Community Status Updates
amaya3 → miko-chin
Looooooove them! Taking all~ Περισσότερες λεπτομέρειες στο pm;) Σήμερα μου ήρθε η καινούρια οθόνη, yay~! Υπολογίζω αύριο να στο στείλω επιτέλους^^
In other news, ξανανέβασα το fanfic μου [URL="http://www.fanfiction.net/s/5457008/1/"]here[/URL], beta-ed. Take a look, if you want![U]
[/U]
Oct 21 2009 22:31
SirJim → GeRi
Χαχα... Ο Geri! Δεν με κόβω να με βλέπεις να postarw και πολύ εδώ αλλά ίσως που κ που μπαίνω να λέω κανένα γεια... XD
Oct 21 2009 21:25
AngelPoTaGaTo → AristidisK
είδες αυτό το θεϊκό event για το The Mall Athens:oo:? πρώτη φορα ένα τέτοιο event έχει τόσο μεγαλό σπόνσορα σαν το fnac:wooi2:. υπάρχει μια πιθανότητα να πάω!!!!:nbleed::nbleed::nbleed:
Oct 21 2009 20:18
Zoro → Tsunade-sama
Δεν ήταν spoiler, το είπαν στην σειρά ότι την κοπέλα την έλεγαν Cana και όχι Erza, slowpoke-chan! :hahaha:
17 χρονών και σου φαίνεται μεγάλος; :erk: Εγώ εδώ πέρα παραπονιόμουν που ο Roger ως pirate king είχε μια μουστακάρα [B]να[/B] και ο Luffy στο τέλος αμούστακος βασιλιάς θα μας βγει :hahaha: άντε να μας τον κάνει ενήλικα τουλάχιστον!
Btw σε περίπτωση που δεν το ξέρεις: Zoro/Sanji --> 19 yrs, Nami --> 18 yrs, Usopp --> 17 yrs, Chopper --> 15 yrs (:hahaha:), Robin --> 28 yrs, Franky --> 34 yrs, Brook --> 88 yrs, Boa --> μεταξύ 27-36 (talk about some shota :hahaha:), Ace --> 20 yrs (οπότε πρόσεχε, σε μερικά χρόνια, αφού αυτός δεν μεγαλώνει, θα είσαι εσύ το shota :kakaka:).
Oct 21 2009 19:28
Napster → Akasukekuro
Οχι, οχι δεν θελω. Δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο. Βασικα το post το εκανα για να δω αμα θα ηταν σαν το Hitokiri.
Oct 21 2009 19:25
Tsunade-sama → Zoro
Oi μην μου βγάζεις spoilers κ συ...Spoilerzoro-chin!
Νόμιζα ότι ο Luffy είναι 15χρονο....είναι τόσο μεγάλος ο μπαγάσας?
Oct 21 2009 19:16
Zoro → Tsunade-sama
Αν μου το είχες πει πριν κάμποσα επεισόδια θα έλεγα "[B]ποτέ!!1[/B]", δες όμως πως άλλαξαν τα πράγματα στα ξαφνικά :hahaha:, στην Hancock πες τα!! Προς το παρόν pirate king is his only thought, μετά ποιος ξέρει όμως... :tensai: (βέβαια έχει και το κακό ο Oda, το είχε πει ο ίδιος, να μην βάζει τους χαρακτήρες του να μεγαλώνουν καθόλου κατά την διάρκεια του ταξιδιού, οπότε ο Luffy ως pirate king ένα 17χρονο shonen θα 'ναι και πάλι :stubborn:).
Όχι όχι τα μπέρδεψες, η Cana Alberona ήταν αυτή που λες, δεν την έχουν δείξει την Erza ακόμη!! Αυτή παίζει να είναι χειρότερη και από την Cana, όλο με πανοπλίες και σπαθιά είναι! :P
To OP βρήκε ανταγωνιστή επιτέλους! :wooi2:
Oct 21 2009 19:06
Tsunade-sama → Zoro
Δηλαδή...σου πέρασε...κάποια...στιγμή...από το μυαλό σου...τον Luffy...με...με...με την Boa???Πιο αταίριαστο ζευγάρι δεν βρήκες πάντως!!!
Κ η Erza μου άρεσε...αλλά πιο πολύ μίλαγε στο ποτό της παρά στο story kukuku
Ειλικρινά μου άρεσε κ μου άρεσε από το πρώτο επεισόδιο κιόλας.Κάτσε να προχωρήσει λίγο ακόμα η σειρά κ πιστεύω ότι οι κριτικές θα αλλάξουν.
Oct 21 2009 18:55
Zoro → Tsunade-sama
Γεια σου και σένα γνωστή αγνοούμενη, αιώνες είχαμε να τα πούμε (και καλά)! :hi:
Για την σειρά, ο Happy μου άρεσε πολύ και μένα, μου θύμισε έναν chopper x2 kawaaaaii!! :kawaii: Μεχ, Mirajane ενώ, έχω ακούσει κι άλλα άτομα που πάνε την γκριζομάλλα αλλά :wet2: τόσο kawaiii όσο η Lucy-chaaann δεν είναι (καμία)! :lovulovu:
Αφού γνωρίσαμε και τον Gray (α καλά, εγώ νόμιζα θα 'ναι στυλ Sasuke, πιο cool από τον Natsu και τέτοια, ενώ πιο πολύ προς Zoro φέρνει :hahaha:, όπως ο Natsu τον Luffy) μας έμεινε μόνο η Erza να δούμε, η πιο badass κοπέλα όλων απ' όσα ακούω, αυτή πιστεύω θα σου αρέσει!
Δεν το περίμενα ότι θα σου άρεζε τόσο η σειρά από τα πρώτα eps πάντως, γιατί και μένα μου άρεσε αλλά οι περισσότερες κριτικές ήταν αρνητικές, χαίρομαι! :tensai:
Στο OP επίσης, δεν έχεις δει τπτ για την Boa και πόσο βοηθάει τον Luffy πιο κει. Γι' αυτό την πάω, δεν είναι η τυπική χαζοερωτευμένη (καλά ούτε και καθόλου βέβαια :P) που σκέφτεται μόνο την πάρτη της και πως να είναι με τον άλλο (γκουχσακουραγκουχ), αλλά και την ευτυχία του άλλου... κρίμα που ο Luffy δεν έχει πάρει χαμπάρι, δεν την κόβω να γίνεται pirate queen! :if:
Ετοιμάσου, το Impel Down θα είναι επικό αρκ, απόδραση φυλακής με πειρατές, Oda-sensei, πάλι μας έκαψες!!
Oct 21 2009 18:42
Tsunade-sama → Zoro
Ποιος άλλος?Ο γνωστός άγνωστος χιχιχι!
Α, ναι για την Lucy...δεν τρελάθηκα, μου άρεσε περισσότερο η Mirajane, πιο γλυκιά κ πιο όμορφη κατα την γνώμη μου.Πρέπει να είναι κ πιο μεγάλη ηλικιακά από την Lucy...
Με αυτό που ξετρελάθηκα ήταν ο Happy.Εκτός του ότι η voice actress μου φαίνεται γνωστή, όταν έλεγε αυτό το Αaaaaaye ήταν όλα τα λεφτά!
Oct 21 2009 18:23
Zoro → Tsunade-sama
Η Lucy δεν είπες όμως, μας άρεσε ή όχι; :hmmm:
Btw, την ατάκα ξέρεις ποιος θα την υιοθετήσει ε; :hahaha:
Oct 21 2009 18:14
Zoro → kelborn3
Fan των Greek subs, huh?
Δεν σε είχα κόψει για τέτοιο... well, OK then, let's end it in a tie (just for this time). :ureshii:
Oct 21 2009 18:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed