Jump to content

Community Status Updates

Photo

LCF89 → Robin-Chwan

διαβαζεις Fairy Tail? Κι εγω και μ'αρεσει. Εσενα πως σου φαινεται??:ureshii:
Nov 07 2009 22:20
Photo

Black RockKenny

και ο λουμίδης στους καφέδες; Ναι,έχω γενικώς κόλημα με εικόνες. Μαζεύω από παντου!
Nov 07 2009 21:45
Photo

Kenny → MisaYoshiko

Tί έγινε και δεν το αγαπάς πια το BakaBT; :hahaha:
Nov 07 2009 21:37
Photo

Vegetasmate → ~*memole*~

hello giiirl!!! na se rotiso.....8a er8eis sto halloween party??
Nov 07 2009 20:39
Photo

valadorn → Hyuuga_Nikorasu

Ολοι γραφουμε οτι ακουμε metal αλλα δεν γραφουμε καπου ποια συγκροτηματα ακουμε!Θα ηθελα να ακουσω λοιπον τις προτιμίσεις σου και πες μου και κανεναν αγαπημενο πληκτρα,αποτελουν παντα ενδιαφερον τα παραπανω...!
Nov 07 2009 20:22
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

καλα αμα ειναι τοτε θα φταρνιστω ααααααψουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! βασικα στα ιβεντς δεν παω τοσο παλυ για την μουσικη και το γλεντι οσο για την παρεα και το οτι εχω γνωρισει αρκετο καλο κοσμο.συν το οτι οπως καταλαβες εχω φανατιστει με τα κοσπλει( damn ηθελα ν κανω queen emeraldas αλλα με προλαβαν,και η προσπαθεια μου για queen millenia απετυχε)...(βεβαια περιτο να σου πω πως εχω καμια δεκαρια κοσπλει στ μυαλο μου κικ εχω κλεισει για φετος) ..χμμμ προβολες δεν εχω ξαναπαει..για να δουμε...... οσο για τα cosplay μου αμα τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις πως ειναι προχειροδουλειες(:P)
Nov 07 2009 19:54
Photo

KennyBlack Rock

Χεχε, το φανταζόμουν. Έκαστος στο είδος του, I guess. :P Πχ εγώ εχω αρχίσει να ντρέπομαι να λέω πόσα GB (ναι, gigabytes) από Evangelion pics έχω. AND I'M CHERRYPICKING! Αν αποθήκευα ό,τι έβρισκα, τώρα θα είχα άλλα τόσα. :fromabove:
Nov 07 2009 19:28
Photo

Robin-Chwan

Loki setακι απο Fairy Tail.
Nov 07 2009 19:26
Photo

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ε τι άλλο να εννοούσε βρε °•πίΟu-πίΟu•°™; Να κάνει πραγματικότητα κάτι από αυτά που διάβασε σε h-manga... :hahaha:
Nov 07 2009 19:24
Photo

Black RockKenny

συγνώμμη. Στο Umineko δεν με πιάνει κανείς. Παίζει να έχω πάνω από 3000 εικόνες
Nov 07 2009 19:21
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Αχα!Δηλαδή μεγάλο πρόσωπο.:bike:Πο καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου !!!!!!!!!!Σου εύχομαι να το περάσεις με τον ανώτατο βαθμό,γιατί το ότι θα το περάσεις είναι σίγουρο :). Ήξερα πως πάει από το 4-1 αλλά νόμιζα ότι τα είχες περάσει όλα τα άλλα και έδινες για το πρώτο . Άντε να τελειώσω αυτό το κολό πρφίσενσι και μετά θα ξεκινήσω αμέσως ιαπωνικά. Και πάλι καλη επιτυχία
Nov 07 2009 18:46
Photo

KennyBlack Rock

[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=166174&postcount=197"]You'd be surprised...[/URL] :orly: Anyway, πάω. ^^ Oh, and have some mizugi Umineko. [center][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1257513994549.jpg[/IMG][/center]
Nov 07 2009 18:41
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

auti apo to trik!!!! to trik pou akrivos einai? 8elo na pao na rixo mia matia!!!!
Nov 07 2009 18:22
Photo

Black RockKenny

καλύτερα εσύ. ε τώρα δεν γίνεται κοπέλα να ποστάρει ecchi :p
Nov 07 2009 17:35
Photo

Cassiel → Didi

Σου αρέσουν:oo:;Εγώ θέλω να τα ξεφορτωθώ, επειδή είναι κάτι 'περιοριστικό' γενικά σε αρκετές φάσεις.Όταν μπορέσω οικονομικά θα πάω να κάνω και laser treatment να φύγει και αυτό:) Kαι γερμανικά:bath:;Σε είχα ρωτήσει παλιότερα,αλλά λογικά δεν θα θυμάσαι, αν γενικά έχεις κάποια σχέση με Γερμανία. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά αυτή την εντύπωση μου έδωσες σαν άτομο και επίσης το nickname σου είναι και γερμανικό όνομα ανάμεσα σε άλλα.Έχεις ή απλά ιδέα μου είναι:thatsit:; Σιγά μην δεν προλάβεις να το τελειώσεις το cosplay:joyful:.Θα τα καταφέρεις σίγουρα:wis:Δεν γίνετε τώρα να μην είσαι έτοιμη και για ντουέτο με την Νάνσυ:).Σχετικά με το θέμα can I quess; Κ-οn maybe:ureshii:?Μην απαντάς εδώ αν δεν θέλεις, αν κατατύχη έπεσα μέσα. Cookie:hihi2:???Πρόσεχεεεεεεεεε τι ζητάάάάάάς:hahaha:.Γιατί εγώ τείνω πάντα να υπερβάλλω:hiding_something:.
Nov 07 2009 17:07