Community Status Updates
Night Wizard Seal → Nighteyes
Να σε ρωτήσω εκείνο το θρέντ ασιάτικος κινηματογράφος μπορείς να μου πείς που είναι δεν το βρίσκω.... ^^'.
Nov 08 2009 16:28
Black Rock → Kenny
To spiral προφίλ σου είναι τέλειο. Δεν μπορώ να βρώ όμως κανένα καλό φόντο για το δικό μου. Με νευριάζει όταν δεν είναι ομοιόμορφες οι άκρες. Ελπίζω να πήρες και το mail που σου έστειλα
Nov 08 2009 15:40
Kenny → Black Rock
Moe overdose... αν και ταγμένος στην Hitagi, εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. :nbleed:
Nov 08 2009 14:09
Black Rock → Kenny
χε χε χε. Δεν άντεξα
[IMG]http://img1.gelbooru.com//images/504/23c8da57e671727bc19cca65f69d507319e5668c.jpg?630763[/IMG]
Nov 08 2009 13:05
Erisadesu → Night Wizard Seal
να σαι καλά και εσύ είμαι σίγουρη θα τα καταφέρεις στον proficiency.
Nov 08 2009 10:50
Kenny
[CENTER][SIZE=7][B]MY PROFILE IS NOW INFECTED BY THE SPIRAL. LET IT CAPTIVATE YOU.[/B][/SIZE][/CENTER]
Nov 08 2009 05:03
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Keiki
Hello συγγνωμη για την ενοχληση, αλλα ειδα στο Thread "visual novels" οτι επαιξες του Clannad.. Για το pc υποθετω ετσι; Θα ηθελα να σε ρωτησω, αφορα μονο την πρωτη σεζον η παει και ως το after story? Επισης εχει μεταγλωτιστει; Kαι κατι τελευταιο, ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις το λινκ να το κατεβασω; Χεχε και παλι συγγνωμη αλλα το ηθελα παρα πολυ καιρο!
Nov 08 2009 03:52
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Ναι... απο τη στιγμη που εγκατασταθηκε η Νατσουκι σπιτι του (σε συνδυασμο με τα υπολοιπα υπεροχα [S]βρακακια[/S] κοριτσακια που παρελαυνουν απο μπροστα του) θα ηταν ηρωας αν δεν το ειχε ηδη δοκιμασει!:hahaha:
Nov 08 2009 03:08
Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™
[QUOTE]Ατιμουτσικο το παιζει και αθωο![/QUOTE]Εγώ τα λέω αλλά δεν μ' ακούνε!
Μη σου πω ότι έχει ήδη δοκιμάσει και αυνανισμό. :hahaha:
Nov 08 2009 02:25
~*memole*~ → Vegetasmate
hi~~~, nai mikri m, will be there, de ksero akoma an tha xo cosplay i oxi pados tha rtho, tha rtheis kai sy etsi?
op ti vlepo edo, Red River??? hmmm you do know of nice shojo gal ;D, aaaax Kail~
Nov 08 2009 02:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Ναι κατι τετοιο φανταζομουν αλλα δεν ημουν σιγουρη γιατι ειχε περιεργη συνταξη αυτη η προταση :P Thx a lot. Και δεν του φαινοταν οτι ασχολειται με τετοια... Ατιμουτσικο το παιζει και αθωο!
Nov 08 2009 02:02
Nighteyes → Erisadesu
Aυστραλέζα είναι.:P
Έχω διαβάσει ποτάτες απο fantasy... Οπότε είμαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε. Βέβαια και το WOT το θάβουνε αβέρτα αλλά εμένα μου αρέσει πολύ (Το έχω ήδη διαβάσει 2 φορές τα πρώτα 11 βιβλία). Εξάλλου δεν νομίζω να δοκιμάσω να διαβάσω τίποτα άμεσα. Έχω πολλά να δω από anime, σειρές και ταινίες. Και όπως είπα, κολλάω πολύ...:D
Nov 08 2009 01:22
LCF89 → Robin-Chwan
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Αγαπημενος? Αγαπημενες θες να πεις... Εrza, Lucy και Mirajane-san :lovulovu: Φυσικα μου αρεσει η μαγεια που χρησιμοποιουν αλλα δεν λεω, ωραιες ειναι :hihi2:. Τον Loki τον παω πολυ, ειναι πολυ badass αλλα προτιμω Natsu γιατι εχει πολυ μυστηριο πισω του... Οσο για το οτι κολλησες 3 ατομα... εγω εκανα παιδι που δεν ενδιαφερεται για τα manga να κατσει να το διαβασει... Ειμαι πολυ περηφανος:bike::bike:[/SIZE][/FONT]
Nov 08 2009 01:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed