Community Status Updates
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Ευτυχώς που ΔΕΝ έκανες cosplay Emeraldas / Queen Millennia, γιατί μετά θα είχαμε επικινδύνους pervert έρωτες... (μακρύ μαλλί + γυναίκα = τούρμπο ο Λαμπροκράτης).
Οι προβολές είναι καλές και πηγαίνει ο ίδιος κόσμος που πηγαίνει και στα διάφορα event. θα συναντήσεις πολλές γνωστές φατσούλες σε αυτές! Τυχαία μάλιστα ξεκινάνε αυτήν την εβδομάδα!
Όσο για τις "προχειροδουλειές", έτσι ξεκινάνε αυτά τα πράγματα και καταλήγουν σε προχωρημένες επαγγελματικές δουλειές! Σε λίγο καιρό, θα είσαι "μανούλα", επομένως ξεκίνα να το σκέφτεσαι και επαγγελματικά!!! :-P
Nov 08 2009 21:34
Lucy-Nyu
→
Vegetasmate
lοιπον το τρικ ειναι καπου στα εξαρχεια κοντα στο σολαρις.δεν θυμαμαι οδο ακριβως αλλα πηγαινε εσυ μεχρι το σολαρις και ρωτα εκει περα.ειναι πολυ κοντα.
και ρωτα και καναν αλλο απο φορουμ μηπως ξερει οδο
Nov 08 2009 21:04
Xristos-san → a2a
Domo a2a θελω να μου πεις σε ποια πρεσβεια πηρες για να ενημερωθεις για σπουδες στην ιαπωνια?
Nov 08 2009 20:59
Kenny → Black Rock
Όμορφο ειναι, αν και είναι λίγο blurry το background texture. Αυτήν την εντύπωση μου δίνει, τουλάχιστον, σαν να του αυξήσανε τις διαστάσεις. Δοκίμασε να το σμινκρύνεις λίγο.
Επίσης δοκίμασε να δώσεις πιο σκούρο χρώμα στο κείμενο του secondary content και πιο ανοιχτό χρώμα στα κείμενα των major και minor block headers, θα τα κάνουν πιο ευανάγνωστα... ^^
Nov 08 2009 20:21
Xristos-san → ATANASHIOSU
Σε παρακαλω απαντησε στο μηνυμα που εστειλα και αν δεν το εχεις λαβει πες το μου.Οκ?.
Nov 08 2009 19:16
Black Rock → iristella
εντάξει τότε,κανένα πρόβλημα! Βασικά εγώ χρησιμοποιώ πολύ τον danbooru για εικόνες. Αν και με ενοχλούν πάρα πολύ πολλές εικόνες που βάζει, γενικώς το βρίσκω αρκετά καλό.
Α ευχαριστώ πολύ για την ναντέκο!
Nov 08 2009 18:44
Night Wizard Seal → Nighteyes
Τελικά το darker than black δεν μου άρεσε.Δεν το τέλειωσα,αλλά κατάλαβα όιτ δεν μου αρέσουν καθόλου τα sci-fi και πόσο μάλλον αυτού του είδους άνιμε.:nosey:
Τι να πώ είναι το "είναι" μου που θέλει να τα απωθήσει:hahaha:.
Εντίτ:
Σε αντίθεση με το darker than black το nabari no ou είναι τέλειο.:bike:
:nanana:Πες μου ότι είναι και αυτό μισό ???:nanana::cry5:
Nov 08 2009 18:29
iristella → Black Rock
Aν θες σου μαθαίνω εγώ το 4chan που δεν έχω ηθικούς ενδοιασμούς και συνείδηση. Εκεί μέσα έχει φανταστικά artwork aπό πάρα πολλά anime και το Umineco που όπως είδα σου αρέσει έχει την τιμητική του. :333
Είναι πολύ χρήσιμο site i promise. Moυ έχει γεμίσει ΜB επί MB στην εικονοθήκη μου.
Anw i am dumping a nadeko image για να μην λες ότι την ξεχάσαμε τελείως.
[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/f4d1c5cd00d27fa7da482b0ca3cf1116.jpg[/IMG]
Nov 08 2009 18:10
Kenny → Putin
Εσένα σε χάσαμε τελείως. :oo: Τί κάνεις ρε man;
(Post something που και που. :if:)
Nov 08 2009 17:56
Kenny → Black Rock
Have a seamless sky texture. ^^
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/seamless-sky-texture.jpg[/IMG]
Nov 08 2009 16:56
Nighteyes → Night Wizard Seal
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7497[/url]
Nov 08 2009 16:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed