Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-NyuKenny

να διαβαζες το τελευταιο μου ποστ μπας κι εβαζες μυαλο
Nov 02 2009 15:38
Photo

Omoikane → matassos

Το νεο avatar οντως τα σπαει!Congrats! Εγω ημουν αυτος που καθοταν ακριβως απεναντι σου(Νικος).
Nov 02 2009 15:20
Photo

Animesuki → DevilMayCry

psssss XD
Nov 02 2009 14:53
Photo

Tenshi → matassos

MUHAHAHAHAHAHAHAHAH ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +10000000000000000000000000000000 παρολα αυτα ο πετρος χαμογελαει!!! :P
Nov 02 2009 13:36
Photo

Lucy-Nyu → Erisadesu

καλυτερα που εφαγες το σποιλερ!!ετσι δεν θα μπεις στο τρυπακι να δεις μπλιτς και δεν θα τυρανηθεις ο μονος λογος που το συνεχιζω αυτη τη στιγμη ειναι για να δω τι θα γινει με την νελιελ!!!
Nov 02 2009 12:40
Photo

Erisadesu → Lucy-Nyu

ναι έτσι είναι όντως... απλά με την neliel είναι Inside joke... επειδη ο Me loves Neliel δεν μου έλεγε ποτέ γιατί διάλεξε αυτό το nick Και μου το κρατούσε κρυφό για να μη φάω spoiler όταν καποια στιγμη δω bleach αλλά τον πρόλαβες στη γωνία
Nov 02 2009 12:30
Photo

Lucy-Nyu → Erisadesu

εγω το ειχα δηλωσει θα ειμαι σποιλερ,αλλα ολοι μ λεγανε πως οχι η νελ εχει βγει εδω και χροοοονια και τι σποιλερ να σαι
Nov 02 2009 12:00
Photo

Erisadesu → Lucy-Nyu

χαχα!!! είμαι σίγουρη ότι δεν το έκανες επίτηδες.
Nov 02 2009 11:58
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

ναι εχεις ενα τεραστιο δικιο εδω!!!!και ψιλοξενερωσα οταν το ειδα την χανκοκ δεν την ειχε κανει και ωραια οταν ηταν μικρη
Nov 02 2009 10:54
Photo

kantoros → matassos

wraio avatar:>
Nov 02 2009 10:46
Photo

Vegetasmate → Zoro

hello!! Οντος γραφεις πολυ!!!! λολ!!! Αλλα, οχι ρε γιατι να σε παρεξηγησω?? Ισα ισα τα εγραψες πολυ ωραια και επεξηγηματικα...οχι σαν κατι αλλους που πεσαν πανω μου ν αμε φανε!!!! Κοιτα να δεις, σε ενα πραμα εχεις δικιο...υπηρχαν και αλλα αρκς που ηταν χειροτερα....Το συγκεκριμενο, συμφωνω, εχει πολυ καλο σεναριο και η γενικη ιδεα σκιζει!!!Αλλα εχει αρκετα μελανα σημεια....πχ, εχει γινει πολυ κουραστικο ρε συ...δεκα ωρες να μπει στην φυλακη και δεκα ωρες να βγει...θα μπορουσε πολυ ανετα ν ασυρικνωσει τον χρονο!!! Αν ας πουμε ειχε εελυθερωσει τους κρατουμενους με το που μπηκε στην φυλακη θα γινοταν πανικος απο την αρχη (πιο πολυ οτι εγινε ηδη) και θα γλιτωναμε πολλα ευτραπελα!!! Επισης το γεγονος οτι δεν εχει δειξει καθολου το υπολοιπο πληρωμα με ενοχλησε πολυ...Οκ το ξερω οτι ο Λουφι ειναι ο πρωταγωνιστης και στο τελος θα γινει ο βασιλιας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει ν αδωσουμε σημασια και στους αλλους. Νομιζω οτι σε αυτο το αρκ ο Λουφι ειναι πιο χαζος απ οτι στα αλλα...εε νταξει δεν με ενοχλουσε το οτι εκανε βλακειες στο παρελθον..ισα ισα εχει πλακα και μ αρεσει..αλαλ οταν το βλεπεις συνεχεια κατανατει κουραστικο...αυτο ενοουσα....ειναι λιγο μονοτονο το ν αβλεπεις κατι συνεχεια και να μην υπαρχει μια αλλαγη... Για Ναρουτο ουδεν σχολιο...τον μισω και εχουμε πλατωνικη σχεση..δεν τον ενοχλω και δεν με ενοχλει!!!Το θεωρω εντελως ηλιθιο ανιμε (νοου οφενς). Ελπιζω να ξεκαθαρισα καπως την θεση μου και να μην με παρετε ολοι οι φανς με τις πετρες...εξαλλου και εγω φαν ειμαι του One Piece απλα οχι φανατικη....Τοσο κακο ειναι αυτο??? :(
Nov 02 2009 10:32
Photo

Anelis → zade

δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα πάντα θέλω new stuff όποτε σου κατεβαίνει ρίχνε μήνυμα σε μουσουνου, είμαι δεν είμαι online, κ θα το δω
Nov 02 2009 07:41
Photo

Yagami Light → catherine

Ευχαριστώ melkior αν και δεν κατάλαβαπότε έγιναν αυτά τα μυνήματα. Εχω κάπως μπερδεφτεί αλλα οκ ...
Nov 02 2009 00:29
Photo

zade → Anelis

Πολύ γέλιο έχει όντως. Σας ξεκολώνουν εκεί πέρα στη σχολή ε ; Βασικά msn δεν μπάινω , απλά όταν μπαίνω δεν σε πετυχαίνω γι αυτό μου κάνει εντύπωση. Ασχολήθηκες με το άλλο που λέγαμε ; Επίσης , θες τίποτα καινούριο ; Μου έρχονται ιδέες αβέρτα. Πρέπει ρε γμτ να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά....
Nov 02 2009 00:05
Photo

Asaph → aphroditechan

Nai eimai skitsografos/comic-artist :)
Nov 01 2009 23:42