Community Status Updates
Erisadesu → Night Wizard Seal
Δείνω για το 3ο δίπλωμα ιαπωνικά ων (πάνε ανάποδα απο το 4 προς το 1)
η δασκάλα μου είναι η Tamaki και είναι στο Language Lab της Θεσσαλονίκης
η Suzuki είναι η υπεύθυνη καθηγήτρια των εξετάσεων στην Ιαπωνική Πρεσβεία. :)
Nov 07 2009 17:01
Erisadesu → Nighteyes
ε μη διαβάσεις τους μύθους των οτόρι είναι fail μόνο και μόνο επειδή ειάνι γραμμένα απο αμερικάνο... δηλαδή έλεος είναι σαν την ταινία αναμνήσεις μιας γκέησας μπαστάρδεμα κατά την άποψη μου... εγώ διάβασα το πρώτο βιβλίο αλλά δεν κατάφερα να το ξαναδιαβάσω...άδικος κόπος.
Nov 07 2009 17:01
Kenny → Black Rock
(Posting Nadeko as an act of good will. :P)
[center][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/f3315eaa1e0d835545225ab5c4c33dd4.jpg[/IMG][/center]
Που λες, σκεφτόμουν... μιας και postάραμε ένα σωρό εικόνες ο ένας στο profile του άλλου, ας μην πάνε χαμένες. Σε πειράζει να τις postάρω όλες και στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=774&page=20"]ecchi gallery thread του forum[/URL]; Αν πάλι θέλεις να τις postάρεις η ίδια, κανένα πρόβλημα. :P
Nov 07 2009 16:55
Night Wizard Seal → Erisadesu
Hello Eri-chan :hi:
2 ερωτήσεις.
Πιο δίπλωμα δείνεις(στα ιαπωνικά)1,2,???
Ποιά είναι η σουζούκι ??Η δασκάλα σου ?
:gotit:(Moυ΄ρθε κάπως το όνομα):kakaka:
Nov 07 2009 16:42
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Μη μου βήχεις καλέ! Θα σε πάνε για εμβολιασμό πρόωρα και χωρίς λόγο!!!
Ναι έχεις δίκιο, έχω χαθεί, όχι μόνο με εσένα αλλά γενικότερα! Έτυχε και δεν ήρθα και σε κανένα πάρτυ μετά την πρώτη συνάντηση του καλοκαιριού, ε δε θέλει και πολύ να χαθείς! Να σου πω την αμαρτία μου, δεν είμαι φανατικός του cosplay ούτε της J-rock, έτσι δεν περιμένω πως και πως τα σχετικά πάρτυ όπως οι περισσότεροι!Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο να μιλάω για anime (κλασικός πολυλογάς - μπλα μπλας και με παρεξηγούν για αυτό ατυχώς...) και είμαι περισσότερο της Super Eurobeat / J-Pop, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από την σημερινή τάση του χώρου του anime σήμερα! Αντιδραστικό στοιχείο, τι περιμένεις... ΧD
Τελικά, από όλες τις δραστηριότητες, εκεί που μου αρέσει περισσότερο να ακολουθώ είναι οι προβολές! Σίγουρα θα με δεις εκεί τις περισσότερες φορές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει!
Τέσπα, πως τα πας εσύ; Διαβάζω ότι έχεις εξελιχθεί και στην πρώτη cosplayer! Μήπως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να ανοίξεις κανένα μαγαζί με cosplay στολές και αξεσουάρ στην Αθήνα;;; Τέτοιο ταλέντο δεν πρέπει να πάει χαμένο!!! :-P
Nov 07 2009 15:29
Night Wizard Seal → Nighteyes
Καλά είναι φάντασι με ιαπωνία.Είναι στον καιρό της φεουδαρχίας.Θα σε πορώσειι.Σίγουρα.
Είναι 4 βίβλια θα τα ξεπετάξεις γρήγορα.
Nov 07 2009 13:40
Lucy-Nyu
→
Tsunade-sama
θα το τσεκαρω μολις τελειωσω με τα 5 dropped anime που εχω :)
Nov 07 2009 13:04
Lucy-Nyu
→
Vegetasmate
ποια απο ολες?ΤΗ ΦΟΥΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΛΕ σου χα πει απ οwigs.gr.
την ξανθια για μεντιουσα απο το τρικ(ενα μαγαζι στα εξαρχεια) το οποιο δεν εχει πολλες διαφορες απο το τρικ.
την αγαπημενη μου ααυτη που θα βαλω το δεκεμβρη την πηρα απο ebay
Nov 07 2009 11:14
psofia → Sponis
Variemai na grafw ellinika. Thelw na craftarw Merlin's Robe. Exw ta mats kai ta panta ola. Mbes online pote.
Nov 07 2009 02:10
Nighteyes → Night Wizard Seal
Οtori, otori...Κάτι μου θύμιζε. Κάπου το είχα δει στο net και λέω δεν ψάχνω να δω αν τα έχω: Και τα έχω ήδη κατεβασμένα εκτός απο το sequel και το prequel.:hahaha:
Τα αποφεύγω γενικά αυτού του είδους τα βιβλία πια, γιατί κολλάω αφάνταστα. Πέρυσι που διάβασα της Hobb και κάτι άλλα για να καταλάβεις, για ένα μήνα είχα κόψει και τα anime. Και να φάω ξεχνάω με τα fantasy. Και όχι τίποτα τώρα δουλεύω, δεν λέει να πηγαίνω άυπνη στην δουλειά.
Αν αποφασίσω να διαβάζω με μέτρο θα τα ξεκινήσω.:congrats:
Nov 07 2009 00:56
Black Rock → iristella
αχ μωρέ κουράστηκα αρκετά σήμερα και δεν είχα όρεξη για σπαμ οπότε θα σε καληνυχτίσω με μια γλυκιά εικόνα
[IMG]http://img2.gelbooru.com//images/430/25dcdddf8d27924b613f455af4612bc0a68c3c17.jpg?549011[/IMG]
Nov 07 2009 00:56
Nighteyes → Cassiel
Kαλέ, μεγάλη γυναίκα με μυωπία που να το δω το digitazed 999 από κάτω;:P
Nov 07 2009 00:10
Six Winged Angel → Vegetasmate
Ελπίζω να τα καταφέρεις! :thatsit:Αν κολάς κάπου πες μου! \(Ο_ο)
Nov 06 2009 23:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed