Community Status Updates
Night Wizard Seal → Nighteyes
Μα τώρα αρχίζω να το βλέπω..Σε παρακαλώ εγώ έχω ήδη ξεφύγει από τα σόνεν:hahaha::hahaha:.
Πραγματικά κάτι τέτοια άνιμε είναι από τα αγαπημένα μου.Απίστευτο:Blissfull:.
Έβγαλε αυτός που το έφτιαξε ένα καινούργιο δεν ξέρω αν το έχεις δεί αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο και θα το δώ...Κemono no Souja Erin λέγεται και μπορώ να πώ αν και έχει υποτιμητικό σενάριο για κάποιους,είναι όντως πολύ ωραίο,να το δείς αν δεν :hahaha:(το έχεις δεί)
Nov 10 2009 19:00
Cassiel → Wabbit
Δυστηχώς όπως είχα πει και παλιότερα δεν θα είμαι...πολλοί παράγοντες που δεν θα ήθελαν να αναλύσω εδώ...και ήθελα να σε έβλεπα σαν Blair και τα άλλα παιδιά επίσης με τα δικά τους cos.Αχ άτιμη απόσταση:(...
Nov 10 2009 18:44
Tenshi → Nighteyes
Gome....
δεν τα σπαει ομως το σετακι μου!!? εε ?? εεε? εεε??
:)
Να κανονισουμε για κανα καφε το σ/κ... ;)
Στο τριπλο meeting 8α ερ8εις?
Nov 10 2009 18:29
Keiki → melkior
Το suzuka το τελείωσα που λες, καλό ήταν αλλά λίγο κουραστικό μερικές φορές, τότε είχα και την κατάλληλη διάθεση για romance. Με το Seirei no Moribito με πρίζωσες, άρχισα να το ξαναβλέπω, πιστεύω να κατέβασες την έκδοση των AniKraze που είναι DVD rip με 5.1 ήχο.
[quote]Το χει η μοιρα σου φαινεται δεν εξηγηται αλλιως οτι οσοι σου εχου γραψει εδω ζητουν βοηθεια σε κατι:hahaha:.[/quote]
lol, άσε, μου συμβαίνει και στην πραγματική ζωή συνέχεια αυτό, η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κάνω φίλους, δεν είμαι πολύ κοινωνικός. :emptyonexg1:
Nov 10 2009 18:26
Cassiel → Didi
Θ είδες που άλλαξε το μέρος του πάρτι και διάβασες και τι έγινε υποθέτω:). Πολύ κουλό αυτό που έγινε έτσι στα καλά καθούμενα,αλλά mad skillz από τα παιδιά που το κανόνισαν σε άλλο μέρος πριν πάρουμε καν χαμπάρι ότι έγινε κάτι:drink:. Όχι ότι έχει σχέση με μένα μιας και δεν θα μπορέσω να έρθω,αλλά έχει σχέση με σας, οπότε με νοιάζει όπως και να έχει:Blissfull:.
Εγώ για τα δικά μου έχω πάνω κάτω 1 μήνα καιρό να τα τελειώσω,και τώρα ψιλοάρχισα να ψάχνω για το ένα και το άλλο. Γενικά πολλά πράγματα θα μου φάνε χρόνο να τα βρω. Υλικά για να χρησιμοποιήσω πάνω μου ενοοώ και όχι για μέρος της στολής. Αυτά είναι τα κακά του να ζεις στην επαρχία:bahhh:. Και εσύ ονειρεύεσε τέτοια πράγματα:hihi2:.Και εγώ μερικές φορές,ιδιαίτερα όταν πληριάζει κάποιο πάρτι:P.Καλά κάτσε να δεις τι θα πει υπερβολή (+ cookies) την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, αν ευνοήσουν οι συνθήκες:hiding_something:.
Nov 10 2009 18:22
Nighteyes → Night Wizard Seal
Naι. Πες μου ότι δεν το έχεις δει να τρελαθώ;:oo:
Αν και είναι seinen οπότε μπορείς και να το δεις πιο μετά που θα θέλεις να ξεφύγεις από τα shounen.:nosey:
Nov 10 2009 17:58
iristella → melkior
Για την σειρά μιλάω. Έχουν βγει 6-7 επεισόδια και μεχρι στιγμής το πάει αρκετά καλά. Και έχει ένα κακιασμένο μανάρι μεσα..... ΜΟΥΡΛΙΑ.
Nov 10 2009 17:32
iristella → Tea-chan
Well σοβαρός ξεσοβαρός (που πιο πολύ μονοδιάστατος μου φαίνεται) το ότι χρειάζεται τρία katanas για να κάνει την δουλειά που άλλοι θέλουν ένα εμένα μου λέει κάτι. :P (ότι καλύπτει άλλες ελλείψεις κοινώς xD )
Plus δεν θες ο άντρας των ονείρων σου να τον κοιμηθεί την λάθος στιγμή έτσι? xD And he is gay for Sanji anyway.
As for Robin I dont swing that way (Ι may be gay for Senjougahara Hitagi but that is as far as I go).
Kακά τα ψέμματα εγώ τα αγόρια μου τα θέλω φλογερά ή να πετάνε σπίθες γενικότερα. Φωτιές κεραυνοί και τα συναφή. Να είναι και λίγο tsundere/ κωλόπαιδα... Νομίζω φαίνεται που το πάω.... :33333
Nov 10 2009 17:23
Tea-chan → iristella
[QUOTE]Μη σου πω ότι αν τον πετύχαινε ο Alucard τον Edward από την τσαντίλα του για το πόσο ντροπή για τους βρυκόλακες αποτελεί παίζει να του εφάρμοζε την τιμωρία της Rip Van Winkle.[/QUOTE]
O Edward δεν αξίζει μήτε για ψευτοβιασμό! Ένα μπουμ με τ'όπλο και πολύ του πάει! Επίσης, θα ήθελα να σου δείξω κι άλλη μια epic Hellsing vs Twilight εικόνα, αλλά αφού δεις το 7ο OVA... θα τη λατρέψεις, σου το υπογράφω!
Όσο για τον Luffy... η αλήθεια είναι ότι όταν τον πρωτοείδα ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά τελικά, μετά από πολύ δουλεία ο τύπος με κέρδισε, λυπούμαι.
Καλά, από τους StrawHats, ούτε ο Zoro σου αρέσει; Θεωρείται σοβαρός, you know... ή έστω η Robin, που είναι σοβαρή (αλλά είναι και γριέντζω σε σχέση με τους υπόλοιπους του πληρώματος... αν τ'ακούσει αυτό ο Zoro, κάνε την πάπια! :P)
Nov 10 2009 17:08
Vegetasmate → ~*memole*~
axaxaxaxaxaxxaxa!!! sostos! eixe ginei ligo san holywoodiani tainia.....via, sex kai narkotika (black water!! XD) Kala poli bad guys exoun goiteia!!! Tou style: pare olokliri kai kane me oti 8es!! Dese, xtupa me ktl ktl....exo merikous upopsin mou!!! huhuhu
ee kala nai se merika simeia mas ta xan prixei!!!!! Me ta politika tous!!!! ai sixtir pia! Ego re 8elo na do XX skines me Yuri kai Kail...kai me Ramses den exo provlima...eye candy na uparxei.....oxi na ma8o tin geografia tis epoxis kai pos 8a kini8ie o stratos!!! Eeeee ma pia!!! Dose ecchi ston lao!!!!
Nov 10 2009 17:02
melkior → iristella
Καινουργια σειρα ειναι αυτη καλα ποτε βγηκε και δεν την πηρα χαμπαρι η μηπως μιλας για τα βιβλια.
Nov 10 2009 17:01
GkLoc → Kenny
Kenny has friends[SIZE=7] O.o
[/SIZE]Τα σπαει το καινουργιο σετακι και see ya around "mate"![SIZE=7]:8):
[/SIZE]
Nov 10 2009 16:51
iristella → melkior
Το true blood το έχω ήδη υπόψιν μου. Μέχρι στιγμής καίγομαι με το Vampire Diaries αλλά μάλλον θα το αρχίσω και αυτό.
Damn so many things to watch so little time. T3T
Nov 10 2009 16:48
Mad_Hatter → Zoro
Εμ, να με ακους εμενα.
Μου εχεις κολησει με την σιτεμενη, ενω υπαρχει η πιο ομορφη γυναικα του κοσμου :P
Nov 10 2009 16:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed