Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yo! Master → Lucy-Nyu

Χαχα, πολύ καλός ο τωρινός Avatar σου! :)
Nov 08 2009 23:44
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

θα ειμαι κι εγω στη λειβαδια!!μετα την πρωτη φορα που πηγα με τα παιδια αποφασησα πως ναι ειναι ενα μερος οπου θελω να τρωω
Nov 08 2009 23:43
Photo

Lucy-Nyu → Yo! Master

oshu!!!θα σε δουμε απο κοντα βρε??ειδα θαρθεις στη προβολη:)
Nov 08 2009 23:41
Photo

a2a → Xristos-san

Εμ στην ιαπωνική. Κάνουν ενημέρωση κάθε άνοιξη.
Nov 08 2009 23:34
Photo

Lucy-NyuKenny

thnx για το εντιτ
Nov 08 2009 23:28
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

:Crying2::run:παω να το διορθωσω
Nov 08 2009 23:16
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

ντεσου ντεσου εκανα 2πλο ποστ και θα το καλυψω γραφωντας στο προφιλ σου χαζμοαρουλες κ α ι ε τ σ ι θ α δ ι ω ρ θ ω σ ω τ ο λ α θ ο ς μ ο υ
Nov 08 2009 23:15
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

GOMMEN GOMMEN ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΡΥ,ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΣ,ΣΟΡΡΥ:sadist:
Nov 08 2009 23:11
Photo

Cassiel → Lucy-Nyu

Όλγα αδερφούλα μου....θα σε 'πλακώσω' αν το ξερες:bike::fromabove:!!!Προφανώς και θα ανοίξω άλλο και θα τονήσω ότι δεν έχει σχέση με το δικό σου όπως και θα το τονίσω τώρα και στο δικό σου για να μην το μπερδέψει ο κόσμος που ειδοποίησα και μου απάντησε ήδη:uhh:.Ζήτα μόνο -άμεσα- από έναν moderator να αλλάξει τον τίτλο σου και να γράψει από δίπλα ' - Αθήνα ΄ όπως θα γράψω και εγώ στο δικό μου ' - Θεσσαλονίκη ' το συντομότερο δυνατόν μην αρχίσουν Βόριοι να απαντάνε στο δικό σου μιας και δεν αναφέρεις καν την πόλη.
Nov 08 2009 23:03
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7890[/url]
Nov 08 2009 22:50
Photo

Vegetasmate → Lucy-Nyu

ok...arigato!!! filouskiaaa!!!! ^_^
Nov 08 2009 22:40
Photo

Labrokratis

Αυτά είναι ...κλειδοκρατορικά :-P Ναι, η αλήθεια είναι ότι μαζεύονται πολλές φορές νωρίτερα πολλά από τα παιδιά και πηγαίνουν στο "Λιβαδειά", ένα μαμ στο κέντρο της Αθήνας! Μετά την προβολή, άλλοι πηγαίνουν ξανά για μαμ, άλλοι μένουν για καμια μπυρίτσα στο μαγαζί (όπως εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερα του μαμ ...) και άλλοι απλά φεύγουν γιατί είναι αργά. Έχουμε πολλές εναλλακτικές, πάντα έχει ενδιαφέρον στις προβολές! Είμαστε ζωντανή παρέα!
Nov 08 2009 22:39
Photo

Vegetasmate → ~*memole*~

aa teleia!! vasika se rotao giati mia fili mou 8elei na kanei ton zero apo vampire knight kai 8elei kai mia yuki an ginetai...kai skeftika esena!!! nai!! hihihi!! apo shojo oti 8es exo diavasei....Aaaaaaax kail den les tipota!!!! Ax kai na mouna Yuri,......!!!!! Emena m aresei kai o Ramses...... U??
Nov 08 2009 22:37
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

εγω κατι εμαθα για κατι σουβλακια..........κι οτι μαζευεστε και τρωτε πριν
Nov 08 2009 22:28
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Εντάξει, γούστα είναι αυτά: Ο Matsumoto έχει ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που τον παραλλάσσει συνέχεια: Kei Yuki, Yuki Mori, Starsha, Sarsha, Teresa, Andromeda Promithium II, Meatel... Αν τις δεις, όλες ίδιες είναι: Ε, είναι ακριβώς ο τύπος μου! Hottie φυσικά δεν είναι, γιατί τα anime του Matsumoto δεν έχουν σχέση με αυτά τα πράγματα, ωστόσο υπάρχουν κάτι ανεπίσημα hendai που έχουν κυκλοφορήσει από τρίτους mangakas, που δείχνουν την οπτική του θέματος (και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο XD ) Και ναι, το πολύ μακρύ μαλλί είναι ένα από τα fetish μου, δε το κρύβω! Ωραία, λογικά θα είμαι και εγώ στις προβολές, επομένως θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και από κοντά μια φορά! Συνήθως, μετά ή καθόμαστε και μιλάμε ή πάμε για φαγητό (ανάλογα τα κέφια)!
Nov 08 2009 22:25