιά φιλοσοφικά νοήματα..
Oct 22 2009 19:41