Jump to content

Community Status Updates

Photo

shadowsong → melkior

εγω 3 χρονια τωρα περιπου αλλα δε βλεπω πολυ συχνα...εχω δει ολοκληρα αρκετα ομως. καλα απο παλια θυμαμαι χαρακτηριστικα οσο τπτ αλλο στα κρητικα καναλια το kabamaru και το windaria...kabamaru σταθερη αξια!! xaxax
Oct 25 2009 00:53
Photo

melkior → Keiki

Εδω περα πως την εβαλες μου ζηταει το url του σιτε εκει τι βαζω?
Oct 25 2009 00:08
Photo

melkior → shadowsong

Bλεπω και εσυ απο κρητη εισαι εγω ειμαι απο σητεια,κανα δυο χρονια σοβαρα αν και παλια εβλεπα μονο που δεν ηξερα τι ηταν dragonball akira ghost in the shell οποτε σχετικα νεος ειμαι σε αυτα.
Oct 25 2009 00:06
Photo

shadowsong → melkior

ναι ρε εννοειται...btw απο που εισαι? ασχολεισαι καιρο με anime??
Oct 24 2009 23:58
Photo

Keiki → melkior

Αν δε ρωτήσεις δε θα μάθεις λέει ο λαός, μην αγχώνεσαι. Η υπογραφή ανανεώνεται αυτόματα κανονικά κάθε φορά που ενημερώνεις την λίστα σου στο anime-planet, αρκεί να την έχεις φτιάξει με την επιλογή "currently watching". Το μόνο που κάνω εγώ πχ, είδα το μόλις το επεισόδιο 20 του Monster, αλλάζω το νούμερο στο anime-planet στο 20 και αυτόματα εμφανίζεται πάνω πάνω στην υπογραφή μου. Μπορεί όμως να μην το δεις άμεσα γιατί και ο browser σου cache-ρει την παλιά εικόνα. Ελπίζω να βοήθησα, αν παρόλα αυτά δεν βγάλεις άκρη πες μου.
Oct 24 2009 23:34
Photo

Speedgrapher

*Meow* You are welcome.
Oct 24 2009 23:12
Photo

hyuga → iristella

hey ειδα στα τραγούδια j ένα που πόσταρες από NABARI NO OU...δεν αξίζει να το ΄δω μετά το sky girls??Έκανα ένα search αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου
Oct 24 2009 23:08
Photo

SkullKaizer → zweistein

σκονταψα απο το profile σου παλι μετα απο πολυ καιρο και αναροτιεμαι τι κανη η ζωγραφικη σου δεν βλεπω τιποτα καινουργιο :try: κατα τα αλλα τι κανεις;:drink:
Oct 24 2009 22:35
Photo

melkior → shadowsong

Well ελπιζω να σου αρεσει και θα χαρω να ακουσω την γνωμη σου οταν το τελειωσεις.
Oct 24 2009 22:32
Photo

darkssj → lyon88

Είμαι ο 2ος σου friend (με πρόλαβε άλλος)!!
Oct 24 2009 22:31
Photo

melkior → Keiki

Oκ ξερω οτι φαινομαι σαν ηλιθιος αλλα πως στο καλο μπορω να βαλω την υπογραφη μου απο το σαιτ(ανιμε πλανετ)εδω ωστε αυτη να ανανεωνεται αυτοματα? Σορρυ που και αυτο το μήνυμα ειναι για βοηθεια αλλα προσπαθω μια ωρα και δεν εχω καταφερει τιποτα και παλι ευχαριστω. Ειδα πως βλεπεις monster πως σου φαινεται? εγω το τελειωσα προσφατα και ειναι ηδη απο τα αγαπημενα και μπαινει ανετα στο τοπ 10 μου.
Oct 24 2009 22:25
Photo

ZeLiGa → Cassiel

Σε είδα σήμερα στην fnac(Σάββατο), πολύ επιτυχημένο το cosplay σου με τον Harlock. Μπράβο!^^
Oct 24 2009 22:22
Photo

SkullKaizer → Night Wizard Seal

εμ ειμαι 2μετρα και 7 εκατοστα :D και γω που περιμενα να μιλισω με κανεναν ...αμα ρωταγες ισως αρχιζαμε καμια σιζιτηση ^^ παρα ειμουν αφοσιομενος με το event για να θυμιθω οποιονδιποτε μη cosplayer γκομεν VωV'
Oct 24 2009 22:04
Photo

HeLLBoiS → lyon88

fisika :P.Kai an exeis xreiazese tpt pes mou!!
Oct 24 2009 21:52
Photo

DevilMayCry → Lucy-Nyu

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Για σου ιφελα μονο να πω σημερα οπως και χθες ησουν κοπελα:nbleed:.... Σημερα που ησουν διμηνι Νελ ηταν πολυ πιασαρικυ:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:... [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 24 2009 21:42