Community Status Updates
Shikamaru → Zoro
αυτο με το Law και το κολοδαχτυλο το ξερω γιατι τοτε αρχισα το manga απλως βαριεμαι να διαβασω 500 chapters.Επισησ τωρα διαβαζω το Skip Beat(παρα πολυ καλο)και γι'αυτο δεν εχω και πολυ χρονο.
Oct 29 2009 21:07
kantoros → MitHuNa
aderfoula!!!
molis efyge to kommati pou eixa xtisei. klaps klaps
an me peis twra ok, alliws o dekemvris einai polu makria gia na to kratisw spasmeno
gomen
Oct 29 2009 20:28
Adventurer → kantoros
Ελα man, μικρυνε λιγο την υπογραφη σου, ειναι ~285 pixels ενω το ανωτατο επιτρεπτο οριο στο φορουμ μας ειναι 250 pixels (εικονα ΚΑΙ κειμενο).
Oct 29 2009 18:41
FunkyFisch → BlackRoseOfDestiny
εισαι κορη του γιαννη; αχαχαχα αρα εισαι ανιψια μου!Χοχο!
Oct 29 2009 18:40
DevilMayCry → Lucy-Nyuu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Επισις και εγω απασχολημενος λιγακι:emptyonexg1: ....
Σχεδον καθε μερα ειμαι εξω :nod:
Το Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS] έσκισε ....
Εβγαλα φωτογραφιες αρκετες :wooi2: ...
Εσυ πως τα πας ????
ΑΑΑΑ Εχεις msn i facebook ???[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 29 2009 18:37
DJ Gaara of Sound → Adventurer
Θα το θεσω ως εχει.Αμα του πεις Κωστα δεν γυρναει.Αμα φωναξεις καμενε ή Ναρουτο γυρναει με την μια!
Oct 29 2009 17:23
Adventurer → DJ Gaara of Sound
Να φταις; Εμενα μου φαινεται κορυφαιο παντως, και ο τυπος πρεπει να ειναι πραγματικα καμενος! :hahaha: Ηθελα να'ξερα στη γιορτη του (21 Μαϊου) δεν του ελεγε κανενας χρονια πολλα; Ή μηπως ειχατε αποφασισει οτι αυτη η μερα θα ειναι του Αγιου Ναρουτο; :hihi2:
Oct 29 2009 16:15
aphroditechan → Asaph
Hey!!Ειχαμε μιλησει στο παρτυ στο dasein στις 10.Δε ξερω αν με θυμασαι!!Τι κανεις?
Oct 29 2009 15:17
Tea-chan → iristella
Κι επειδή είμαστε και οι δύο fan, μια είκονίτσα!
[spoiler][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/3899/akaado.jpg[/IMG][/spoiler]
Oct 29 2009 15:04
Tea-chan → iristella
Καλά κι εγώ. Εκτός από μια περιπέτεια με την αδερφή μου, που έπαθε διάστρεμμα στο πόδι και θα το έχει σε γύψο για 20 μέρες, οπότε άντε κάνε τον αχθοφόρο...
Πήγα κινηματογράφο, βγήκα για καφέ, πήγα βόλτα στο πατρικό... βρήκα ένα ιδιαίτερο να τσεπώσω τίποτα... και λιώνω στο διάβασμα. Τελευταίο εξάμηνα (ελπίζω) και τρέχω να το πάρω το χαρτί.
BTW, σε πρόσθεσα στο msn. :)
Oct 29 2009 14:56
DJ Gaara of Sound → Adventurer
Μεταξυ μας...Ναι!Κουφο αλλα τι να κανουμε...Δεν ετυχε και κανεις δεν εδωσε σημασια.Φαντασου πως μου τον συστησαν Naruto.Δεν φταιω εγω.Ε?
Oct 29 2009 14:37
GkLoc → melkior
Ε οχι και πολυ συνηθως αλλα αρκετες φορες ειχα πατησει και εγω εκει,αμα θυμασαι να ειχες δει κανα μελαχρινο παιδι με μακρυ σγουρο μαλλι εγω θα ημουνα,αρκετες φορες φοράω και στεκα...
Oct 29 2009 14:25
matassos → HeLLBoiS
eprepe na evazes kai ala spoiler stin apantisi... me ka8e klik p patusa anevene to i8iko!
Oct 29 2009 14:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed