Community Status Updates
Buraku-san → Nerethil
Αύριο μάλλον γύρω στις 3.30(το πολύ) θα έρ8ω και ναι θα κάνω Cos (για να μπορώ να βοηθάω :P) και θα είναι ή Walter από Hellsing ή Adell από Disgaea 2...Πάνος!!!
Oct 23 2009 22:36
DoB
→
Lucy-Nyu
Ναι, η Ίρμα είναι... Πολύ γρήγορα απάντησα, ε; ;P Όντας καινούργια, είμαι τόσο μπερδεμένη, επειδή δε μπαίνω και τόσο συχνά, που σήμερα είδα το προφίλ μου απ' τους τόσους μήνες που έκανα το λογαριασμό, να φανταστείς! *ενοχές* Άσε που στην αρχή δεν ήξερα ούτε spoiler tag να βάλω και τ' άκουσα κι απ' την iristella... πα πα πα... Τες πα, είναι όντως η Ίρμα απ' τις W.I.T.C.H. Τις έχεις διαβάσει; Η τεχνοτροπία και η πλοκή είναι αποκλειστικά manga-like, είναι φοβερό!
Oct 23 2009 22:34
Zoro → Tea-chan
Το ότι πιο κει σου φάνηκε βαρετό να το καταλάβω, αλλά ότι κι εσύ ως Lucy fan ξεκίνησες δεν το περίμενα με τπτ. :hahaha: Νόμιζα ότι σου άρεζαν μόνο οι δυναμικές στυλ Seras/Nami, οπότε η kawai Lucy δεν περνούσε την βάση, χαίρομαι πάντως! :wooi2:
Yup, είπα φέτος να πιάσω όσο το δυνατόν περισσότερα shonen μπορώ γιατί έχουν μαζευτεί αρκετά και αν δεν το πάρω απόφαση να τα εξολοθρεύσω μαζικά δεν θα φύγουν ποτέ! :P D. Gray από Lenalee καιρούς με ψήνει πολύ, αλλά πρώτα με ενδιαφέρει να έχω δει τα 3 μεγάλα shonen (και είμαι 2/3 :P), μετά μάλλον Gintama που άλλωστε δεν είναι πολλά eps και μετά θα δω, είμαι μεταξύ Hajime no Ippo και D. Gray :hmmm:. (και μετά FMA, RuroKen, Hitman κλπ, αν ο Miura μας γράφει μια φορά εγώ τον γράφω 10!! :burningbe3:)
Oct 23 2009 19:26
Tea-chan → Zoro
Ελπίζω αυτό με το "next year" να είναι έτσι όπως τα λες, γιατί δε θα το αντέξω...:deadga6:
Κοίτα, είπα ότι είναι καλό να βλέπονται κοντά. Δηλαδή εάν δεις το 6 τη βδομάδα αυτή, θα περιμένεις μόνο 2 μήνες για το 7ο (ναι, μόνο!:hahaha:) οπότε θα είναι καλύτερα.
Καλά, περίμενα ότι θα σου άρεσε η Lucy. Και σ'εμένα άρεσε... πριν βαρεθώ τελείως, δηλαδή...
Και θα πιάσεις και Bleach; Πώς και πήρες όλα τα shounen μαζί; Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το D.Gray-man! Πατάει Naruto & Bleach κάτω. Μαζί με το OP, για μένα οι καλύτερες τωρινές σειρές στο SJ!:wooi2:
Oct 23 2009 18:33
Zoro → Tea-chan
Βασικά ο τύπος που είπε "see you next year" δεν κατάλαβα αν μετάφραζε φράση του Miura στο chap ή απλά το είπε ειρωνικά, ότι για τα δεδομένα του Miura σημαίνει ότι θα τον δούμε νέο έτος πιθανώς. :hmmm:
Μα, τα λόγια σου φέρνουν αντίθεση! Πρώτα μου λες καλό είναι να τα δω μαζί και μετά [SIZE=1](απειλείς!)[/SIZE] να το δω μες στην επόμενη βδομάδα!! :nerd: Μην βαράς πάντως :beaten:, will do, είναι στα τελευταία που μου μείναν μαζί με τα τελευταία eps από Naruto, OP και FT πριν πιάσω Bleach! :drink:
:hahaha: Νταξ νωρίς είναι ακόμη για να με πω κανονικό fan του FT, αν και ήμουν fan της Lucy πριν καν πιάσω την σειρά στα χέρια μου (:whistling:), αλλά απλά το βρήκα καλό για αρχή! Και το OP έτσι ξεκίνησε και μετά skyrocketαρισε! Εμπιστεύομαι λοιπόν τα όσα ακούω ότι κι αυτό θα έχει παρόμοια πορεία, αν δεν μας το καταστρέψει το studio. :congrats:
Ο Γερακομάτης ναι, πέραν του ότι φαίνεται να έχει δική του special edition του Sharingan, μας χάρισε απίστευτη φάση με αυτό:
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/1561/buggy.jpg[/IMG]
:hahaha:
Oct 23 2009 18:22
Tea-chan → Zoro
Τη Seras θα τη δούμε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο. Τον Gutts πότε θα τον ξαναδούμε...; Είπε νέο έτος αλλά πότε νέο έτος; Ιανουάριο, ή Ιούλιο και θα τρελαθούμε; :deadga6:
[quote](btw ακόμη να δω το VI [B]*hides*[/B] :Crying2:)[/quote]Γαϊδούρι...:erk:
Σε συγχωρώ όμως. Αυτά τα δύο (VI & VII) είναι καλό να βλέπονται κοντά το ένα το άλλο.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!:burningbe3:
Αχεμ... Fairy Tail... το manga το διάβαζα από τότε που είχαν βγει μόνο τα δύο πρώτα chapter. Χρόνια αυτή η κολώνια. Αλλά, το παράτησα στο chapter 20 περίπου. Μου φάνηκε πολύ κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Je ne sais pas... θα το σκευτώ να ξανασχοληθώ μαζί του.
Εσύ φαν μέχρι τα μπούνια όπως είδα, ναι;:hahaha:
Αχου ναι, ο Mihawk μου έχει επιτέλους ξανά panel time, τί χαρά!:wooi2: Η φάτσα του Buggy όταν του επιστρέφει τη βόμβα στο τλευταίο με έκανε να κλάψω από γέλια!:hahaha:
Oct 23 2009 18:05
Zoro → Tea-chan
"Miura is taking a break
is taking a break
taking a break
a break
FFFFFF"
"Please let us have more berserk by the end of the year pleaseeeee jebus *Shakes fists at heavens*"
:hahaha: Φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που "σπαστίκαμε" με την είδηση, Berserk fans unite! :twisted:
Μα όχι, ίσα ίσα επειδή είδα το post σου έκανα το σχόλιο... δεν θα ήταν ότι πιο τέλειο να μην δούμε μόνο Seras, αλλά και Guts "μαζί" τέτοιες μέρες; :awww: :drink: (2010 περιμένουμε και αλλαγή κλίματος OP, θα είναι "γεμάτη" χρονιά!)
[SIZE=1] (btw ακόμη να δω το VI [B]*hides*[/B] :Crying2:)[/SIZE]
On another note, μιας και mega neo-OP fan (ελπίζω να σου άρεσε ο παγοκόφτης Δρακιούλ στο τελευταίο btw :kill4u:), το Fairy Tail anime που έχει παρόμοιο ύφος, τώρα που είναι νέο και χωρίς άπειρα eps μπροστά σου, σχεδιάζεις να το παρακολουθήσεις; :hmmm: So far so good πάντως, μου αρέσει αρκετά για αρχή και περιμένω περισσότερα πιο κει. :bath:
Oct 23 2009 17:56
Tea-chan → Zoro
"See you next year";;;;;;;;;;;;;;;;;;
[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/curses.gif[/IMG]
:burningbe3:
Αχ, θα το κάνω το φονικό...:deadga6:
Και κάποιος έχασε επεισόδια... μόλις ενημέρωσα το thread, βγήκε η ημερομηνία για το OVA VII. Τρέχα να καμαρώσεις.:drink:
Oct 23 2009 17:41
Zoro → Tea-chan
[URL]http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=54353[/URL] :frozen:
Αυτούς ρώτα, μακάρι να κάναν λάθος αλλά... δεν είναι να πεις πρώτη φορά ακούμε την είδηση! :roar:
Τόσους μήνες όλα κι όλα για 3 chapter και μας παρατάει ξανά, πρέπει να βγήκε το Idol Master 3, δεν εξηγείται αλλιώς! :hero: Και πάνω που μας έδειξε Guts ο κερατάς... :madtodeath:
[SIZE=1](που ξέρεις όμως, ίσως γίνει το θαύμα τελευταίες μέρες του χρόνου και δούμε Guts και Seras ταυτόχρονα, ας [I]σταυρώσουμε[/I] τα χέρια! :nerd: -μην φύγει ο Alucard μόνο έτσι XD-)[/SIZE]
Oct 23 2009 17:23
Tea-chan → Zoro
Είσαι σίγουρος; 100% σίγουρος ότι ο Miura πάει ξανά διακοπές;;;;; Σε παρακαλώ, πες μου ότι δεν είσαι σίγουρος!:nanana:
Oct 23 2009 17:08
Nighteyes → Tea-chan
OK.Thanks.:congrats:See you in 2 years.:hahaha::P
Τι να κάνω ρε συ, δεν αντέχω αναμονή 6μήνου+ για 45 λεπτά.:canthelp: Όπως και το αντίστοιχο και με τα yaoi. Εκεί να δεις που βγαίνει chapter/6μηνο και έρχονται και το ανακοινώνουν οι άλλες με χαρά στο thread.:P
Όσο μπορώ θα αποφεύγω τα ongoing, ότι και να είναι αυτό. Δεν το αντέχει ο οργανισμός μου.:emptyonexg1:
(Εκτός του Gintama ή σε αντίστοιχο αυτοτελές στυλ.)
Oct 23 2009 16:56
Tea-chan → Nighteyes
Ε, καλά, τί αστέρι μου, τί καμάρι μου, το ίδιο είναι...:hahaha:
Καλά, τόσο με μάθατε πια... ούτε σε ποιά σειρά αναφέρεσαι μου λές...:terror2:
Λοιπόν, το [U][B][I]Hellsing[/I][/B][/U] έχει 10 τόμους και υποτίθεται ότι κάθε OVA πιάνει έναν τόμο. Βέβαια, στη πορεία αυτό έγινε σαλάτα, αλλά συνεχίζουμε πάνω-κάτω έτσι.
Οπότε, εάν δεν βάλουν και το The Dawn, το prequel του Hellsing, τότε μιλάμε για 10 OVA. Εάν το βάλουνε (μακάρι, αλλά ο Hirano δε λέει να το συνεχίσει/τελειώσει) μιλάμε για 11.
Καταλαβερδένγκος;
Oct 23 2009 16:43
Nighteyes → Tea-chan
[QUOTE]Μπράβο καμάρι μου, που λέει και η Nighteyes.[/QUOTE]:hahaha:Kαλέ πότε το είπα εγώ αυτό. Αστέρι μου είπα.:congrats:
Λοιπόν, ο λόγος που ήρθα εδώ είναι για να ρωτήσω τον ειδικό. Δεν βρήκα κάτι σίγουρο από το λίγο που έψαξα και βαριόμουν να το ψάξω παραπάνω.:congrats: Here it goes...
Πόσα ovas(u know which) θα βγουν τελικά; Έχεις ακούσει κάτι;
Oct 23 2009 16:34
Buraku-san → Dokuneko_Datura
[url]http://www.myspace.com/koutopoulo[/url] mpes edw k phgaine stis pic ths
Oct 23 2009 14:21
Buraku-san → Dokuneko_Datura
Re Jenny....Black edw......tha s steilw to link ths kopelias sto space p evgaze photo...
Oct 23 2009 14:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed