Jump to content

Community Status Updates

Photo

DevilMayCry → Vegetasmate

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ... Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ... Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: .... Εσυ πως περασες ?????[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 24 2009 21:36
Photo

DevilMayCry → dennisuke

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ... Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ... Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: .... Εσυ πως περασες ?????[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 24 2009 21:35
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Nai ....[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 24 2009 21:34
Photo

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ... Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ... Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: .... Εσυ πως περασες ????? [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 24 2009 21:29
Photo

SkullKaizer → nemesis96669

hi απλα περασα απο το profile σου:kakaka: καλος ηρθες στη παρεα .... τι κανεις;
Oct 24 2009 21:25
Photo

DevilMayCry → Speedgrapher

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Ειχεςσ κσυ πολυ cool καπελο:stubborn: ... Τhenks για την φοτο :congrats: ... [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 24 2009 21:23
Photo

Night Wizard Seal → DevilMayCry

Hello devil!!!!!!!!Ήσουν σήμερα ??????
Oct 24 2009 21:21
Photo

Hyyyyyyyyyyyy ....
Oct 24 2009 21:14
Photo

lyon88 → HeLLBoiS

Heh nice!ksepar8eniases thn friend list mou!!8a se 8umatai gia panta!!alla ksereis ti lene gia ton 9o filo eee?oti prepei na ton enhmerwneis panta gia oti kalo kykloforei se anime+manga!!!
Oct 24 2009 20:31
Photo

shadowsong → melkior

thx alot melkior 8α το κοιταξω και θα σου πω τη γνωμη μου..ακομα καλυτερα που ειναι μικρο γτ τελευταια δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο, ειχα να μπω στο forum σχεδον απο περυσι >.< thx again :)
Oct 24 2009 19:20
Photo

iristellaMad_Hatter

Μπες λιγο MSN
Oct 24 2009 18:27
Photo

melkior → shadowsong

Αν το chopits σε εβαλε σε σκεψεις τοτε πρεπει οπωσδηποτε να κοιταξεις το Eve no Jikan το οποιο αναλυει σε μεγαλυτερο βαθος το συγκεκριμενο θεμα +ειναι μικρο 6 15λεπτα επ οποτε δεν θα σε κουρασει.
Oct 24 2009 18:21
Photo

iristellaMad_Hatter

Μισο λίγο να κοιτάξω.
Oct 24 2009 18:14
Photo

Mad_Hatteriristella

btw μπας και εχεις κανα καλο fanart του pein να βαλω για sig, γιατι εγω ξεμινα?
Oct 24 2009 18:05
Photo

Mad_Hatteriristella

ευχαριστω και ανταποδιδω :) [SPOILER=sasuke doing his homework] [IMG]http://i37.tinypic.com/zwlueb.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Oct 24 2009 16:27